Ja nie wiem, ale to dziwne, ze DM ktorzy sie niezle trzymali (3 piosenki przez 3 tygodnie w top 30) tak nagle ryja na leb na szyje... Czy to aby nie ma zwiazku z problemami z glosowaniem przez internet? Gdy glosowalem wyskakiwal mi jakis dziwny komunikat, ze sa jakies problemy z baza danych... Nie przepadam za teoriami spiskowymi, ale wydaje mi sie to silnie podejrzane...
ku3a pisze:aha, nie wiem czy to juz dzisiaj pisalem, ale CO ZA GOWNIANE NOTOWANIE
już bałam się patrzeć na kolejne posty, gdy Marek N. zapowiedział A.M.J., ale widzę, że nawet jesteście dość powściągliwi
bo w pewnym momencie juz cos w czlowieku pęka.
za to wazne pytanie jest takie - ile czeresni mozna na raz wlozyc do ust. Tylko tym chyba juz sie dzisiaj bede emocjonowac.
Campari pisze:dobra, ciekawy jestem kiedy Polacy wyjdą masowo demonstrować
bo to co sie dzieje, to tragikomedia
rząd AWS-u to był przykład nieudolnego rządzenia
rząd SLD-UP to był rząd nieudolny + setki afer
ten rząd jest równie beznadziejny jak 2 poprzednie
co tu robić?!?!
ja obywatelstwa nie zmienie, ale cięzko mi sie pogodzic z tym co sie w Polsce dzieje
zawsze starałam się z nadzieją podchodzić do tego co się dzieje w naszym kraju i wierzyłam, ze jeżeli nie teraz, to w przyszłości wyjdziemy na prostą, ale to 'nie teraz' powtarzało się wciąż i wciąż i teraz myslę, że Polska Apokalipsa blisko, sorry tym razem nie podniosę Cię na duchu...
czapelka pisze:Ja nie wiem, ale to dziwne, ze DM ktorzy sie niezle trzymali (3 piosenki przez 3 tygodnie w top 30) tak nagle ryja na leb na szyje... Czy to aby nie ma zwiazku z problemami z glosowaniem przez internet? Gdy glosowalem wyskakiwal mi jakis dziwny komunikat, ze sa jakies problemy z baza danych... Nie przepadam za teoriami spiskowymi, ale wydaje mi sie to silnie podejrzane...
tak, a mi przypomina sie historia notowania w ktorym wypadlo "Staring At The Sun". Przez pol tygodnia tej piosenki nie bylo na liscie do glosowania, bo chyba komus sie niechcaco pomylilo i usunal (niechby go...!). Potem przywrocono, ale nie dziwota,ze juz nie zdazylo nalapac tyle glosow, zeby sie jeszcze utrzymac.
co tu robić?!?!
ja obywatelstwa nie zmienie, ale cięzko mi sie pogodzic z tym co sie w Polsce dzieje
zawsze starałam się z nadzieją podchodzić do tego co się dzieje w naszym kraju i wierzyłam, ze jeżeli nie teraz, to w przyszłości wyjdziemy na prostą, ale to 'nie teraz' powtarzało się wciąż i wciąż i teraz myslę, że Polska Apokalipsa blisko, sorry tym razem nie podniosę Cię na duchu...
Komentarzem do tych wypowiedzi jest piosenka z miejsca 11 - Konstytucje 2006
ku3a pisze:aha, nie wiem czy to juz dzisiaj pisalem, ale CO ZA GOWNIANE NOTOWANIE
już bałam się patrzeć na kolejne posty, gdy Marek N. zapowiedział A.M.J., ale widzę, że nawet jesteście dość powściągliwi
bo w pewnym momencie juz cos w czlowieku pęka.
za to wazne pytanie jest takie - ile czeresni mozna na raz wlozyc do ust. Tylko tym chyba juz sie dzisiaj bede emocjonowac.
to notowanie jest jak Gnarls Barkley ale takie.....takie....ciekawe jeszcze pani jopek przez wakacje na pierwsze wskoczy a konstytucje na 2gie nie no spoko szkoda depeszy ale co zrobimy zabijemy sie?
a swoja droga prosze panie adminie nue uzywac takich wulgaryzmow bo daje pan zly przyklad
co tu robić?!?!
czapelka pisze:Ja nie wiem, ale to dziwne, ze DM ktorzy sie niezle trzymali (3 piosenki przez 3 tygodnie w top 30) tak nagle ryja na leb na szyje... Czy to aby nie ma zwiazku z problemami z glosowaniem przez internet? Gdy glosowalem wyskakiwal mi jakis dziwny komunikat, ze sa jakies problemy z baza danych... Nie przepadam za teoriami spiskowymi, ale wydaje mi sie to silnie podejrzane...
a to ciekawe info :> moze byly problemy akurat przy pewnych DANYCH? mysle ze jak cos to jednak nie bylo specjalnie.
Niby sie dalo glosowac, ale przed komunikatem ze zaglosowano na iles tam piosenek pojawial sie komunikacik systemowy z bazy danych, nie pamietam juz dokladnie jaki... No i potem mozna bylo glosowac jeszcze raz z tego samego konta.... I zznowu bylo to samo... Nawet sie ze znajomymi zastanawialismy o co biega i czy glosy sa liczone...
Ostatnio zmieniony pt lip 07, 2006 9:20 pm przez czapelka, łącznie zmieniany 1 raz.