4. zlot

Potrzeba dyskusji na temat Listy jest tak silna, że łamy Forum to za mało — od czasu do czasu spotykamy się także na Zlotach.

Moderatorzy: ku3a, ku3a

Awatar użytkownika
Megalomaniac 3-owy

Post autor: Megalomaniac 3-owy »

Tak do ostatniej chwili czekałem by napisać...i nawet teraz na 100% nie mogę powiedzieć czy będę wstanie być na zlocie :( jednak chęć "zlecieć" się z wami jest wielka...więc jeszcze nic straconego :wink: żeby powstało oczko 21 uczestników zlotu. I jeśli mogę to proszę mnie dopisać tak na 'marginesie' ołówkiem.
Gary pisze:
Robinson pisze:A tak w ogóle, to ja bym się zastanowił nad dopuszczeniem do IV zlotu osób, które nie napisały tu jeszcze relacji z III zlotu. :mrgreen:
Ok. Mogę nie przyjeżdżać. :mrgreen:

Jakoś tak zebrać się nie mogę.
...no cóż byłem ciekaw wrażeń z III zlotu - jak i je zobaczyć - fotorelacja, ale jak się okazuje zaraz się wszystko przeterminuje... IV zlot wszystko zdubluje :wink: -
Awatar użytkownika
bobby-x
Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983

Post autor: bobby-x »

Fajnie by było Ciebie znowu zobaczyć Wielki Manniaku Trójkowy.
Awatar użytkownika
Megalomaniac 3-owy

Post autor: Megalomaniac 3-owy »

bobby-x pisze:Fajnie by było Ciebie znowu zobaczyć Wielki Manniaku Trójkowy.
taaaaak serce do Trójki mam wielkie... choć ciało niewielkie...
i będę się starał do Warszawy je podrzucić :wink: na te dwa...a może 3 dni - nie zapeszajmy bo to jeszcze na wodzie pisane... ale zobaczyć i poznać co niektóre osoby też bym chciał 8)
Awatar użytkownika
jotem3

Post autor: jotem3 »

przepraszam, że się wyrywam przed Ku3ę ... Ale chciałbym to już tutaj napisać. To na co oczekiwaliśmy - zostało spełnione...
Wiadomym jest, że w sobotę - ok 13.30 spotkamy się z Panem Markiem Niedźwieckim !!! :-) Będzie to wyjątkowe spotkanie. Na pewno.... Ale jeśli to prawie oczko, które już się zapisało myśli, że to koniec niespodzianek, to się grubo myli ... ;-)
DO ZOBACZENIA W (może piątek) SOBOTĘ I NIEDZIELĘ :-)
Awatar użytkownika
neon.ka
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990

Post autor: neon.ka »

jotem3 pisze:Wiadomym jest, że w sobotę - ok 13.30 spotkamy się z Panem Markiem Niedźwieckim !!! :-)
:D .
trzeba będzie zabrać ze sobą TRZY ZŁOTE... płyty? :) [po jednaj za każde 300tys. słuchaczy, którzy na Niego czekali :) ].

Jotem, a Ty to spotkanie załatwiałeś tam z Anglii? :wink: [no chyba że znowu jestem nie na czasie i jakąś gafę, w których ostatnio celuję, właśnie strzeliłam :wink: ]
Ostatnio zmieniony wt gru 04, 2007 3:21 am przez neon.ka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
jotem3

Post autor: jotem3 »

Żadnej gafy neonko nie strzeliłaś. Wiesz, że w dzisiejszych czasach z każdego miejsca na ziemi można wszystko zorganizować ... Tylko aby chęci były ;)
ku3a

Post autor: ku3a »

Robinson pisze:A tak w ogóle, to ja bym się zastanowił nad dopuszczeniem do IV zlotu osób, które nie napisały tu jeszcze relacji z III zlotu. :mrgreen:
dobrze gada!
mam mocne postanowienie napisac relacje przed czwartym zlotem...
ku3a

koniec zapisow.

w naszej sondzie na pytanie "czy chcesz/mozesz przyjechac na zlot w terminie 15-16.12?" padly nastepujace odpowiedzi:

tak:
- Yacy
- Martyr
- adr
- neon.ka (?)
- ksch
- jotem3 (+fanka Marka)
- ku3a
- dominik_fi
- bobby-x
- leszekno
- jblaminsky
- Kiefer
- kajman
- Grycek
- Wojtek
- Gary 99%
- Fanatyk
- Marcin Buchalski
- Jopkolog
- Megalomaniac 3-owy (olowkiem na marginesie)
- Robinson

nie wiadomo:
- szakal35

nie:
- Artur
- tadzio3
- abd3mz
- Miszon
- 1981
- grzesost
- stavanger
- retry2
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

ku3a pisze:mam mocne postanowienie napisac relacje przed czwartym zlotem...
A ja chciałbym dokończyć .... Zostało jeszcze 10 dni ;-)
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Yacy pisze:
ku3a pisze:mam mocne postanowienie napisac relacje przed czwartym zlotem...
A ja chciałbym dokończyć .... Zostało jeszcze 10 dni ;-)
Czekamy, czekamy...
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

ku3a pisze:
dobrze gada!
mam mocne postanowienie napisac relacje przed czwartym zlotem...
to ja powiem, ze tez mam :mrgreen:
grzes

Post autor: grzes »

