Nasza własna, niezależna, wewnątrz-forowa Lista Przebojów, oparta na utworach do głosowania z oficjalnych propozycji LP3 (zasady głosowania, wyniki, podsumowania i inne rankingi)
neon.ka pisze:e, w matematyce to nie jestem taka bardzo zła . nie muszę Cię widzieć, wystarczy, że umiem liczyć. Jak na trzech ukrytych w 'ukrytych' widać tylko dwóch, to kogoś nie ma na pewno .
ku3a nie docenił możliwości detektywów. [dedukcja ]
ku3a pisze:a moze zamiast Miss Marple, nadamy Martyrce pseudo... Madame Edit
ku3a pisze:
Martyr pisze:EDIT: czy te "wielkie litery" przy happysad (of kors mam na mysli komentarz) maja tez znaczenie?
of koz. piszac to mialas rozwiazanie pod nosem . to nawiazanie do naszych dyskusji czy happysad trzeba pisac z duzej czy z malej litery .
Ej no, wiecie co? To ja to potraktowałam jako początek zdania, tak jak ostatnio pisał Tadzio chyba, więc w ogóle mnie to nie zdziwiło .
Ale niezłe, naprawdę.
Ja cienias w tym tygodniu...
ku3a pisze:a moze zamiast Miss Marple, nadamy Martyrce pseudo... Madame Edit
Miss Marple ... hmm to chyba ładny komplement. Dzięki, panie Poirot abd3mz
a Madame Edit ... (mało kto ma okazje widziec taka mine na mojej twarzy, jak wtedy gdy to przeczytałam ) to tez pozytywnie? (moze nie lubicie moich "editów"? )
no nieźle sobie poharcowaliście jak juz spałam
ku3a pisze:brawo! a czym John? moze jakims porterem?
he he a pewnie Porter wznosi toasty tylko porterem
ku3a pisze:of koz. piszac to mialas rozwiazanie pod nosem . to nawiazanie do naszych dyskusji czy happysad trzeba pisac z duzej czy z malej litery .