jollyroger72 pisze:W tych czasach, w dobie internetu, nie powinny mieć miejsca takie lapsusy. Zanim coś się wprowadzi do zestawu, można to dziesiątki razy sprawdzić.
otóż to - w dobie internetu zanim się coś napisze, zanim się będzie wyszydzać i wyśmiewać można dziesiątki razy sprawdzić czy się ma rację.
jollyroger72 pisze:Rostov pisze:Wszelkie uwagi można zgłaszać pod odpowiedni adres @.
Człowieku! Czy czytasz ze zrozumieniem?
1. Przypadek
One
1One - opisał go
heRRman w osobnym wątku. Niemal wszystkie jego korekty wzięto pod uwagę a tej nie. Why?!
2. Przypadek
The Blackout
Blackout, The - przedszkolak by zapamiętał, że nazwy wykonawców z "The" umieszczamy w określony sposób w zestawie do głosowania. A taki ktoś, kto to robi, od czasu do czasu to ignoruje. Tak ciężko to zrozumieć?
Czy napisałem jasno i wyraźnie? Czy mam to przetłumaczyć na język polski? A zgłaszać nie mam najmniejszego zamiaru.
I więcej w tej kwestii nie będę się wypowiadał.

1. Pisałem już o tym kiedyś, ale widać trzeba pisać po raz kolejny, bo są tacy którzy sobie lubią pokopać, tak dla zasady. 1One było zgłoszone. Widocznie uznano, że poprawka nie jest konieczna. Ani trochę mnie to nie dziwi, ponieważ sam wykonawca nie jest zbyt stanowczy w tym jak należy zapisywać nazwę - na profilu facebookowym raz jest pisane One, raz 1One. Poza tym osobiście rozmawiałem z człowiekiem który recenzował płytę tego wykonawcy w Teraz Rocku i usłyszałem ile to było z tym problemu, bo miał naciski, żeby ustalić jak jest poprawnie, a wykonawca się nie kwapił z udzieleniem ostatecznej odpowiedzi. No ale u nas musi być tak-i-tak, bo tak, i już. I to jest sprawa życia i śmierci, trzeba o tym pisać nie wiadomo ile razy.
2. Blackout. Chyba faktycznie jest tak, jak napisał gżegoż - że pomylono Blackouty. Zgłoszę to.
Rostov pisze:To, że to forum moderuje ku3a wcale nie musi oznaczać, że każda, zapisana tutaj uwaga musi zostać NATYCHMIAST wzięta pod uwagę przez administrację listy.
przyznam, że czasem to mi się odechciewa cokolwiek robić, bo nieważne jest, że się poprawiło 80% rzeczy, ważne że jest powód do zjebki, bo 20% ciągle jest nie tak, jak ktoś by sobie życzył. skoro i tak będą zjebki, to lepiej nie robić nic - mniej poświęconego czasu, mniej nerwów.
kajman pisze:Ale oddałeś swój głos przed zmianą zapisu.
ale pośmiać się i powyszydzać zawsze można - od razu przyjemniej się człowiekowi na duszy robi, że zrobił co do niego należało.
Rostov pisze:Nie wiem, po co to zacietrzewienie.
o!