Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Godzinka najlepsza, jednak Lennon znacząco zaniża poziom.
19:00 – 20:00
1. METALLICA - Nothing Else Matters
2. EAGLES - Hotel California
3. NIRVANA - Smells Like Teen Spirit
4. PINK FLOYD - High Hopes
5. GUNS N' ROSES - November Rain
6. OBYWATEL G.C. - Nie pytaj o Polskę
7. JOHN LENNON / THE PLASTIC ONO BAND - Imagine
Nicoletta pisze: ↑wt sty 01, 2019 8:23 pmSą topy gdzie są same Rihanny, Beyonce, Jayzy i inne.
Ale ja w poprzednim wpisie wymieniłem takich wykonawców, jak np. Linkin Park, Massive Attack, Björk, Daft Punk, The Prodigy, Eminem czy Green Day.
No akurat Daft, Prodigy i Eminem są porównywalne według mnie z powyżej podaną trójką. Ale cztery pozostałe faktycznie lepsze, a Bjerka niedościgła dla wszystkich pozostałych.
1. GUNS N' ROSES - November Rain
2. PINK FLOYD - High Hopes
3. EAGLES - Hotel California
4. OBYWATEL G.C. - Nie pytaj o Polskę
5. METALLICA - Nothing Else Matters
6. NIRVANA - Smells Like Teen Spirit
Neo01 pisze: ↑wt sty 01, 2019 8:36 pm
"Na temat" gżegożu można z pewnością nazwać medium ciekawym, poruszającym interesujące tematy, czasem w niebanalny sposób. Jednak, niestety, jak chociażby wykazaliśmy z kajmanem, brak im profesjonalizmu.
Bo w tym co piszą pewnie jest trochę na rzeczy, co z tego, jak są tak poważne wtopy - i całość wypada w związku z tym marnie. Niestety, musisz to przyjąć do wiadomości.
Nie przeczę, że tak jest - wszak pisałem już, że nie czytam go regularnie, tylko czasem, najczęściej przypadkowo, natknę się na jakieś ich teksty i zazwyczaj są one bardzo dobre. Tak było i tym razem (bo to też był przypadek, że to przeczytałem, gdyż przewinął się w tym wątku). Nawet jeśli zdarzył się tam jakiś merytoryczny błąd, to jeśli chodzi o przesłanie, to trafili w przysłowiową dziesiątkę. A to się ceni tym bardziej, że taka opinia może być - co zresztą tutaj widzimy - niepopularna wśród zatwardziałych słuchaczy Trójki.
Wyszłyby 63 minuty muzyki, tak więc top skończyłby się po czasie, ok. 21:20.
2 brakujące teksty:
Niespodziewany wylot utworu z top 100 i sensacyjne nowości i powroty.
Nicoletta pisze: ↑wt sty 01, 2019 8:23 pmSą topy gdzie są same Rihanny, Beyonce, Jayzy i inne.
Ale ja w poprzednim wpisie wymieniłem takich wykonawców, jak np. Linkin Park, Massive Attack, Björk, Daft Punk, The Prodigy, Eminem czy Green Day.
W podkreśleniach są moje 3 głosy i co z tego? Życzeniowo mam takich jeszcze kilka pozycji, które chyba jednak zweryfikuję następnym razem.
Jeszcze raz, ni powoluj się na jakieś medium (amło rzetelne), tylko dlatego, że odpowiada Ci na nim jakiś wybiórczy i tendencyjny artykuł. Naucz się weryfikowac informacje