...będzie miło się znowu z Wami zobaczyć

Ps. Mam pytanie techniczne, czy da się na tym nowym obiekcie schować mój rower? Bo chciałbym połączyć przyjemne z przyjemnym i troche tamte rejony poznać...oczywiście o ile aura będzie ku temu sprzyjająca

...będzie miło się znowu z Wami zobaczyć
Ze schowaniem pod dach może być problem, ale spytam o to, zwłaszcza że sam też pewnie przyjadę rowerem.
eee tak ładnie mi się napisało o Andriollim, Wilegiaturze i o Szmulkach i mi się wyjebło....konwicki1980 pisze: ↑czw paź 27, 2022 6:55 pm Ponieważ propozycja wyjścia do 357 cieszyła się jak dotąd umiarkowanym zainteresowaniem xD, mam też dla chętnych inne opcje: któregoś poranka, jak będzie dobra pogoda - spacer szlakiem Wilegiatury Andriollego po okolicy rzeki Świder, a w ramach afterka po zlocie - w niedzielę - spacer po Szmulkach z Eldo (taki raper, jakby ktoś nie znał, choć może więcej osób nie wiedzieć, gdzie leżą Szmulki), a nawet i wyjście do teatru na spektakl z m.in. Pawłem Domagałą![]()
Swoją drogą, Wilegiatura to nie jest imię, jak początkowo myślałem![]()
357 całkiem spoko, pytanie kiedy. 11 odpada, bo mają tam Top. U Niedźwiedzia w audycji? Nie wiem czy nie będziemy przeszkadzać, jeśli tak to nie można przyjść z pustymi rękamikonwicki1980 pisze: ↑czw paź 27, 2022 6:55 pm Ponieważ propozycja wyjścia do 357 cieszyła się jak dotąd umiarkowanym zainteresowaniem xD, mam też dla chętnych inne opcje: któregoś poranka, jak będzie dobra pogoda - spacer szlakiem Wilegiatury Andriollego po okolicy rzeki Świder, a w ramach afterka po zlocie - w niedzielę - spacer po Szmulkach z Eldo (taki raper, jakby ktoś nie znał, choć może więcej osób nie wiedzieć, gdzie leżą Szmulki), a nawet i wyjście do teatru na spektakl z m.in. Pawłem Domagałą![]()
Swoją drogą, Wilegiatura to nie jest imię, jak początkowo myślałem![]()
Zatem przepraszam wszystkich, których znów zawiodę swoją nieobecnością. Bardzo chciałem się pojawić, ale z tego powodu co napisałem, nie mogę sobie pozwolić na ten luksus. Tym bardziej że przez jakiś czas będę też próbował odciąć się od muzyki. To tyle w telegraficznym skrócie, pozdrawiam!TStudent pisze: ↑ndz paź 30, 2022 9:01 pmHej. Tymczasem TStudent bardzo chciałby sobie zrobić trochę przerwy od Forum. Powrót - jeśli nic się nie wydarzy - jestem w stanie zagwarantować. Czy to za tydzień, czy to za dwa, czy za miesiąc. Za dużo bodźców do mnie dociera, więc bardzo potrzebuję odpoczynku, a już z pewnością ograniczenia aktywności internetowej w ogóle.
Pozdrawiam.