Przyszedł mi na myśl pewien komentarz nawiązujący do "koedukacyjnych pryszniców", ale może tym razem się powstrzymam
11 zlot forum.lp3.pl - czas najwyższy! - 7.10.2011
Re: 11 zlot forum.lp3.pl - czas najwyższy!
Miejsce nie wygląda źle, ale bardzo żałuję, że nie zobaczę tej słynnej Śródborowianki - trochę się już nastawiłem. Pierwotnie planowałem się zadeklarować jako szczęśliwy posiadacz samochodu, ale na taką odległość chyba nie opłacałoby się wyjmować kluczyków z kieszeni 
Przyszedł mi na myśl pewien komentarz nawiązujący do "koedukacyjnych pryszniców", ale może tym razem się powstrzymam
na PW zapytano mnie o kwestię płatności. odpowiem też tu: tak jak - prawie - zawsze rozliczymy się na miejscu. 
Odpowiedź też raczej retoryczna wyszła, taka ze znakiem zapytania...Corleone pisze:Mi to wygladało na pytanie retoryczne...abd3mz pisze:bo jest zajęta?LLucky pisze:Śródborowianka odpada jako miejsce zlotu! Do stu tysięcy jasnych choinek, dlaczego!?
-
prz_rulez
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Zależy dla kogo. Może jak na centrum to jest tanio, ale jak na mój budżet... na mój budżet to nawet najtańszy hostel będzie za drogi...abd3mz pisze:- niska cena dla wszystkich - 45 zł od osoby za noc
sad but true
Jeszcze kilka dni temu miałam obawy czy uda mi sie dostać wolne w pracy. Ale się udało! Dostałam urlop na okres zlotu. Tak więc nie może mnie zabraknąć na tym zlocie!
Wpadł mi do głowy pewien pomysł - pewnie trochę szalony. Ale może się spodoba.
Pomyślałam że może możnaby zaprosić na zlot prowadzącego Listę? Pamiętam że swego czasu (zdaje mi się ze w czasie 7 zlotu po emisji Listy) Balonik miał ochotę wpaść z nami do małego białego domku...? Gdyby padło na pana Marka, myślę ze też byłoby fajnie... Co myślicie?
Wpadł mi do głowy pewien pomysł - pewnie trochę szalony. Ale może się spodoba.
Pomyślałam że może możnaby zaprosić na zlot prowadzącego Listę? Pamiętam że swego czasu (zdaje mi się ze w czasie 7 zlotu po emisji Listy) Balonik miał ochotę wpaść z nami do małego białego domku...? Gdyby padło na pana Marka, myślę ze też byłoby fajnie... Co myślicie?
Jak dla mnie świetny pomysł. Nie wiadomo jednak, czy prowadzący będzie miał czas i chęci, by wpaść. 
Ja myślę, że są bardzo małe szanse na realizację tego pomysłu. No ale spróbować zawsze można. A jeżeli nie to, to może spotkać się w jakimś lokalu. O tyle to byłoby dogodne dla nas, że nocujemy w Warszawie.Martyr pisze:Pomyślałam że może możnaby zaprosić na zlot prowadzącego Listę? Pamiętam że swego czasu (zdaje mi się ze w czasie 7 zlotu po emisji Listy) Balonik miał ochotę wpaść z nami do małego białego domku...? Gdyby padło na pana Marka, myślę ze też byłoby fajnie... Co myślicie?
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Forum LPMN z pewnością planuje obiad z Panem Markiem po Markomanii.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
No to może Balonik? 
I myślę, że można byłoby mu to zaproponować nawet jeżeli jednak Marek by prowadził listę.Yacy pisze:No to może Balonik?
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
A ja bym wolał, aby tym razem Piotr. Marek 2 ostatnie razy się zmagał z naporem sił nieczystych na LIstę
.
- lampart
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984
Ja jako nieoficjalny zlotowicz chciałbym się dołączyć do spotkania na liście. W sobotę spotykamy się z lpmn u PanMarka na Markomanii.
