Naprawdę chcesz doświadczyć, na ile możesz sobie pozwolić?
Ok, niebawem się przekonasz.
Twój post i odpowiedzi przenoszę do Kawiarenki.
Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Naprawdę chcesz doświadczyć, na ile możesz sobie pozwolić?
E, nie przesadzaj ja, obserw99, gaja6, AlekOb, Monika głosują na Twoje utwory
Głosowanie na jeden zespół faktycznie trudno nazwać działalnością, zresztą w ogóle głosowanie średnio pod tą definicję podchodzi.
Co tu się dzieje
Twa czerwień pociąga me ustagioconda2 pisze: ↑czw lut 09, 2023 8:15 pm Ty to potrafisz
Ruszam z Tobą w tany. Razem z moim manifestem lecę do ognia na poznanie nowego. Bawię się życiem.
Dziś jestem siostrą w czerwieni, jak na pre Walentyki przystało, a w tle leci "ratuj tylko mnie". Ratuję czerwonymi ustami
i tangowymi figurami
![]()
Składaliśmy (tzn my bo w Twoje życzenia nie wnikam) już na forum Giocondzie2 życzenia z okazji 18tych urodzin więc jest pełnoletnia i myślę, że bez Twojego udziału poradzi sobie z doinformowaniem mnie o tym co jej przeszkadza czy też o tym co Jej nie przeszkadza. Nie wiesz czy to coś (jak to nazywasz) cenię a skoro zakładasz, że cenię to zwróć też uwagę na to co mi może przeszkadzać i zacznij tą Panią pisać z dużej litery w przeciwnym razie zwracasz mi uwagę na to, że robię to co sam robisz a to już lekko ujmując bezczelność bo i Tobie i mnie wolno dokładnie tyle samo. Że się tak zapytam...a Ty co? Sędzia Anna Maria Kajmanova? Nawet w taką pierdołę musisz wetknąć swoje pięć groszy? Kręć numer do Gabriela o ten mix czy coś tam a nie zajmuj się wzajemną wymianą ocen piosenek dwóch forowiczów. Nawet w tak małe nieporozumienie musisz się wciąć? Pewnie się dogadają, ale po co zakładać taki scenariusz skoro ze dwa drewienka można dołożyć do pieca żeby się lepiej jarało coś co na dobrą sprawę nawet się nie zatliło. Jak zwykle czy trzeba czy nie trzeba to Ty i tak uznajesz, że trzeba. Nawet taki pseudonim do Ciebie pasuje, Pan Trzeba. Może choć raz poczekaj na to co szeptun68 odpowie Giocondzie2 czy inny użytkownik komuś w danym temacie czy jeszcze ktoś inny komuś innemu. Naprawdę rozumiem, że czasem ktoś coś dopowie do danego tematu, sam się też wtrącam wtedy kiedy uznaję to za stosowne bo takie prawo każdego z nas, ale co chwila? Nawet o Matkę Boską? Byle pisać? byle być? byle zaistnieć? byle się udzielić? gdzie by to nie było i czy trzeba czy nie trzeba? Ale przecież ja jestem Pan TRZEBA no to wiadomo, że trzeba. Ajj
A ja dodam od siebie, że Dżem ma kilka świetnych numerów jak Wehikuł, List, Victoria, Paw, Whisky, a Myslovitz tylko Dla Ciebie i Zwykły dzieńjollyroger72 pisze: ↑ndz lut 26, 2023 11:29 am Dodam od siebie, że Dżem nie ma w dorobku ani jednego ciekawego utworu. W odróżnieniu od Myslovitz, bo oni jeden mają (Mieć czy być).
I to moja subiektywna opinia![]()
Różnica między nami polega między innymi na tym, że uważam, że nie osoba atakowana powinna się bronić tylko osoby, które uważają atak za niewłaściwy. Ja raczej nie reaguję na ataki personalne na moją osobę.
Twoja reakcja wskazywała, że cenisz, no chyba że reagujesz inaczej niż większość znanych mi ludzi.
Dla mnie fakt, że sama pisze swój nick z małej litery oznacza, że życzy sobie, żeby tak się do niej zwracać. Mój nick jest z małej litery i każdemu, który pisze go z dużej zwracam uwagę, żeby tego nie robił. Jeżeli Ona sama stwierdzi, że pisanie jej nickuy z dużej litery jej nie przeszkadza to będę tak czynił (o ile nie zapomnę).
To nie jest prywatne forum i mogę wyrażać swoją opinię.
Wśród osób, które znam określenie Matko Boska Częstochowska oznacza coś w rodzaju Boże, Ty widzisz i nie grzmisz czyli ewidentną dezaprobatę dla poglądów rozmówcy. Jeżeli określenie S/szeptuna68 (w kontekście tego co napisał wcześniej nie wiem czy życzy czy nie życzy sobie rozpoczynania jego nicku z dużej litery) to moje obiekcje były wyrazem niezrozumienia.
Różnica jest taka, że nikt nikogo nie atakował tylko Ty sobie jakikolwiek atak ubzdurałeś. Zresztą Agnieszka dokładnie to opisała. I ja nie dostrzegam jakiegokolwiek ataku na Ciebie w tym czy innych przypadkach, to raczej Ty sam wszczynasz takowe ataki właśnie takimi wpisami niepotrzebnymi.
Jak już napisałem być może różnice (geograficzne, środowiskowe czy jakieś inne) spowodowały, że inaczej odebrałem pierwsze zdanie.
W tym oczywiście ja też nie dostrzegam, ale takie przypadki bywały.
Żadne tłumaczenie kajman przepraszam, ale nie dotyczyło to Ciebie o czym sam napisałeś, więc po co komentować coś co Cię nie dotyczy. Czasem daj klawiaturze odpocząć. Miłej niedzieli Wszystkim i mam nadzieję, że kończymy na dziś.