Zależy wszystko od tego czy niespodziewany dla Marka nas też zaskoczy.adameria pisze:Pan Marek narobił apetytu na słuchanie, że jakiś niespodziewany skok.
A jeżeli to nie będzie skok jednego z tej dwójki to chyba jednak Clap & Mot polecieli.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Zależy wszystko od tego czy niespodziewany dla Marka nas też zaskoczy.adameria pisze:Pan Marek narobił apetytu na słuchanie, że jakiś niespodziewany skok.
A ja lubię czasem posłuchać, np. w audycjach Ptaszyna-WróblewskiegoTomekk pisze: Przyjemne nagranie, ale ja za jazzem nie przepadam.
.. ale zaraz wchodzą do studia. Więc może już niedługo będzieTomekk pisze:hej, nie ma PSB w zestawie jeszczeDx2 pisze:Witam,![]()
"Jazz Na Ulicach" odbił się od dna listy i ani myśli wypadać
Przyjemne nagranie, ale ja za jazzem nie przepadam.
dla mnie Robert i Aniaanimag pisze:Z tej "5" najlepszy jednak Jazz
Ciekawe czy będzie to podobny album do Electric?Dx2 pisze: ale zaraz wchodzą do studia. Więc może już niedługo będzie
Ja obstawiłem na 11, ale akurat ten skok moim zdaniem byłby całkiem spodziewany.Tomekk pisze:Pewnie Podsiadło z zespołem jest już w pierwszej dziesiątceadameria pisze:Pan Marek narobił apetytu na słuchanie, że jakiś niespodziewany skok.
Jopek też wymieniali, a w zapisie był tylko Jackowski.Yacy pisze:Urszula Dudziak? To czemu zapis jest bez?
Tez się nad tym zastanawiam, bo producentem tak jak w przypadku Electric będzie Stuart Price.Tomekk pisze:dla mnie Robert i Aniaanimag pisze:Z tej "5" najlepszy jednak Jazz
Ciekawe czy będzie to podobny album do Electric?Dx2 pisze: ale zaraz wchodzą do studia. Więc może już niedługo będzie
Jazz to najlepszy w całym top30. Ale najlepsze utwory z listy tylko na 34 i 33.animag pisze:Z tej "5" najlepszy jednak Jazz
Patrząc na możliwą wielkość awansu to największe szanse mieliby Motor i Clapton. Mogliby nawet prawie 30 miejsc awansować.Tomekk pisze:No to ten skok zaliczyła może Sia? albo Archive?
kajman pisze:Mogliby nawet prawie 30 miejsc awansować.
Według mnie to jest jej najlepszy utwór od czasu "Nie mam żalu", a więc od... 15 latVinyl84 pisze:A mi sie taka Pani Renata podoba. Ale moze przez slabosc do jej glosu
Jeśli to miałby być skok Curly Heads, to wcale to nie będzie zaskoczenie. Liczę zatem na to, że to wreszcie Indila pójdzie mocno w górę i trafi tam, gdzie jej miejsce, a więc w górne rejony listykajman pisze:Zależy wszystko od tego czy niespodziewany dla Marka nas też zaskoczy.adameria pisze:Pan Marek narobił apetytu na słuchanie, że jakiś niespodziewany skok.
A mi się akurat niespecjalnie podobała. Najlepsza jest bezdyskusyjnie Kochana.gżegoż pisze:Według mnie to jest jej najlepszy utwór od czasu "Nie mam żalu", a więc od... 15 latVinyl84 pisze:A mi sie taka Pani Renata podoba. Ale moze przez slabosc do jej glosuA to wszystko, co było pomiędzy, jakoś nie przypadało mi do gustu.
Z tym się mogę zgodzić, ale gdyby nie Nosowska, to nie wiem, czy bym tak zachwycona była.kajman pisze:Najlepsza jest bezdyskusyjnie Kochana.
Na razie to faktycznie Sia ma szanse. Dumplings też.Tomekk pisze:Ja tam liczę na Się albo Gabę
Dokładnie, Kasia dodała tej piosence niezwykłej mocy, bez niej byłoby tak dobrze.barb42 pisze: Z tym się mogę zgodzić, ale gdyby nie Nosowska, to nie wiem, czy bym tak zachwycona była.
Dla mnie utwór jest po prostu świetny i jeżeli by nie zmieniono aranżacji to pewnie my by się nawet w duecie Shazzy z Mandaryną by mi się spodobał.barb42 pisze:Z tym się mogę zgodzić, ale gdyby nie Nosowska, to nie wiem, czy bym tak zachwycona była.kajman pisze:Najlepsza jest bezdyskusyjnie Kochana.
Renata na 44., Julia na 48.Brian pisze:Z opóźnieniem, ale powitawszy; coś poza U2, o którym wiem, mnie ominęło?
Byli już wymieniani w całości przy dwóch piosenkach na Liście: o Anastazji i w drugiej, która ledwie weszła.kajman pisze:A Slash powinien być z Kennedym w Konspiracji, ale pewnie za długi, więc i w mowie i w zapisie omijają.
sporo jest tego typu zapisów. Z obecnego zestawu spokojnie z kilkanaście by się znalazło.kajman pisze:Jopek też wymieniali, a w zapisie był tylko Jackowski.Yacy pisze:Urszula Dudziak? To czemu zapis jest bez?
A Slash powinien być z Kennedym w Konspiracji, ale pewnie za długi, więc i w mowie i w zapisie omijają.
Około 30 utworów w tym Górniak.Brian pisze:Z opóźnieniem, ale powitawszy; coś poza U2, o którym wiem, mnie ominęło?