...będzie miło się znowu z Wami zobaczyć
Ps. Mam pytanie techniczne, czy da się na tym nowym obiekcie schować mój rower? Bo chciałbym połączyć przyjemne z przyjemnym i troche tamte rejony poznać...oczywiście o ile aura będzie ku temu sprzyjająca
...będzie miło się znowu z Wami zobaczyć
Ze schowaniem pod dach może być problem, ale spytam o to, zwłaszcza że sam też pewnie przyjadę rowerem.Gary pisze: pt paź 21, 2022 8:54 amMam pytanie techniczne, czy da się na tym nowym obiekcie schować mój rower?
Przyznam, że rozważałem przez chwilę tę kwestię. Ostatecznie doszedłem do wniosku, że może istnieje program, który potrafi to "przeczytać", ale jeśli nawet, to nie jest tani
A może to 2 x 2LLucky pisze: pt paź 21, 2022 7:37 pm jollyroger72 - 4 noclegi (!) (czy nadwyżka to zaległa zaliczka z poprzedniego zlotu?)
jak dla mnie zdecydowanie dokładnie w takiej kolejnościLLucky pisze: czw paź 27, 2022 8:43 pmMusimy jeszcze pomyśleć, co zrobić z obiadem w piątek? Zamawiamy? Wychodzimy? Gotujemy?
eee tak ładnie mi się napisało o Andriollim, Wilegiaturze i o Szmulkach i mi się wyjebło....konwicki1980 pisze: czw paź 27, 2022 6:55 pm Ponieważ propozycja wyjścia do 357 cieszyła się jak dotąd umiarkowanym zainteresowaniem xD, mam też dla chętnych inne opcje: któregoś poranka, jak będzie dobra pogoda - spacer szlakiem Wilegiatury Andriollego po okolicy rzeki Świder, a w ramach afterka po zlocie - w niedzielę - spacer po Szmulkach z Eldo (taki raper, jakby ktoś nie znał, choć może więcej osób nie wiedzieć, gdzie leżą Szmulki), a nawet i wyjście do teatru na spektakl z m.in. Pawłem Domagałą![]()
Swoją drogą, Wilegiatura to nie jest imię, jak początkowo myślałem![]()
PościmyLLucky pisze: czw paź 27, 2022 8:43 pm co zrobić z obiadem w piątek? Zamawiamy? Wychodzimy? Gotujemy?
357 całkiem spoko, pytanie kiedy. 11 odpada, bo mają tam Top. U Niedźwiedzia w audycji? Nie wiem czy nie będziemy przeszkadzać, jeśli tak to nie można przyjść z pustymi rękamikonwicki1980 pisze: czw paź 27, 2022 6:55 pm Ponieważ propozycja wyjścia do 357 cieszyła się jak dotąd umiarkowanym zainteresowaniem xD, mam też dla chętnych inne opcje: któregoś poranka, jak będzie dobra pogoda - spacer szlakiem Wilegiatury Andriollego po okolicy rzeki Świder, a w ramach afterka po zlocie - w niedzielę - spacer po Szmulkach z Eldo (taki raper, jakby ktoś nie znał, choć może więcej osób nie wiedzieć, gdzie leżą Szmulki), a nawet i wyjście do teatru na spektakl z m.in. Pawłem Domagałą![]()
Swoją drogą, Wilegiatura to nie jest imię, jak początkowo myślałem![]()
Zatem przepraszam wszystkich, których znów zawiodę swoją nieobecnością. Bardzo chciałem się pojawić, ale z tego powodu co napisałem, nie mogę sobie pozwolić na ten luksus. Tym bardziej że przez jakiś czas będę też próbował odciąć się od muzyki. To tyle w telegraficznym skrócie, pozdrawiam!TStudent pisze: ndz paź 30, 2022 9:01 pmHej. Tymczasem TStudent bardzo chciałby sobie zrobić trochę przerwy od Forum. Powrót - jeśli nic się nie wydarzy - jestem w stanie zagwarantować. Czy to za tydzień, czy to za dwa, czy za miesiąc. Za dużo bodźców do mnie dociera, więc bardzo potrzebuję odpoczynku, a już z pewnością ograniczenia aktywności internetowej w ogóle.
Pozdrawiam.
SzkodaTStudent pisze: ndz paź 30, 2022 9:04 pm Zatem przepraszam wszystkich, których znów zawiodę swoją nieobecnością. Bardzo chciałem się pojawić, ale z tego powodu co napisałem, nie mogę sobie pozwolić na ten luksus.