...no cóż byłem ciekaw wrażeń z III zlotu - jak i je zobaczyć - fotorelacja, ale jak się okazuje zaraz się wszystko przeterminuje... IV zlot wszystko zdublujeGary pisze:Ok. Mogę nie przyjeżdżać.Robinson pisze:A tak w ogóle, to ja bym się zastanowił nad dopuszczeniem do IV zlotu osób, które nie napisały tu jeszcze relacji z III zlotu.![]()
Jakoś tak zebrać się nie mogę.
4. zlot
- Megalomaniac 3-owy
Tak do ostatniej chwili czekałem by napisać...i nawet teraz na 100% nie mogę powiedzieć czy będę wstanie być na zlocie
jednak chęć "zlecieć" się z wami jest wielka...więc jeszcze nic straconego
żeby powstało oczko 21 uczestników zlotu. I jeśli mogę to proszę mnie dopisać tak na 'marginesie' ołówkiem.
-
- Megalomaniac 3-owy
taaaaak serce do Trójki mam wielkie... choć ciało niewielkie...bobby-x pisze:Fajnie by było Ciebie znowu zobaczyć Wielki Manniaku Trójkowy.
i będę się starał do Warszawy je podrzucić
przepraszam, że się wyrywam przed Ku3ę ... Ale chciałbym to już tutaj napisać. To na co oczekiwaliśmy - zostało spełnione...
Wiadomym jest, że w sobotę - ok 13.30 spotkamy się z Panem Markiem Niedźwieckim !!!
Będzie to wyjątkowe spotkanie. Na pewno.... Ale jeśli to prawie oczko, które już się zapisało myśli, że to koniec niespodzianek, to się grubo myli ... 
DO ZOBACZENIA W (może piątek) SOBOTĘ I NIEDZIELĘ
Wiadomym jest, że w sobotę - ok 13.30 spotkamy się z Panem Markiem Niedźwieckim !!!
DO ZOBACZENIA W (może piątek) SOBOTĘ I NIEDZIELĘ
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
jotem3 pisze:Wiadomym jest, że w sobotę - ok 13.30 spotkamy się z Panem Markiem Niedźwieckim !!!
trzeba będzie zabrać ze sobą TRZY ZŁOTE... płyty?
Jotem, a Ty to spotkanie załatwiałeś tam z Anglii?
Ostatnio zmieniony wt gru 04, 2007 3:21 am przez neon.ka, łącznie zmieniany 1 raz.
koniec zapisow.
w naszej sondzie na pytanie "czy chcesz/mozesz przyjechac na zlot w terminie 15-16.12?" padly nastepujace odpowiedzi:
tak:
- Yacy
- Martyr
- adr
- neon.ka (?)
- ksch
- jotem3 (+fanka Marka)
- ku3a
- dominik_fi
- bobby-x
- leszekno
- jblaminsky
- Kiefer
- kajman
- Grycek
- Wojtek
- Gary 99%
- Fanatyk
- Marcin Buchalski
- Jopkolog
- Megalomaniac 3-owy (olowkiem na marginesie)
- Robinson
nie wiadomo:
- szakal35
nie:
- Artur
- tadzio3
- abd3mz
- Miszon
- 1981
- grzesost
- stavanger
- retry2
w naszej sondzie na pytanie "czy chcesz/mozesz przyjechac na zlot w terminie 15-16.12?" padly nastepujace odpowiedzi:
tak:
- Yacy
- Martyr
- adr
- neon.ka (?)
- ksch
- jotem3 (+fanka Marka)
- ku3a
- dominik_fi
- bobby-x
- leszekno
- jblaminsky
- Kiefer
- kajman
- Grycek
- Wojtek
- Gary 99%
- Fanatyk
- Marcin Buchalski
- Jopkolog
- Megalomaniac 3-owy (olowkiem na marginesie)
- Robinson
nie wiadomo:
- szakal35
nie:
- Artur
- tadzio3
- abd3mz
- Miszon
- 1981
- grzesost
- stavanger
- retry2
-
grzes
Robinson ma racje i nie ma się co śmiać MartyrkoRobinson napisał:
A tak w ogóle, to ja bym się zastanowił nad dopuszczeniem do IV zlotu osób, które nie napisały tu jeszcze relacji z III zlotu.
w takim razie organizatorzy nie powinni być dopuszczeni
Jeśli dobrze kombinuję to wiem jak będzie następna niespodziankaprzepraszam, że się wyrywam przed Ku3ę ... Ale chciałbym to już tutaj napisać. To na co oczekiwaliśmy - zostało spełnione...
Wiadomym jest, że w sobotę - ok 13.30 spotkamy się z Panem Markiem Niedźwieckim !!! Będzie to wyjątkowe spotkanie. Na pewno.... Ale jeśli to prawie oczko, które już się zapisało myśli, że to koniec niespodzianek, to się grubo myli ...
- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
No cóż, w takiej sytuacji wydaje mi się oczywistym, że początek zlotu musi być jednak w piątek. Powód jest prosty - jeżeli ktoś przyjeżdża do Warszawy w sobotę, to musi dojechać góra 12.30. Myślę, że jednak zdecydowanie łatwiej jest jednak dotrzeć do stolicy w piątek do np. 21.30 (przynajmniej w znacznej części przypadków). A myślę, że wtedy zupełnie bez problemu zdążymy na nocleg (możliwe, że jeżeli nocleg będzie w dogodnym dojazdowo miejscu to i 22 będzie możliwa). W każdym razie tak mówi mi logika. A w sobotę to musimy jednak liczyć minimum godzinę na dotarcie na miejsce spotkania (zakładając przy okazji, że środki komunikacji się nie spóźnią).jotem3 pisze:Wiadomym jest, że w sobotę - ok 13.30 spotkamy się z Panem Markiem Niedźwieckim !!!
rozumiem, ze w drugim zdaniu powinno byc "jesli mialbym przyjechac w piatek"Gary pisze:Z sobotą nie mam problemu, bo w nowym rozkładzie mam bezpośrednie poranne połączenie z Wa-wą. Natomiast jeśli miałbym przyjechać to byłbym najwcześniej o 21:30. Trochę późno. Z drugiej strony po ostatnim zlocie można powiedzieć, że to młoda godzina.
21.30 to zdecydowanie wczesna godzina
Witam Przyszłych Zlotowiczów!
Przepraszam, że się nie zdeklarowałam jeszcze - cóż, proza życia, zajęta byłam, ale Listę, Forum oraz wpisy na blogu MN nieustająco śledziłam (i "złotą" audycję 1 grudnia też). A zatem, jeśli mam jeszcze na to szansę, to proszę mnie dopisać do listy prawdopodobnych Zlotowiczów. Dziękuję bardzo i pozdrawiam, oby - do zobaczenia!
Przepraszam, że się nie zdeklarowałam jeszcze - cóż, proza życia, zajęta byłam, ale Listę, Forum oraz wpisy na blogu MN nieustająco śledziłam (i "złotą" audycję 1 grudnia też). A zatem, jeśli mam jeszcze na to szansę, to proszę mnie dopisać do listy prawdopodobnych Zlotowiczów. Dziękuję bardzo i pozdrawiam, oby - do zobaczenia!
- tadzio3
- Kontakt:
Fanatyk pisze:Tadzio - olej jakieś tam sesje , zjazdy czy cokolwiek tam masz i przyjeżdżaj !!!
Problem pojawi się potem, kiedy musiałbym zaliczać nieobecności i to przed sesją. A pilnym studentem to ostatnio nie jestem...
Lubię ryzykować, ale w tej kwestii muszę się poddać.
Ja jestem myślami na zlocie nr 5