Edit: Zimowych już nie trzeba promować

Za to wrzucenie nowych WL to porażka. Może po prostu trzeba parę razy zagrać tych "starych"?

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

)
 )No to chyba wszystkie propozycje Ci odpadły.piotreklp3 pisze:Proponuję
1. White Lies - BIGGER THAN US
2. Neo Retros - THE HIGH-RISE IN THE SUNSHINE
3. The Decemberists - DOWN BY THE WATER

Chciałbym tego uniknąć, ponieważ ta zabawa ma wspierać poznawanie co tydzień nowego utworu. Jeżeli komuś się nie udało się wejść w danym tygodniu, to nie ma sensu promować w kolejnych tygodniach.Regulamin mówi:Robinson pisze:No to chyba wszystkie propozycje Ci odpadły.piotreklp3 pisze:Proponuję
1. White Lies - BIGGER THAN US
2. Neo Retros - THE HIGH-RISE IN THE SUNSHINE
3. The Decemberists - DOWN BY THE WATER
Chyba że na Neo Retros można.
Proszę zatem piotrkalp3 o jak najszybsze dodanie kolejnych propozycji (ustalam termin: do soboty do 16:00). W przeciwnym razie promujemy z listy Albarnafajnex pisze:5. Promować możemy utwór, który nie był promowany wcześniej i nie pojawił się na Liście Przebojów Trójki (łącznie z poczekalnią)
albarn pisze:Beady Eye - THE ROLLER
Lista rezerwowa:
The Vaccines - POST BREAK-UP SEX
Chyba nie ma na to szans, no może gdyby więcej forowiczów zagłosowało.piotreklp3 pisze:Wybieram w takim razie:
St. James Hotel - NIC NIGDY
może z pomocą głosujących wreszcie uda się wejść do notowania temu utworowi.

Czy w razie czego te propozycje są aktualne?albarn pisze:Witam
jeśli wypadłoby na mnie podawac propozycję do promowania przed notowaniem 1517, (tzn. jeśli nie odezwą się piotreklp3, sulko i miniu proponowałbym:
Beady Eye - THE ROLLER
Lista rezerwowa:
The Vaccines - POST BREAK-UP SEX
The Decemberists - DOWN BY THE WATER
 (oczywiście oprócz grudniowców
 (oczywiście oprócz grudniowców   )
 )Notowanie 1519:albarn pisze:Jeśli wypadnie na mnie, to proponuję
Beady Eye - THE ROLLER

No nie jestem pewien, bo jak porównuję z poprzednim notowaniem to wyniki przedstawiają się przedziwnie. Przyjmuję, że nie odwołaliśmy punktowania za dwa, a tymczasem ja zdobyłem 1 pkt. To pół biedy, ale np. Yacy zdobył zero, albarn pięć, ralfik sześć, miniu z kolei dwa, ale nie brał udziału w promocji. Yoda z kolei stracił 34 punkty, a nie jego utwór promowaliśmy. Reszty nie sprawdzałem.Corleone pisze:Ooo, Rodzina Corleone już na 12.

W mojej pracy pojawił się problem, który poprzestawiał wyniki do góry nogami. Ale już błąd naprawionykajman pisze:No nie jestem pewien, bo jak porównuję z poprzednim notowaniem to wyniki przedstawiają się przedziwnie.Corleone pisze:Ooo, Rodzina Corleone już na 12.
 Przepraszam!
 Przepraszam!
Poprawione.TomaszBr pisze:Wszystko ładnie, ale ja nadal mam 9 pkt zamiast 10
Nie wróciliśmy do jednego punkta. Poprawione.Robinson pisze:To ile teraz dodaje się punktów za promowanie? 1 czy 2? Bo tydzień temu miałem 12, a teraz 13, czyli wróciliśmy do 1 pkt.?
 .
 .Proponuję:fajnex pisze: Notowanie 1519:
Wybiera ralfik (lub ja).
Notowanie 1520:ralfik pisze:Proponuję:
Sheryl Crow - LONG ROAD HOME
znaczy się do 1520?ralfik pisze:Notowanie 1519:

Głosowałem tylko miałem literowkę. Jak wpiszesz Blady lob Rovver to Ci wyskoczę.fajnex pisze:Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany:kajman
Tak, Yacy - wybierasz utór do 1520.Yacy pisze:znaczy się do 1520?ralfik pisze:Notowanie 1519:
Poprawiłemkajman pisze:Głosowałem tylko miałem literowkę. Jak wpiszesz Blady lob Rovver to Ci wyskoczę.

Moim zdaniem świetna propozycja!Marianne Faithfull - WHY DID WE HAVE TO PART

Poprawiłemfajnex pisze:Głosowałem tylko miałem literowkę. Jak wpiszesz Blady lob Rovver to Ci wyskoczę.
 [/quote]Nie za bardzo to widzę, bo wprawdzie nikomu nie dodałeś nawet jednego punktu, ale mi odjąłeś dwa.
[/quote]Nie za bardzo to widzę, bo wprawdzie nikomu nie dodałeś nawet jednego punktu, ale mi odjąłeś dwa.To się nazywa optymizm. Ja bym szanse tych utworow na wejście do poczekalni widziałbym następująco:Yacy pisze:no to jeśli nic w tygodniu nie wyleci i w piątek nic nie wleci do zestawu, to proponuję w takiej kolejności:
Marianne Faithfull - WHY DID WE HAVE TO PART
Hooverphonic - THE NIGHT BEFORE
John Porter - PIECE OF PARADISE
wydawało mi się, że żaden z powyższych utworów nie będzie wymagał pomocy w dostaniu się do poczekalni...