1342 (20.10.2007)

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

Gabram pisze:Poczekalnia dzisiaj w 20 minut :cry:
kajman pisze:Akurat wywiady na liście są ewidentną pomyłką. Można by było w tym czasie wrzucić z 5 nowości i na przykład piosenki spadające (lub nie zmieniające pozycji) z najwyższych miejsc w poczekalni.
szakal35 pisze:Masz racje- jestem fanem radia mowionego, ale lista przebojow to ostatnia audcyja, ktora sie do tego nadaje.

neon.ka pisze:skoro piosenki w poczeklani mają dziś być w całości i skoro mamy się zmieścić do 20:00, to chyba bardzo mało w niej nowości i skoków do góry...
szakal35 pisze:Ps. czyzby nie grali dzis awansow, bo ta Steczkowska chyba jednak do gory...
retry2 pisze:nic już nie rozumiem... Steczkowska i PJ Harvey do góry, może grają tylko nowości i coś od 40?
Gabram pisze:Ja też nic nie rozumiem.
Robinson pisze:No teraz Balonik trochę przesadził z tempem odczytywania pozycji.
mikrobi pisze:dokładnie. Ktoś zapmietał i jest w stanie przekazać?
neon.ka pisze:a właśnie zaczęłam pisać tak: nie, no ale prawda jest taka, że jeśli poczekalnia będzie w ten sposób czytana, to jednak piosenki nie emitowane w tym tygodniu będą miały marną szansę na skok.
Robinson pisze:Jeśli czegoś nie pomyliłem, to oto poczekalnia:

A nie mowiłem...? ;-) A to tylko "cycaty" wybrane wtrakcie Serwisu Trójki...

Uciekam tam gdzie:

* wygodny fotel
* ciepłe kapcie
* cudowne radełko a nie zimny ekran komputera
* czerwone, rozgrzewające i 12/13 %-owe
* grubaśny zeszyt z wyklejankami kolejnych notowań

Do nasłuchania
Ostatnio zmieniony sob paź 20, 2007 8:10 pm przez zbyszu, łącznie zmieniany 1 raz.
mikrobi

Post autor: mikrobi »

Jopkolog pisze:O ile dobrze usłyszałem, to żadna piosenka nie zajmuje miejsca sprzed tygodnia. Czyli będzie nowy (lub stary) numer 1!!
Ale to się nie zgadza.
Awatar użytkownika
Jopkolog
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1992
Kontakt:

Post autor: Jopkolog »

Martyr pisze:Jopkolog, możesz znów zalukać... tam obok :wink:
Dziękuję - looknąłem - obsłucham po liście 8)
kajman

Post autor: kajman »

Ale mam wtopę. Byłem pewien, że to pójdzie jak burza, a tutaj ledwie debiut na 29. :evil:
szakal35
Listy Przebojów Trójki słucham od: 856

Post autor: szakal35 »

Podoba Misie ta "Stokrotka" na liscie, przede wszystkim jako przedstawicielka nurtu poezji spiewanej w tej audycji :)
Slotek

Post autor: Slotek »

Witam Szanowne koleżanki Forumowiczki i kolegów Forumowiczów!
Nawiązując do wypowiedzi z początku wątku - nie jest łatwo słuchać w sobotę. Wczoraj był piątek, ale drogi z Krakowa do Zamościa już mi lista nie umiliła...
Poza tym Basia GG jeszcze niżej - buuu!
kajman

szakal35 pisze:Kingdom na trzydziestym- moze w trzydziestce sie do niego przekonam...
Ja na pewno nie. U mnie może awansować... na koszmarliście.
szakal35

Moherowy ninja. Cisza wyborcza.
retry2

Post autor: retry2 »

czy to nie forma agitacji niebezpośredniej? :D
kajman

Jopkolog pisze:O ile dobrze usłyszałem, to żadna piosenka nie zajmuje miejsca sprzed tygodnia. Czyli będzie nowy (lub stary) numer 1!!
Takich rzeczy się tu nie mówi, bo niektórzy w tym celu specjalnie ściszają radio.
szakal35

Nowe Raz Dwa Trzy jak za dawnych dobrych lat. Nareszcie! Smutne tylko jest to, że pewnie poradzi sobie gorzej niż przeciętne "Jesteśmy na wczasach".
Awatar użytkownika
Jopkolog
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1992
Kontakt:

