OK, nasze rezerwacje są aktualne, co oznacza, że od 15 do 19 sierpnia mamy do dyspozycji:
a) 1 domek na 4-5 osób w cenie 200 zł za dobę w agroturystyce "Na Górce" (
http://www.na-gorce.bieszczady.pl ),
b) 1 pokój 2-osobowy w cenie 80 zł za dobę w tymże pensjonacie,
c) 1 pokój 4-osobowy w cenie 120 zł za dobę w agroturystyce "Zielony Azyl" (
http://www.zielonyazyl.bieszczady.pl/ ).
Ponieważ
bobby-x miło wspomina wczasy w "Na Górce", a zadeklarował chęć przyjechania z całą rodziną, to od razu nasuwa mi się, żeby to właśnie im przypadł domek - aczkolwiek to tylko wstępna propozycja. Podział pozostałych miejsc noclegowych jest do przemyślenia i może być dokonany w oparciu o preferencje finansowe, ponieważ ceny tych noclegów zapewne będą różnić się i wynosić od 30 do 50 zł za osobodobę. Mimo to prosiłbym wszystkich o wpłacenie zaliczek tej samej wysokości, tj. 30 zł za osobonocleg, oczywiście pomnożone przez liczbę osób i noclegów. Pieniądze proszę przelewać na konto numer 51 1240 1053 1111 0000 0499 1751, a w tytule przelewu podać swój nick z forum oraz liczbę noclegów. Zaliczki zbieram do początku sierpnia (z możliwością przedłużenia terminu w szczególnych przypadkach), a później numer konta zniknie z tego wpisu.
Z tego co pamiętam chęć udziału wyrażali:
wspomniany już
bobby-x z rodziną - 4 osoby * 4 noclegi
konwicki1980 - zapewne 4 noclegi
Rafał, kolega konwickiego, który był w Jedlinie - też raczej 4 noclegi
LLucky - 4 noclegi
słoik - zapewne 4 noclegi
wwas - 4 noclegi
Pod znakiem zapytania stoi udział
jollyrogera72,
kajman na razie nie deklaruje się, natomiast mają ochotę poszwędać się z nami po górskich szlakach przez jeden dzień
gaja6 i
temik3, no i nie wyobrażam sobie, żeby mogło zabraknąć na tym wyjeździe spotkania z
lady.
Do ustalenia pozostają także kwestie transportowe i w tej chwili wygląda na to, że zarówno
wwas, jak i ja będziemy mieli do dyspozycji samochody jadące z Warszawy tudzież okolic. Moglibyśmy zabrać całkiem pokaźną grupkę, co nie zmienia faktu, dziesiącioro to maksimum, jakie jeszcze da się wcisnąć do obu tych aut, ale nie zapewni komfortu podróży. Trzeba zatem jeszcze nad tym pomyśleć i jeśli macie jakieś sugestie, to piszcie (jak nie tu, to na PW).
Poza tym jestem otwarty na sugestie co do atrakcji, jakie chcielibyście zwiedzić - bo mam nadzieję, że to będzie aktywny wypoczynek. Pewne propozycje podrzucił już
bobby-x, może
konwicki1980 wyłapie coś z mapy, którą kupił... Oczywiście nie musimy wszyscy robić tego samego i możemy w podgrupach zwiedzać różne atrakcje. W Jedlinie taki podział dobrze się sprawdził.
I na razie to tyle.