...a wilgotność wzrosła z 53% do 248%.bobby-x pisze:Temperatura spadła z 33 w Bieszczadach do 17 pod Wawą.

Dziękuję wszystkim uczestnikom za przybycie i bycie integralną częścią wielu pozytywnych wrażeń, jakie na długo pozostaną w mojej pamięci!

...a wilgotność wzrosła z 53% do 248%.bobby-x pisze:Temperatura spadła z 33 w Bieszczadach do 17 pod Wawą.
Widzę, że umawialiście się na randkę z księżniczką.
No, bardzo skromna
Zaraz, to miało być do mnie ? Jakoś przeoczyłam, więc chyba nie.
Gdyby to miało jednak być do mnie, to ja o żadnej randce nic nie wiem
Niczego nie ujmując naszej lady to o innym baronie i o innej księżniczce mowa. Chodzi o postacie z gry karcianej, w którą graliśmy, a pytanie "czy masz barona?" stało się standardową odzywką w rozgrywce, niemalże memem. Dodatkowo zagranie to w wykonaniu konwickiego wywołało atak niepowstrzymanego śmiechu u wszystkich graczy.
No to bardzo się cieszymy i zapraszamy ponownie, jest jeszcze tego deczko a i nowe się szykuje. Mamy zabukować?bobby-x pisze: ↑pt sie 25, 2017 8:40 pm Melduję gaju i temikuTrzeci, że ten świetny prezent już zniknął, żona go rozpakowała już w niedzielę![]()
Niestety stwierdzam, że zloty nienumerowane, wyjazdowe podobają mi się dużo bardziej niż te tradycyjne numerowane. Możliwe, że zostanę bywalcem tych wakacyjnych.
Rzeknijcie słowo a bedziemy czy to Rzeszów czy Łańcut czy Krasiczyn albo coś nawet dalej. Damy radę.bobby-x pisze: ↑pt sie 25, 2017 9:31 pm Zabukować! Tylko, że nasza częstotliwość w waszych rejonach to co 9 lub 12 lat. Chociaż przez Rzeszów przejeżdżaliśmy chyba częściej. Viola męczy mnie o Łańcut znaczy zespół pałacowy i powozownię. Może next year?
Ślad z Garmina mamy zapisany aż na Wasz prywatny parking za odsuwaną bramą na posesji więc może nie będziemy tak błądzić jak w drodze z Sanoka z NeoNetu.
zgadzam się, że zdjęcia piękne a jest ich sporo.