-
Dekodi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Not. 96 z 18.02.1984
Sorry, że tak późno, ale ostatnio na nic nie mam czasu. Jeśli jeszcze aktualna jest informacja o wolnych miejscach na zlocie chciałbym się jak najbardziej dopisać. Wcześniej z różnych względów nie mogłem za nic w świecie wiedzieć jak to będzie w tym terminie. Gdyby dało się mnie jeszcze wkręcić zamawiam dwa noclegi.
- Robert
- Listy Przebojów Trójki słucham od: nr. 137 - 1 XII 1984
Super , że będzieszDekodi pisze:Sorry, że tak późno, ale ostatnio na nic nie mam czasu. Jeśli jeszcze aktualna jest informacja o wolnych miejscach na zlocie chciałbym się jak najbardziej dopisać. Wcześniej z różnych względów nie mogłem za nic w świecie wiedzieć jak to będzie w tym terminie. Gdyby dało się mnie jeszcze wkręcić zamawiam dwa noclegi.
Jeśli jest to możliwe spróbuj wziąć aparat ze wspomnieniami z Antypodów
Będą:
- abd3mz (2 noclegi)
- Brian (1. nocleg)
- Corleone (2 noclegi)
- Dekodi (2 noclegi)
- djjack (2 noclegi)
- falcoeagle (1. nocleg)
- kajman (2 noclegi)
- Kertoip*2 (2 noclegi)
- ku3a (2 noclegi)
- leszekno (1. nocleg)
- Martyr (2 noclegi)
- nemo*3 (1. nocleg)
- neon.ka (2 noclegi)
- Robert (1. nocleg)
- TomaszBr (2 noclegi)
- tsch (2 noclegi)
- wwas (1. nocleg)
- Yacy (2 noclegi)
Tylko na Liście:
- bear
- lampart
- mateusz15
- Miszon
- uzi
Ponadto jak zwykle Marcin Buchalski dojedzie w sobotę wieczorem.
Nie dadzą rady:
- adameria
- bobby-x
- Grycek
- grzes
- herMMan
- krzysiek83
- macor70
- prz_rulez
- tadzio3
- Tomekk
- abd3mz (2 noclegi)
- Brian (1. nocleg)
- Corleone (2 noclegi)
- Dekodi (2 noclegi)
- djjack (2 noclegi)
- falcoeagle (1. nocleg)
- kajman (2 noclegi)
- Kertoip*2 (2 noclegi)
- ku3a (2 noclegi)
- leszekno (1. nocleg)
- Martyr (2 noclegi)
- nemo*3 (1. nocleg)
- neon.ka (2 noclegi)
- Robert (1. nocleg)
- TomaszBr (2 noclegi)
- tsch (2 noclegi)
- wwas (1. nocleg)
- Yacy (2 noclegi)
Tylko na Liście:
- bear
- lampart
- mateusz15
- Miszon
- uzi
Ponadto jak zwykle Marcin Buchalski dojedzie w sobotę wieczorem.
Nie dadzą rady:
- adameria
- bobby-x
- Grycek
- grzes
- herMMan
- krzysiek83
- macor70
- prz_rulez
- tadzio3
- Tomekk
Ostatnio zmieniony czw wrz 29, 2011 2:49 pm przez ku3a, łącznie zmieniany 6 razy.
cieszę się, że będziesz, ale ani trochę nie cieszę się, że wcześniej ani słowem nie dałeś znać, że "jest szansa, że będziesz, ale za nic w świecie nie możesz wiedzieć jak to będzie w tym terminie". a kilkukrotnie prosiłem, żeby dać znać, nawet jak się nie wie, bo wtedy bierze się większy margines. tym razem akurat na 95% da się to załatwić, ale nie zawsze może być tak różowo...Dekodi pisze:Wcześniej z różnych względów nie mogłem za nic w świecie wiedzieć jak to będzie w tym terminie.
