Bobby, śpiochów naliczyłem piętnaściorobobby-x pisze:No to 19 "zakręconych" się nie zmieści w "małym białym domku", trzeba było zaktualizować listę na 4 stronietrzy osoby śpią w wannie.

Bobby, śpiochów naliczyłem piętnaściorobobby-x pisze:No to 19 "zakręconych" się nie zmieści w "małym białym domku", trzeba było zaktualizować listę na 4 stronietrzy osoby śpią w wannie.
Tata mcgrata , chyba podwoził Forowiczów na parking w Wołosatem? a potem poszliście zdobywać najwyższe szczyty Bieszczadów.LLucky pisze:Nie jestem zwolennikiem aktualizowania listy umieszczonej gdzieś wcześniej w wątku, bo to wprowadza zamieszanie. Aktualna lista jest taka:
mcgrat (tylko Lista)
A więc rodzi się nowa świecka tradycjabobby-x pisze:Sorki, znaczy "nam" czyli mojej rodzince bo tam byliśmy na 7 dniowym urlopiku, 11 lis będziesz obchodził dwa latka od zapisania się na forum, to będzie nas trzech Kuba 8 lat (10 lis), ja 8 lat (11 lis), możesz się dopisać, tak myślę a potem organizatorzy będą martwić się o miejsca.
Myślę, że wiadomo co miałam na myśli, a na pewno nie było moją intencją przeinaczanie faktów... Jestem pewna, że zlot będzie radosny i pełen wrażeń, i bardzo dobrze, niemniej jednak fakt, że będziemy akurat w tym domku, przynajmniej w moim wypadku zintensyfikuje zapewne świadomość tamtych wydarzeń...bobby-x pisze:Marto, trochę chyba przeinaczyłaś fakty, przynajmniej tak to odczytałem z postu,
Cześć! Szkoda, że nie ma czegoś w stylu wątku powitalnego.przem345 pisze:
1. wizyta na M3/5/7
2. koncert CdZ
3. przesympatycznie spędzony czas
pomijam, że to sobota i że to CdZ. po prostu urywanie się ze zlotu na tak długi czas (4h?) jest dla mnie nie do przyjęcia. przede wszystkim dlatego, że my będziemy tylko do niedzieli. poza tym łączenie dwóch imprez przeważnie nie wychodzi mi na zdrowie.adameria pisze:Zdaję sobie sprawę, że trudno być kierowcą o tej porze w sobotę, ale czy gdyby była taka potrzeba, że 2 auta... e, nie, chyba przesadziłem. Jacku, wybacz, zdecydowanie przesadziłem, myślę, że sprawa sama się może rozwiąże.