a ja mam świetny słuch, niestety nie muzycznyku3a pisze:ech, ile razy ja sie nasluchalem takich tekstowArtur pisze:jak twierdzi moja mama jestem podobno przygłuchy od głośnego słuchania muzyki.
Mama mowila, zebym przestal tak glosno sluchac, bo strace sluch, ale jej rece opadaly jak mowilem, ze trudno.
1277
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ciekawe czy inne propozycje tej grupy tak samo powalają. Zdaj później recenzję czy warto nabyc płytęGreg27 pisze:Franek wrócił...
Na 32 - Life Wasted Pearl Jamu. ( za tydzien wskoczy do 30, jestem pewien)
A wracając do Sigur Ros, ten kawałek byl po prostu genialny. Chyba zaopatrze się w ich nowa płytke.
mysle, ze to bardzo dobry temat na dyskusje na zlocie. O co chodzi z tym zlotem? Nie kapuje. Najpierw nikt nic nie pisze, potem jak sie prowadzi prywatna korespondencje to prawie kazdy jest chetny, a teraz znowu odzew zerowy. Po prostu nie kapujezeta pisze:Czy te skoki są przypadkowe? nie sądzę, aby zależały np. od nastroju słuchaczy, którzy raz zagłosują a za tydzień zmienią zdanie. Piosenki jak CONCEIVING YOU mają wiernych zwolenników (albo jeżeli nie przypadną do gustu, jak Kubie, tak pozostanie) Z drugie strony, zauwazam pozytyw, wszystkie notowania mają stałą tendencję, wahania są nieznacznetrzpaw pisze:39 Riverside znowu w dół a szkoda, za tydzień znowu w górę
-
nastoletni_duch
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
A mnie trochę dziwi wybór 'Byłabym' na singla w tym upalnym okresie.
Hmm...Ale jakoś tak ładnie to w radiu brzmi.
Hmm...Ale jakoś tak ładnie to w radiu brzmi.
Ostatnio zmieniony pt lip 21, 2006 7:59 pm przez nastoletni_duch, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja mam wyostrzony słuch i dlatego nie wszystko słuchamzeta pisze:a ja mam świetny słuch, niestety nie muzycznyku3a pisze:ech, ile razy ja sie nasluchalem takich tekstowArtur pisze:jak twierdzi moja mama jestem podobno przygłuchy od głośnego słuchania muzyki.
Mama mowila, zebym przestal tak glosno sluchac, bo strace sluch, ale jej rece opadaly jak mowilem, ze trudno.
niestety prawie robi wielką róznice, bardzo spodobało mi sie określenie chętny ale nie napiszę dlaczegoku3a pisze:mysle, ze to bardzo dobry temat na dyskusje na zlocie. O co chodzi z tym zlotem? Nie kapuje. Najpierw nikt nic nie pisze, potem jak sie prowadzi prywatna korespondencje to prawie kazdy jest chetny, a teraz znowu odzew zerowy. Po prostu nie kapujezeta pisze:Czy te skoki są przypadkowe? nie sądzę, aby zależały np. od nastroju słuchaczy, którzy raz zagłosują a za tydzień zmienią zdanie. Piosenki jak CONCEIVING YOU mają wiernych zwolenników (albo jeżeli nie przypadną do gustu, jak Kubie, tak pozostanie) Z drugie strony, zauwazam pozytyw, wszystkie notowania mają stałą tendencję, wahania są nieznacznetrzpaw pisze:39 Riverside znowu w dół a szkoda, za tydzień znowu w górę.
całkowicie rozumiem, po co przeciążać ślimaka złomemtrzpaw pisze:Ja mam wyostrzony słuch i dlatego nie wszystko słuchamzeta pisze:a ja mam świetny słuch, niestety nie muzycznyku3a pisze: ech, ile razy ja sie nasluchalem takich tekstow.
byloby "kazdy" bez "prawie", gdyby nie jedna osoba, ktora napisala, ze chcialaby wziac udzial, ale ma czas do konca wakacji zajety.Artur pisze:niestety prawie robi wielką róznice, bardzo spodobało mi sie określenie chętny ale nie napiszę dlaczegoku3a pisze:mysle, ze to bardzo dobry temat na dyskusje na zlocie. O co chodzi z tym zlotem? Nie kapuje. Najpierw nikt nic nie pisze, potem jak sie prowadzi prywatna korespondencje to prawie kazdy jest chetny, a teraz znowu odzew zerowy. Po prostu nie kapuje.
bo każdy jest chętny, tylko nie każdy odpisuje, ale to jeszcze nie świadczy o braku zainteresowania, nie interpretuj tego w ten sposób, ja sama też nie odpisałam, dlatego wiem jak jest. Napisałam, że kazdy jest chętny, a właściwie powinnam wypowiadać się tylko w swoim imieniu a nie za innych. Ja nadla jestem za.ku3a pisze:mysle, ze to bardzo dobry temat na dyskusje na zlocie. O co chodzi z tym zlotem? Nie kapuje. Najpierw nikt nic nie pisze, potem jak sie prowadzi prywatna korespondencje to prawie kazdy jest chetny, a teraz znowu odzew zerowy. Po prostu nie kapujezeta pisze:Czy te skoki są przypadkowe? nie sądzę, aby zależały np. od nastroju słuchaczy, którzy raz zagłosują a za tydzień zmienią zdanie. Piosenki jak CONCEIVING YOU mają wiernych zwolenników (albo jeżeli nie przypadną do gustu, jak Kubie, tak pozostanie) Z drugie strony, zauwazam pozytyw, wszystkie notowania mają stałą tendencję, wahania są nieznacznetrzpaw pisze:39 Riverside znowu w dół a szkoda, za tydzień znowu w górę.