-
Dekodi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Not. 96 z 18.02.1984
Jeszcze raz przepraszam. To były okoliczności ode mnie niezależne. Dlatego musiałem czekać do ostatniej chwili, a nawet jeszcze później. Na szczęście się udało. Fajnie Was będzie widzieć na zlocie.
- Miszon
- Kontakt:
Tzn. jeśli chodzi o mnie, to oficjalnie tylko na Liście, ale nieoficjalnie, to dojadę w sobotę, nie wiem o której (po obiedzie?) i zostanę az nie zaczną chodzić dzienne autobusy
.
No to te 19 osób w piątkową noc to całkiem niezły wynik.
Mimo że weterani zlotowi trochę się postarzeli od pierwszych zlotów to będziemy mieli zdecydowanie najniższą średnią wieku w historii.
Mimo że weterani zlotowi trochę się postarzeli od pierwszych zlotów to będziemy mieli zdecydowanie najniższą średnią wieku w historii.
tak jak pisze ku3a - wystarczyło napisać, że chcesz być, ale będziesz wiedział w drugiej połowie września.ku3a pisze:tym razem akurat na 95% da się to załatwić, ale nie zawsze może być tak różowo...Dekodi pisze:Wcześniej z różnych względów nie mogłem za nic w świecie wiedzieć jak to będzie w tym terminie.
jeszcze trzy tygodnie...
Re: 11 zlot forum.lp3.pl - czas najwyższy! - 7.10.2011
Możecie mnie dopisać jako będącego na zlocie, tylko pewnie noclegować z Wami nie będę, na 95% będę miał inny nocleg w W-wie (choć jeśli zabawa się przeciągnie i będą wolne łóżka, to podana kwota za noc nie jest dla mnie problemem). Mam w zanadrzu kilka gier, z których jedną już ustaliłem z ku3ą. Pytanie pomocnicze: czy jest tam sala, w której zmieścimy się wszyscy i będzie można swobodnie przejść?
-
prz_rulez
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Mała poprawka - jest możliwość, że jednak nie będzie mnie na liście. Niemniej jednak, wciąż 80-90% na tak.
z cyklu "nieczęste acz zawsze dziwaczne sny Kertoipa" wizja z ostatniej nocki...
przyjeżdżam na zlot a tu Kuba do mnie że idziemy właśnie na obiad/kolację? do Pałacu Prezydenckiego i że zostałem wybrany do delegacji którą było w sumie z 12 osób... przez to chyba nie poszliśmy do Trójki, tylko spędziliśmy miłe chwile z Panem Prezydentem... spoko, też nie wiem o co chodzi...
przyjeżdżam na zlot a tu Kuba do mnie że idziemy właśnie na obiad/kolację? do Pałacu Prezydenckiego i że zostałem wybrany do delegacji którą było w sumie z 12 osób... przez to chyba nie poszliśmy do Trójki, tylko spędziliśmy miłe chwile z Panem Prezydentem... spoko, też nie wiem o co chodzi...
- nemo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Już nie słucham
no to troszkę chyba nasza trójka jeszcze ją zmodyfikujekajman pisze:No to te 19 osób w piątkową noc to całkiem niezły wynik.
proszę o przeniesienie mnie do kolumny "noclegowej" wraz z 2 osobami dodatkowo w charakterze obstawy
- Miszon
- Kontakt:
Super!nemo pisze:no to troszkę chyba nasza trójka jeszcze ją zmodyfikuje
Kertoip pisze:przyjeżdżam na zlot a tu Kuba do mnie że idziemy właśnie na obiad/kolację? do Pałacu Prezydenckiego i że zostałem wybrany do delegacji którą było w sumie z 12 osób... przez to chyba nie poszliśmy do Trójki, tylko spędziliśmy miłe chwile z Panem Prezydentem...
Ale masz wyobraźnię!
Z drugiej strony - jak już teraz ludzie zaczynają śnić o Zlocie, tzn. że już nie mogą się go doczekać i wewnętrznie zaczynają go przeżywać