Post autor: Jopkolog »

kajman pisze:
Takich rzeczy się tu nie mówi, bo niektórzy w tym celu specjalnie ściszają radio.
Gosh! A ja myślałem, że tylko ja jestem dziwakiem! Witam zatem państwa ściszających w klubie 8) 8) 8)
kajman

zbyszu pisze:[]A nie mowiłem...? ;-)[/color] A to tylko "cycaty" wybrane wtrakcie Serwisu Trójki...
I nie było żadnych pozytywnych? Bo mi poczekalnia się w zasadzie podoba, gdyby tylko nie ten wywiód.
kajman

a Raz Dwa Trzy znacznie lepsze od tego, co wyżej, ale pewnie takiej kariery nie zrobi.
szakal35

Słucham, słcuham i myślę sobie, że niekoniecznie musi trafić chocby do pierwszej dziesiątki- ten utówr dobrze jest usłyszeć podczas samotnej nocy z ulubioną muzyką, ale podczas gorączki sobotniego wieczoru może się nie przebić. Zycze jednak jak najlepiej :)
Awatar użytkownika
neon.ka
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990

Post autor: neon.ka »

szakal35 pisze:Nowe Raz Dwa Trzy jak za dawnych dobrych lat. Nareszcie! Smutne tylko jest to, że pewnie poradzi sobie gorzej niż przeciętne "Jesteśmy na wczasach".
a to wcale nie jest powiedziane. ta piosenka mi się z winem kojarzy... koloru i mocy nabierze w swoim czasie. a teraz przy tym coraz bardziej taki jesienny czas jak i w tej piosence...
kajman

szakal35 pisze:Podoba Misie ta "Stokrotka" na liscie, przede wszystkim jako przedstawicielka nurtu poezji spiewanej w tej audycji :)
No cóż, to akurat trudno poezjąśpiewaną czy nawet piosenką poetycką nazwać, ale rozumiem, o co Ci chodzi. Ja też lubię takie klimaty.
szakal35

Jest Łysed! Dwa raz juz w zestawie do glosowania :)
Ostatnio zmieniony sob paź 20, 2007 8:25 pm przez szakal35, łącznie zmieniany 1 raz.
prz_rulez
Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
Kontakt:

Post autor: prz_rulez »

witam. dopiero wpadlem do domu i co slysze? slysze cos, przy czym zasypiam - dosłownie! To Raz, Dwa, Trzy... !!!
szakal35

Dyskusja obumiera- rzeczywiscie sobotni termin Elpetrojki to nienajszczesliwsze rozwiazanie dla czesci Forowiczow :?
kajman

szakal35 pisze:Nowe Raz Dwa Trzy jak za dawnych dobrych lat. Nareszcie! Smutne tylko jest to, że pewnie poradzi sobie gorzej niż przeciętne "Jesteśmy na wczasach".
kaiman pisze:a Raz Dwa Trzy znacznie lepsze od tego, co wyżej, ale pewnie takiej kariery nie zrobi.
:D Widzę, że mamy podobne odczucia.
Slotek

Post autor: Slotek »

kajman pisze:
szakal35 pisze:Podoba Misie ta "Stokrotka" na liscie, przede wszystkim jako przedstawicielka nurtu poezji spiewanej w tej audycji :)
No cóż, to akurat trudno poezjąśpiewaną czy nawet piosenką poetycką nazwać, ale rozumiem, o co Ci chodzi. Ja też lubię takie klimaty.
Nasza lista jest ewenementem jeśli chodzi o tego typu kawałki na liście - sympatyczna ciekawostka choć nie głosowałem na nią.
Awatar użytkownika
neon.ka
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990

Post autor: neon.ka »

szakal35 pisze:Dyskusja obumiera- rzeczywiscie sobotni termin Elpetrojki to nienajszczesliwsze rozwiazanie dla czesci Forowiczow :?
nie, no. po prostu Raz Dwa Trzy tyle trwało. ile można o nich pisać? 8 minut to zdecydowanie za dużo :wink:
Aro
Listy Przebojów Trójki słucham od: 25.08.1984

Post autor: Aro »

Dobry wieczór Wszystkim , lekko spóźniony 8)
Awatar użytkownika
kuba_m

Post autor: kuba_m »

Jestem wreszcie... Na razie lista, a włąściwie trzydziestka pełna zaskoczeń, pozytywnych i negatywnych.
ODPOWIEDZ