Miejsce nie wygląda źle, ale bardzo żałuję, że nie zobaczę tej słynnej Śródborowianki - trochę się już nastawiłem. Pierwotnie planowałem się zadeklarować jako szczęśliwy posiadacz samochodu, ale na taką odległość chyba nie opłacałoby się wyjmować kluczyków z kieszeni
Przyszedł mi na myśl pewien komentarz nawiązujący do "koedukacyjnych pryszniców", ale może tym razem się powstrzymam
Jeszcze kilka dni temu miałam obawy czy uda mi sie dostać wolne w pracy. Ale się udało! Dostałam urlop na okres zlotu. Tak więc nie może mnie zabraknąć na tym zlocie!
Wpadł mi do głowy pewien pomysł - pewnie trochę szalony. Ale może się spodoba.
Pomyślałam że może możnaby zaprosić na zlot prowadzącego Listę? Pamiętam że swego czasu (zdaje mi się ze w czasie 7 zlotu po emisji Listy) Balonik miał ochotę wpaść z nami do małego białego domku...? Gdyby padło na pana Marka, myślę ze też byłoby fajnie... Co myślicie?
Martyr pisze:Pomyślałam że może możnaby zaprosić na zlot prowadzącego Listę? Pamiętam że swego czasu (zdaje mi się ze w czasie 7 zlotu po emisji Listy) Balonik miał ochotę wpaść z nami do małego białego domku...? Gdyby padło na pana Marka, myślę ze też byłoby fajnie... Co myślicie?
Ja myślę, że są bardzo małe szanse na realizację tego pomysłu. No ale spróbować zawsze można. A jeżeli nie to, to może spotkać się w jakimś lokalu. O tyle to byłoby dogodne dla nas, że nocujemy w Warszawie.
Sorry, że tak późno, ale ostatnio na nic nie mam czasu. Jeśli jeszcze aktualna jest informacja o wolnych miejscach na zlocie chciałbym się jak najbardziej dopisać. Wcześniej z różnych względów nie mogłem za nic w świecie wiedzieć jak to będzie w tym terminie. Gdyby dało się mnie jeszcze wkręcić zamawiam dwa noclegi.
Dekodi pisze:Sorry, że tak późno, ale ostatnio na nic nie mam czasu. Jeśli jeszcze aktualna jest informacja o wolnych miejscach na zlocie chciałbym się jak najbardziej dopisać. Wcześniej z różnych względów nie mogłem za nic w świecie wiedzieć jak to będzie w tym terminie. Gdyby dało się mnie jeszcze wkręcić zamawiam dwa noclegi.
Super , że będziesz Dalej "wyrabiasz" normę ? Będzie o czym rozmawiać , bo ostatnio znalazłem parę "białych kruków" z Listy
Jeśli jest to możliwe spróbuj wziąć aparat ze wspomnieniami z Antypodów
Dekodi pisze:Wcześniej z różnych względów nie mogłem za nic w świecie wiedzieć jak to będzie w tym terminie.
cieszę się, że będziesz, ale ani trochę nie cieszę się, że wcześniej ani słowem nie dałeś znać, że "jest szansa, że będziesz, ale za nic w świecie nie możesz wiedzieć jak to będzie w tym terminie". a kilkukrotnie prosiłem, żeby dać znać, nawet jak się nie wie, bo wtedy bierze się większy margines. tym razem akurat na 95% da się to załatwić, ale nie zawsze może być tak różowo...
Jeszcze raz przepraszam. To były okoliczności ode mnie niezależne. Dlatego musiałem czekać do ostatniej chwili, a nawet jeszcze później. Na szczęście się udało. Fajnie Was będzie widzieć na zlocie.
Tzn. jeśli chodzi o mnie, to oficjalnie tylko na Liście, ale nieoficjalnie, to dojadę w sobotę, nie wiem o której (po obiedzie?) i zostanę az nie zaczną chodzić dzienne autobusy .
No to te 19 osób w piątkową noc to całkiem niezły wynik.
Mimo że weterani zlotowi trochę się postarzeli od pierwszych zlotów to będziemy mieli zdecydowanie najniższą średnią wieku w historii.
Możecie mnie dopisać jako będącego na zlocie, tylko pewnie noclegować z Wami nie będę, na 95% będę miał inny nocleg w W-wie (choć jeśli zabawa się przeciągnie i będą wolne łóżka, to podana kwota za noc nie jest dla mnie problemem). Mam w zanadrzu kilka gier, z których jedną już ustaliłem z ku3ą. Pytanie pomocnicze: czy jest tam sala, w której zmieścimy się wszyscy i będzie można swobodnie przejść?
z cyklu "nieczęste acz zawsze dziwaczne sny Kertoipa" wizja z ostatniej nocki...
przyjeżdżam na zlot a tu Kuba do mnie że idziemy właśnie na obiad/kolację? do Pałacu Prezydenckiego i że zostałem wybrany do delegacji którą było w sumie z 12 osób... przez to chyba nie poszliśmy do Trójki, tylko spędziliśmy miłe chwile z Panem Prezydentem... spoko, też nie wiem o co chodzi...
kajman pisze:No to te 19 osób w piątkową noc to całkiem niezły wynik.
Mimo że weterani zlotowi trochę się postarzeli od pierwszych zlotów to będziemy mieli zdecydowanie najniższą średnią wieku w historii.
no to troszkę chyba nasza trójka jeszcze ją zmodyfikuje
proszę o przeniesienie mnie do kolumny "noclegowej" wraz z 2 osobami dodatkowo w charakterze obstawy
nemo pisze:no to troszkę chyba nasza trójka jeszcze ją zmodyfikuje
Super!
Kertoip pisze:przyjeżdżam na zlot a tu Kuba do mnie że idziemy właśnie na obiad/kolację? do Pałacu Prezydenckiego i że zostałem wybrany do delegacji którą było w sumie z 12 osób... przez to chyba nie poszliśmy do Trójki, tylko spędziliśmy miłe chwile z Panem Prezydentem...
Ale masz wyobraźnię!
Z drugiej strony - jak już teraz ludzie zaczynają śnić o Zlocie, tzn. że już nie mogą się go doczekać i wewnętrznie zaczynają go przeżywać .