Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Przyznam, że Rezerwat wolę z Obserwatora, a przede wszystkim ze znakomitej Modlitwy oo więź, utworu, który ze względu na tytuł praktycznie nie istniał w rariu za czasów komuny.
Mr. Dark pisze:Nie sądzę... Myslo jest nieporównywalnie bardziej promowany przez największe rozgłośnie. Pamiętam, że kiedyś słyszałem Myslovitz w 3 różnych stacjach (RMF, Trójka i Biska) w przeciągu 40 minut...
W Zwykłym dniu? Sądzę, że raczej lecą piosenki z późniejszych płyt (od Popkultury).
Mr. Dark pisze:Nie sądzę... Myslo jest nieporównywalnie bardziej promowany przez największe rozgłośnie. Pamiętam, że kiedyś słyszałem Myslovitz w 3 różnych stacjach (RMF, Trójka i Biska) w przeciągu 40 minut...
W Zwykłym dniu? Sądzę, że raczej lecą piosenki z późniejszych płyt (od Popkultury).
Najczęściej to jednak "Scenariusz" z "Rozmyślań przy śniadaniu" leci.
Tak wyszło, i to miało miejsce po 23:00 a w Trójce Myslo leciał, bo właśnie zaczynała się audycja Teraz Polskie
na 70. Eli Lama Sabachtani - najlepsze Wilki szkoda,bo myślałem,że jutro ich usłyszę
takie utwory Wilków to można słuchać i słuchać i słuchać i słuchać...
Wilki po raz 1 chyba nie ostatni. Mam tylko wielką nadzieję, że nie będzie "Baśki".
Bardzo by mnie ucieszył Gawliński, w którymś z solowych nagrań oraz z Madame "Może to właśnie Sybilla", choć to mało realne.
Są i Wilki ze swojej pierwszej płyty. Płyta rewelacyjna z jednym tylko słabszym utworem. Ten na szczęście należy do tych znakomitych, chociaż wolę Erolla i Aborygena, które pewnie się nie załapią.