co tu można wymyślić innegoGary pisze: wyścig australijski

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Wolałbym, żeby nie. Możesz przesłać ją wraz z głosami. Zostanie ujawniona po całym konkursie.tadzio3 pisze: PS. A czy zgodne z regulaminem byłoby to abym tutaj przedstawił swoją nieszczęśliwą siódemkę, bo akurat tyle walczyło do końca o wejście do tej szczęsliwej?
prawde mowiac nie do konca rozumiem...Miszon pisze:No i co, jesli nie bedzie tych utworow w rundzie pucharowej ilosc bedaca potega 2? Czy beda wtedy wolne losy, czy dobieramy z tych, ktorzy nie weszli? Oczywiscie, to tylko spekulacje, bo kto wie, moze sie okazac, ze wszyscy glosowali zaledwie na 16 utworow, no ale co jesli dajmy na to na 35, albo i wiecej?
Tak jestku3a pisze:z tego wniosek, ze oprocz meczu finalowego bedzie musial byc rozegrany mecz o brazowy medal
Wszystkie głosy zostaną upublicznione dopiero po zakończeniu konkursu.kajman pisze:2. Ja mam propozycję, żeby jednak nasze głosowanie upublicznić, bo to będzie bardzo ciekawa lektura. Oczywiście najlepiej byłoby to uczynić po zakończeniu głosowania. Natomiast w 2 rundzie można byłoby wyniki pucharowe od razu wrzucć tutaj.
Z eliminacji wyłaniamy 16 lub 32 utwory z najlepszym wynkiem(więc będzie potęga 2). Następnie rozstawiam utwory wedłu schematu 1-32, 2-31 itd. Drabinkę, graf, czy jak to się nazywa mam już rozrysowaną.Miszon pisze:Zastanawiam sie tez, jak bedzie wygladac "runda pucharowa". Czy bedzie drabinka jak w turnieju tenisowym (czyli z gory ustalona niejako), czy tez w kazdej rundzie beda rozstawiane utwory z najlepszym dorobkiem wynikiem z eliminacji? No i co, jesli nie bedzie tych utworow w rundzie pucharowej ilosc bedaca potega 2? Czy beda wtedy wolne losy, czy dobieramy z tych, ktorzy nie weszli? Oczywiscie, to tylko spekulacje, bo kto wie, moze sie okazac, ze wszyscy glosowali zaledwie na 16 utworow, no ale co jesli dajmy na to na 35, albo i wiecej?
Aha. Tzn, ze jesli dajmy na to piosenka 31 wygra z 2, to pozniej przejmuje niejako jej miejsce w drabince? Czyli - mowiac prosciej - od razu po rozstawieniu wiadomo bedzie, kto z kim sie spotka w nastepnej rundzie? (jak w tenisie wlasnie) Oczywiscie nie tyle wiadomo bedzie konkretnie, tylko zwyciezca ktorej ze zwyciezca jakiejs innej pary za dwie rundy sie spotka? Bo jeszcze jest inna koncepcja, ze tak powiem "pilkarska", czyli rozstawianie co runde na podstawie rankingu z eliminacji. Moim zdaniem, ta "tenisowa" jest ciekawsza i sprawiedliwsza.Grycek pisze: Z eliminacji wyłaniamy 16 lub 32 utwory z najlepszym wynkiem(więc będzie potęga 2). Następnie rozstawiam utwory wedłu schematu 1-32, 2-31 itd. Drabinkę, graf, czy jak to się nazywa mam już rozrysowaną.
No tak, a jesli nie bedzie 32 najlepszych, tylko dajmy na to 21 (bo na tylko tyle padnie glosow), albo co gorsza 37? Mozna by przy 37 "odciac" ostatnie 5, ale jesli powiedzmy na to 12 utworow bedzie mialo po 1 punkcie, to ktre 5 wybierzemy, zeby odrzucic?ku3a pisze: po rundzie eliminacyjnej bedzie 1/16 finalu, bo nie powinno byc problemu, zeby glosy padly na 32 piosenki. Zasady ustalania kolejnosci podal Grycek. Do rundy pucharowej wchodza 32 najlepsze.
Tak, konkurs muzyczno-sportowy.Megalomaniac 3-owy pisze:Ja bym nic nie kombinował!!! 'oddajem' 7głosów i zliczamy!!![ja mam 'równą muzycznie 7' i chciałbym potraktować równo każy utwór !!! przy podwójnych, potrójnych pozycjach dogrywka ale tylko przy 3 pierwszych miejscach...podobnie jak na Liście szybko i bezboleśnie roz.konkurs...proste rozwiązania najlepsze żadne tam slalOOm gigantale ja tu czytam/widzę że to konkurs sportowy a nie muzyczny się zacznie
to moja wina, bo ja to wrzuciłem poza konkursem, ale napisałem o tym. Ja bym to zgłosił gdybym wiedział, że to jest na pewno A Fallacy, ale nie mam tego potwierdzonego na 100% ani co do wykonawcy, ani co do tytułu. Liczyłem, że przy tej okazji ktoś potwierdzi lub poda właściwego wykonawcę i tytuł.Miszon pisze:Wlasnie zaglosowalemi mam problem, bo gdzies mi zniknelo z zestawienia do glosowania "A Fallacy", a weszlo do 7 i nie bardzo wiem, co teraz zrobic
.
Moja siostra to z sieci ściągnęła około 2 lata temuMiszon pisze:Nic nie szkodzi. A w zasadzie szkodzi, bo mialoby pewny glos, bo naprawde fajne (swoja droga - bardzo dziwny jest TAG "info pliku" do tej piosenki bo z jednej strony jest A Fallacy, a z drugiej Linkin Park - Somewhere I belong).
Ale na szczescie w pore to zauwazylem i od razu sie zabezpieczylem i przesunalem 2 utwory do gory (czyli 1 do siodemki).