ku3a nie docenił możliwości detektywów.neon.ka pisze:e, w matematyce to nie jestem taka bardzo zła. nie muszę Cię widzieć, wystarczy, że umiem liczyć. Jak na trzech ukrytych w 'ukrytych' widać tylko dwóch, to kogoś nie ma na pewno
.
Głosowanie na 1368 LP3
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
z tego co napisaliscie chyba wszystko jest jasne. dla pewnosci tylko:

a teraz juz reszta:
. to nawiazanie do naszych dyskusji czy happysad trzeba pisac z duzej czy z malej litery
.
rozumiem, ze chodzilo Ci tu o 2 nawiazania: Lao Che + film przygodowy i happy end + happysad. tak powinno bycabd3mz pisze:Dla Lao Che ten tydzien byl wspanialym przygodowym filmem z happy endem - poprawieniem rekordowego wyniku zespolu happysad.
a teraz juz reszta:
a moze zamiast Miss Marple, nadamy Martyrce pseudo... Madame EditMartyr pisze:EDIT: Albo jestem dzis zmęczona i od tego oślepłam, ale ... nic więcej zastanawiającego nie widze![]()
brawo! a czym John? moze jakims porterem?Martyr pisze:Anita na pewno wybrałaby gin z tonikiemku3a pisze:Choc w sumie kazdy powrot do czolowki, to okazja do swietowania. Czym toast wznioslaby Anita? A czym John?
of koz. piszac to mialas rozwiazanie pod nosemMartyr pisze:EDIT: czy te "wielkie litery" przy happysad (of kors mam na mysli komentarz) maja tez znaczenie?
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
ku3a pisze:a moze zamiast Miss Marple, nadamy Martyrce pseudo... Madame Edit![]()
Ej no, wiecie co?ku3a pisze:of koz. piszac to mialas rozwiazanie pod nosemMartyr pisze:EDIT: czy te "wielkie litery" przy happysad (of kors mam na mysli komentarz) maja tez znaczenie?. to nawiazanie do naszych dyskusji czy happysad trzeba pisac z duzej czy z malej litery
.
Ale niezłe, naprawdę.
Ja cienias w tym tygodniu...
Tak. Pisałem o tym w odpowiedzi do neon.ki.ku3a pisze:rozumiem, ze chodzilo Ci tu o 2 nawiazania: Lao Che + film przygodowy i happy end + happysad. tak powinno byc
Za ten może nie, bo go zauważyłem, ale:ku3a pisze:a moze zamiast Miss Marple, nadamy Martyrce pseudo... Madame EditMartyr pisze:EDIT: Albo jestem dzis zmęczona i od tego oślepłam, ale ... nic więcej zastanawiającego nie widze![]()
![]()
![]()
za ten zdecydowanie tak.Martyr pisze:EDIT: czy te "wielkie litery" przy happysad (of kors mam na mysli komentarz) maja tez znaczenie?
no to EDIT: Doooobraaaaaaaanooooooooooooc
Miss Marple ... hmm to chyba ładny komplement. Dzięki, panie Poirot abd3mzku3a pisze:a moze zamiast Miss Marple, nadamy Martyrce pseudo... Madame Edit![]()
a Madame Edit ...
no nieźle sobie poharcowaliście jak juz spałam
he he a pewnieku3a pisze:brawo! a czym John? moze jakims porterem?
tak, zgadza sie, tak własnie myslałamku3a pisze:of koz. piszac to mialas rozwiazanie pod nosem. to nawiazanie do naszych dyskusji czy happysad trzeba pisac z duzej czy z malej litery
.