Kod: Zaznacz cały
| 25 | 24 | 18 | -1 | Adventure of a lifetime - Coldplay | ZG |
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
| 25 | 24 | 18 | -1 | Adventure of a lifetime - Coldplay | ZG |
No to ja mam odwrotnie, chociaż jak na nią to i tak dobrze brzmi.EVENo pisze:Lady dzisiaj nieobecna. Lepiej dla niej, bo Elvis się dziś z Listą pożegnał. Ania przyjemna dla ucha, nie przeszkadza mi. Na pewno nie tak jak Laleczka.
Jasne, tylko że mleko się wylało.adameria pisze:Też się kapnąłem i wyedytowałem post.kajman pisze:Mógłbyś temiku3 cytować tylko fragment postu, bo w ten sposób statystyki pojawiły się dwa razy.Przepraszam.
Żebyś tylko tą uwagą nie rozpętał kolejnej dyskusji o tym, czy kajman zwraca uwagę na teksty, czy też nie. Jedna taka nam wystarczyła.słoik pisze:Dobrze, że kajman nie słucha tekstów, bo Kalibrowe "łatwo potknąć się o własny ogon" mógłby potraktować zbyt osobiście.
| 24 | 23 | 22 | -1 | Hello - Adele | ZG |
No już dobrze. Przepraszam.adameria pisze:Przepraszam, ale czy ktoś Cię prosił o wrzucanie statystyk tutaj?LokiWawa pisze:Statystyka podstawowego zestawienia:
(...)
Ja się nawet staram ich nie zapamiętywać, żeby nie psuć sobie zabawy...
Wiem, że może zrobiłeś/zrobiłaś to z dobroci, ale do statystyk jest osobny wątek.![]()
Pozdrawiam.
słoik pisze:Większość kajmanów twierdzi, że barany są smakowite.Emilia pisze:Masz coś może przeciwko Baranom?kajman pisze:Nikgdy bym nie wpadł, że on jest spod znaku Barana.
Wraz z powrotem słoika od razu zrobiło się weselej!słoik pisze:Dobrze, że kajman nie słucha tekstów, bo Kalibrowe "łatwo potknąć się o własny ogon" mógłby potraktować zbyt osobiście.
Kajman-wegetarianin może być wyjątkiem.słoik pisze:Większość kajmanów twierdzi, że barany są smakowite.
Kalibru nie słucham szczegolnie bo to jeden z dwóch najsłabszych polskich textów na liście (drugi to Andrew).słoik pisze:Dobrze, że kajman nie słucha tekstów, bo Kalibrowe "łatwo potknąć się o własny ogon" mógłby potraktować zbyt osobiście.
Przecież wiadomo, że kajman zwraca uwagę tylko na texty z x.EVENo pisze:Żebyś tylko tą uwagą nie rozpętał kolejnej dyskusji o tym, czy kajman zwraca uwagę na teksty, czy też nie. Jedna taka nam wystarczyła.
Musiałby być bardzo rozciągniętym aligatorowatym.słoik pisze:Dobrze, że kajman nie słucha tekstów, bo Kalibrowe "łatwo potknąć się o własny ogon" mógłby potraktować zbyt osobiście.
No ale nie nasz. On jest bezmięsnym drapieżcą.słoik pisze:Większość kajmanów twierdzi, że barany są smakowite.
A wszystko moja wina, bo poprosiłem o statystyki, a niedoświadczony kompan chciał pomóc i pełny dobrych chęci popełnił błądtemik3 pisze:Jasne, tylko że mleko się wylało.adameria pisze:Też się kapnąłem i wyedytowałem post.kajman pisze:Mógłbyś temiku3 cytować tylko fragment postu, bo w ten sposób statystyki pojawiły się dwa razy.Przepraszam.
| 23 | 27 | 3 | +4 | Mój czas ucieka - Martyna Jakubowicz | PL |
Tia ludzie tu mają "kosmiczne" problemyLokiWawa pisze:No już dobrze. Przepraszam.adameria pisze:Przepraszam, ale czy ktoś Cię prosił o wrzucanie statystyk tutaj?LokiWawa pisze:Statystyka podstawowego zestawienia:
(...)
Ja się nawet staram ich nie zapamiętywać, żeby nie psuć sobie zabawy...
Wiem, że może zrobiłeś/zrobiłaś to z dobroci, ale do statystyk jest osobny wątek.![]()
Pozdrawiam.
Absolutnie nie, tylko znam Wojtka. Po prostu mi nie pasuje.Emilia pisze:Masz coś może przeciwko Baranom?kajman pisze:Nigdy bym nie wpadł, że on jest spod znaku Barana.
Proszę mi daj, In the skyadameria pisze:No ale nie nasz. On jest bezmięsnym drapieżcą.słoik pisze:Większość kajmanów twierdzi, że barany są smakowite.
Przypomniał mi się, kebab w cienkim cieście, tibidbidi...
O, właśnie. Mam dla Ciebie, kajmanie, złą wiadomość.kajman pisze:Kalibru nie słucham szczegolnie bo to jeden z dwóch najsłabszych polskich textów na liście (drugi to Andrew).
Nikt tu nikogo chyba nie wini, dobre intencje jednego i drugiego były, a że wyszło troche nie halo to dlatego, że "NOWY"o tym nie wiedział, że tu nie wolno.EVENo pisze:A wszystko moja wina, bo poprosiłem o statystyki, a niedoświadczony kompan chciał pomóc i pełny dobrych chęci popełnił błądJeśli kogoś winić, to prędzej mnie, niż jego, bo nawet nie musiałem o to prosić, te staty i tak by się pojawiły w odpowiednim wątku.
Najlepsze było Bang bang - może dlatego, że to cover.gżegoż pisze:A utwór Ani bardzo dobry - chyba najlepszy w jej dorobku!
| 22 | 17 | 21 | -5 | O krok - Pustki | PL |