Zależy wszystko od tego czy niespodziewany dla Marka nas też zaskoczy.adameria pisze:Pan Marek narobił apetytu na słuchanie, że jakiś niespodziewany skok.
A jeżeli to nie będzie skok jednego z tej dwójki to chyba jednak Clap & Mot polecieli.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Zależy wszystko od tego czy niespodziewany dla Marka nas też zaskoczy.adameria pisze:Pan Marek narobił apetytu na słuchanie, że jakiś niespodziewany skok.
A ja lubię czasem posłuchać, np. w audycjach Ptaszyna-WróblewskiegoTomekk pisze: Przyjemne nagranie, ale ja za jazzem nie przepadam.

.. ale zaraz wchodzą do studia. Więc może już niedługo będzieTomekk pisze:hej, nie ma PSB w zestawie jeszczeDx2 pisze:Witam,
"Jazz Na Ulicach" odbił się od dna listy i ani myśli wypadać
Przyjemne nagranie, ale ja za jazzem nie przepadam.

dla mnie Robert i Aniaanimag pisze:Z tej "5" najlepszy jednak Jazz

Ciekawe czy będzie to podobny album do Electric?Dx2 pisze: ale zaraz wchodzą do studia. Więc może już niedługo będzie
Ja obstawiłem na 11, ale akurat ten skok moim zdaniem byłby całkiem spodziewany.Tomekk pisze:Pewnie Podsiadło z zespołem jest już w pierwszej dziesiątceadameria pisze:Pan Marek narobił apetytu na słuchanie, że jakiś niespodziewany skok.
Jopek też wymieniali, a w zapisie był tylko Jackowski.Yacy pisze:Urszula Dudziak? To czemu zapis jest bez?
Tez się nad tym zastanawiam, bo producentem tak jak w przypadku Electric będzie Stuart Price.Tomekk pisze:dla mnie Robert i Aniaanimag pisze:Z tej "5" najlepszy jednak Jazz
Ciekawe czy będzie to podobny album do Electric?Dx2 pisze: ale zaraz wchodzą do studia. Więc może już niedługo będzie
Jazz to najlepszy w całym top30. Ale najlepsze utwory z listy tylko na 34 i 33.animag pisze:Z tej "5" najlepszy jednak Jazz

Patrząc na możliwą wielkość awansu to największe szanse mieliby Motor i Clapton. Mogliby nawet prawie 30 miejsc awansować.Tomekk pisze:No to ten skok zaliczyła może Sia? albo Archive?
kajman pisze:Mogliby nawet prawie 30 miejsc awansować.

Według mnie to jest jej najlepszy utwór od czasu "Nie mam żalu", a więc od... 15 latVinyl84 pisze:A mi sie taka Pani Renata podoba. Ale moze przez slabosc do jej glosu
 A to wszystko, co było pomiędzy, jakoś nie przypadało mi do gustu.
 A to wszystko, co było pomiędzy, jakoś nie przypadało mi do gustu.Jeśli to miałby być skok Curly Heads, to wcale to nie będzie zaskoczenie. Liczę zatem na to, że to wreszcie Indila pójdzie mocno w górę i trafi tam, gdzie jej miejsce, a więc w górne rejony listykajman pisze:Zależy wszystko od tego czy niespodziewany dla Marka nas też zaskoczy.adameria pisze:Pan Marek narobił apetytu na słuchanie, że jakiś niespodziewany skok.

A mi się akurat niespecjalnie podobała. Najlepsza jest bezdyskusyjnie Kochana.gżegoż pisze:Według mnie to jest jej najlepszy utwór od czasu "Nie mam żalu", a więc od... 15 latVinyl84 pisze:A mi sie taka Pani Renata podoba. Ale moze przez slabosc do jej glosuA to wszystko, co było pomiędzy, jakoś nie przypadało mi do gustu.
Z tym się mogę zgodzić, ale gdyby nie Nosowska, to nie wiem, czy bym tak zachwycona była.kajman pisze:Najlepsza jest bezdyskusyjnie Kochana.
Na razie to faktycznie Sia ma szanse. Dumplings też.Tomekk pisze:Ja tam liczę na Się albo Gabę

Dokładnie, Kasia dodała tej piosence niezwykłej mocy, bez niej byłoby tak dobrze.barb42 pisze: Z tym się mogę zgodzić, ale gdyby nie Nosowska, to nie wiem, czy bym tak zachwycona była.

Dla mnie utwór jest po prostu świetny i jeżeli by nie zmieniono aranżacji to pewnie my by się nawet w duecie Shazzy z Mandaryną by mi się spodobał.barb42 pisze:Z tym się mogę zgodzić, ale gdyby nie Nosowska, to nie wiem, czy bym tak zachwycona była.kajman pisze:Najlepsza jest bezdyskusyjnie Kochana.
Renata na 44., Julia na 48.Brian pisze:Z opóźnieniem, ale powitawszy; coś poza U2, o którym wiem, mnie ominęło?
 , ale i tak 20. miejsce to jej najlepszy wynik jak dotąd.
 , ale i tak 20. miejsce to jej najlepszy wynik jak dotąd.Byli już wymieniani w całości przy dwóch piosenkach na Liście: o Anastazji i w drugiej, która ledwie weszła.kajman pisze:A Slash powinien być z Kennedym w Konspiracji, ale pewnie za długi, więc i w mowie i w zapisie omijają.

sporo jest tego typu zapisów. Z obecnego zestawu spokojnie z kilkanaście by się znalazło.kajman pisze:Jopek też wymieniali, a w zapisie był tylko Jackowski.Yacy pisze:Urszula Dudziak? To czemu zapis jest bez?
A Slash powinien być z Kennedym w Konspiracji, ale pewnie za długi, więc i w mowie i w zapisie omijają.
Około 30 utworów w tym Górniak.Brian pisze:Z opóźnieniem, ale powitawszy; coś poza U2, o którym wiem, mnie ominęło?