Edit: Zimowych już nie trzeba promować

Za to wrzucenie nowych WL to porażka. Może po prostu trzeba parę razy zagrać tych "starych"?

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
No to chyba wszystkie propozycje Ci odpadły.piotreklp3 pisze:Proponuję
1. White Lies - BIGGER THAN US
2. Neo Retros - THE HIGH-RISE IN THE SUNSHINE
3. The Decemberists - DOWN BY THE WATER
Chciałbym tego uniknąć, ponieważ ta zabawa ma wspierać poznawanie co tydzień nowego utworu. Jeżeli komuś się nie udało się wejść w danym tygodniu, to nie ma sensu promować w kolejnych tygodniach.Regulamin mówi:Robinson pisze:No to chyba wszystkie propozycje Ci odpadły.piotreklp3 pisze:Proponuję
1. White Lies - BIGGER THAN US
2. Neo Retros - THE HIGH-RISE IN THE SUNSHINE
3. The Decemberists - DOWN BY THE WATER![]()
Chyba że na Neo Retros można.
Proszę zatem piotrkalp3 o jak najszybsze dodanie kolejnych propozycji (ustalam termin: do soboty do 16:00). W przeciwnym razie promujemy z listy Albarnafajnex pisze:5. Promować możemy utwór, który nie był promowany wcześniej i nie pojawił się na Liście Przebojów Trójki (łącznie z poczekalnią)
albarn pisze:Beady Eye - THE ROLLER
Lista rezerwowa:
The Vaccines - POST BREAK-UP SEX
Chyba nie ma na to szans, no może gdyby więcej forowiczów zagłosowało.piotreklp3 pisze:Wybieram w takim razie:
St. James Hotel - NIC NIGDY
może z pomocą głosujących wreszcie uda się wejść do notowania temu utworowi.
Czy w razie czego te propozycje są aktualne?albarn pisze:Witam
jeśli wypadłoby na mnie podawac propozycję do promowania przed notowaniem 1517, (tzn. jeśli nie odezwą się piotreklp3, sulko i miniu proponowałbym:
Beady Eye - THE ROLLER
Lista rezerwowa:
The Vaccines - POST BREAK-UP SEX
The Decemberists - DOWN BY THE WATER
Notowanie 1519:albarn pisze:Jeśli wypadnie na mnie, to proponuję
Beady Eye - THE ROLLER
No nie jestem pewien, bo jak porównuję z poprzednim notowaniem to wyniki przedstawiają się przedziwnie. Przyjmuję, że nie odwołaliśmy punktowania za dwa, a tymczasem ja zdobyłem 1 pkt. To pół biedy, ale np. Yacy zdobył zero, albarn pięć, ralfik sześć, miniu z kolei dwa, ale nie brał udziału w promocji. Yoda z kolei stracił 34 punkty, a nie jego utwór promowaliśmy. Reszty nie sprawdzałem.Corleone pisze:Ooo, Rodzina Corleone już na 12.
W mojej pracy pojawił się problem, który poprzestawiał wyniki do góry nogami. Ale już błąd naprawionykajman pisze:No nie jestem pewien, bo jak porównuję z poprzednim notowaniem to wyniki przedstawiają się przedziwnie.Corleone pisze:Ooo, Rodzina Corleone już na 12.
Poprawione.TomaszBr pisze:Wszystko ładnie, ale ja nadal mam 9 pkt zamiast 10
Nie wróciliśmy do jednego punkta. Poprawione.Robinson pisze:To ile teraz dodaje się punktów za promowanie? 1 czy 2? Bo tydzień temu miałem 12, a teraz 13, czyli wróciliśmy do 1 pkt.?
Proponuję:fajnex pisze: Notowanie 1519:
Wybiera ralfik (lub ja).
Notowanie 1520:ralfik pisze:Proponuję:
Sheryl Crow - LONG ROAD HOME
znaczy się do 1520?ralfik pisze:Notowanie 1519:
Głosowałem tylko miałem literowkę. Jak wpiszesz Blady lob Rovver to Ci wyskoczę.fajnex pisze:Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany:kajman
Tak, Yacy - wybierasz utór do 1520.Yacy pisze:znaczy się do 1520?ralfik pisze:Notowanie 1519:
Poprawiłemkajman pisze:Głosowałem tylko miałem literowkę. Jak wpiszesz Blady lob Rovver to Ci wyskoczę.
Moim zdaniem świetna propozycja!Marianne Faithfull - WHY DID WE HAVE TO PART
Poprawiłemfajnex pisze:Głosowałem tylko miałem literowkę. Jak wpiszesz Blady lob Rovver to Ci wyskoczę.
To się nazywa optymizm. Ja bym szanse tych utworow na wejście do poczekalni widziałbym następująco:Yacy pisze:no to jeśli nic w tygodniu nie wyleci i w piątek nic nie wleci do zestawu, to proponuję w takiej kolejności:
Marianne Faithfull - WHY DID WE HAVE TO PART
Hooverphonic - THE NIGHT BEFORE
John Porter - PIECE OF PARADISE
wydawało mi się, że żaden z powyższych utworów nie będzie wymagał pomocy w dostaniu się do poczekalni...