Robinson napisał:
A tak w ogóle, to ja bym się zastanowił nad dopuszczeniem do IV zlotu osób, które nie napisały tu jeszcze relacji z III zlotu.
w takim razie organizatorzy nie powinni być dopuszczeni
Robinson ma racje i nie ma się co śmiać Martyrko :wink:
przepraszam, że się wyrywam przed Ku3ę ... Ale chciałbym to już tutaj napisać. To na co oczekiwaliśmy - zostało spełnione...
Wiadomym jest, że w sobotę - ok 13.30 spotkamy się z Panem Markiem Niedźwieckim !!! Będzie to wyjątkowe spotkanie. Na pewno.... Ale jeśli to prawie oczko, które już się zapisało myśli, że to koniec niespodzianek, to się grubo myli ...
Jeśli dobrze kombinuję to wiem jak będzie następna niespodzianka
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Dużo osób wie :)
Awatar użytkownika
Robert
Listy Przebojów Trójki słucham od: nr. 137 - 1 XII 1984

Post autor: Robert »

Tadzio - olej jakieś tam sesje , zjazdy czy cokolwiek tam masz i przyjeżdżaj !!!
Awatar użytkownika
dominik_fi
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.

Post autor: dominik_fi »

grzesost pisze:Jeśli dobrze kombinuję to wiem jak będzie następna niespodzianka
tadzio3 pisze:Dużo osób wie :)
Ja nie wiem, może ktoś coś szepnie :D :lol:
kajman

Post autor: kajman »

jotem3 pisze:Wiadomym jest, że w sobotę - ok 13.30 spotkamy się z Panem Markiem Niedźwieckim !!! :-)
No cóż, w takiej sytuacji wydaje mi się oczywistym, że początek zlotu musi być jednak w piątek. Powód jest prosty - jeżeli ktoś przyjeżdża do Warszawy w sobotę, to musi dojechać góra 12.30. Myślę, że jednak zdecydowanie łatwiej jest jednak dotrzeć do stolicy w piątek do np. 21.30 (przynajmniej w znacznej części przypadków). A myślę, że wtedy zupełnie bez problemu zdążymy na nocleg (możliwe, że jeżeli nocleg będzie w dogodnym dojazdowo miejscu to i 22 będzie możliwa). W każdym razie tak mówi mi logika. A w sobotę to musimy jednak liczyć minimum godzinę na dotarcie na miejsce spotkania (zakładając przy okazji, że środki komunikacji się nie spóźnią).
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

Fanatyk pisze:Tadzio - olej jakieś tam sesje , zjazdy czy cokolwiek tam masz i przyjeżdżaj !!!
Dobrze gada! :)

Co do przyjazdu w piątek to nie wiem jak u mnie z dojazdem by było. Nie chciałbym być zależny od tego czy dostanę urlop czy nie.
kajman

Post autor: kajman »

Gary pisze:Co do przyjazdu w piątek to nie wiem jak u mnie z dojazdem by było. Nie chciałbym być zależny od tego czy dostanę urlop czy nie.
Akurat Ty nie powinieneś mieć problemu z sobotą ale i w piątek też chyba zbyt z pracy byś się urywać nie musiał.
Awatar użytkownika
Gary

Z sobotą nie mam problemu, bo w nowym rozkładzie mam bezpośrednie poranne połączenie z Wa-wą. Natomiast jeśli miałbym przyjechać to byłbym najwcześniej o 21:30. Trochę późno. Z drugiej strony po ostatnim zlocie można powiedzieć, że to młoda godzina.
ku3a

Gary pisze:Z sobotą nie mam problemu, bo w nowym rozkładzie mam bezpośrednie poranne połączenie z Wa-wą. Natomiast jeśli miałbym przyjechać to byłbym najwcześniej o 21:30. Trochę późno. Z drugiej strony po ostatnim zlocie można powiedzieć, że to młoda godzina.
rozumiem, ze w drugim zdaniu powinno byc "jesli mialbym przyjechac w piatek" :-).
21.30 to zdecydowanie wczesna godzina :-).
Awatar użytkownika
Gary

Oczywiście myślałem o piątku. :)
Awatar użytkownika
emma_em

Post autor: emma_em »

Witam Przyszłych Zlotowiczów!
Przepraszam, że się nie zdeklarowałam jeszcze - cóż, proza życia, zajęta byłam, ale Listę, Forum oraz wpisy na blogu MN nieustająco śledziłam (i "złotą" audycję 1 grudnia też). A zatem, jeśli mam jeszcze na to szansę, to proszę mnie dopisać do listy prawdopodobnych Zlotowiczów. Dziękuję bardzo i pozdrawiam, oby - do zobaczenia!
ku3a

zobacze co sie da zrobic.
mam nadzieje, ze sie uda.
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Fanatyk pisze:Tadzio - olej jakieś tam sesje , zjazdy czy cokolwiek tam masz i przyjeżdżaj !!!
:lol: Olać mogę, nie ma problemu...
Problem pojawi się potem, kiedy musiałbym zaliczać nieobecności i to przed sesją. A pilnym studentem to ostatnio nie jestem... :roll:
Lubię ryzykować, ale w tej kwestii muszę się poddać.
Ja jestem myślami na zlocie nr 5 :lol: :wink:
Awatar użytkownika
bobby-x
Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983

Post autor: bobby-x »

emma_em pisze:A zatem, jeśli mam jeszcze na to szansę, to proszę mnie dopisać do listy prawdopodobnych Zlotowiczów.
To ile będzie pięknych usmiechów na 4 zlocie ??? Martyr, Neon.ka, Fanka Marka, Emma-em ??? Do tej pory rekord wynosił DWA UŚMIECHY, poprawcie mnie jak coś znowu źle zapamiętałem?
Zablokowany