Z perspektywy tego, który słucha lp3 od dwóch z wąsem lat, prawie każdy album lub piosenka Laosów będzie na swój sposób trafiać. Tyle w temacie.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Z perspektywy tego, który słucha lp3 od dwóch z wąsem lat, prawie każdy album lub piosenka Laosów będzie na swój sposób trafiać. Tyle w temacie.
Prawie każdy wykonawca ma taką grupę fanów, tylko niektórzy mają szczęście mieć ogromną.dannar pisze: Wyrosła im zbyt wierna grupa fanów, która nawet WOS uważała za niezwykle udany. Według mnie postanowili zachować się mądrze i wiedzieli kiedy ze sceny zejść.
A z czym konkretnie?adameria pisze:Prawie. Ja jednak z "Gusłami" mam do dzisiaj problem. A niektórzy kochają ten album ponad całą dyskografię.
Cóż, najwyraźniej mamy odmienne zdaniaTStudent pisze: Tylko gdzie? Jak pisałem, że MyCharts to nie moja bajka...
Hmm, i tak, i nie. W pewnym momencie na Sebastosie to zdecydowanie nie był ten sam mental. Teraz może jest podobny, ale to dlatego, że mało kto tam postuje.FOXD pisze:A to ciekawe, bo sebastos i ta mycha to ta sama bajkaW większosci ci sami ludzie, ten sam mental
Hoho, odważna deklaracja, wszakże wciąż został miesiąc i półmateusz15 pisze:Jedyny plus, że mi nie wyprzedzili mojego utworu roku.
Ważne, żeby o te odmienne zdania się nie zabijać.FOXD pisze: Cóż, najwyraźniej mamy odmienne zdania
Wtórność osiągnęło już wielu.