A ja myślę, że 1096gżegoż pisze: Od konwickiego1980... jestem młodszy o zaledwie 1095 dni

Niemniej, wszystkiego najlepszego

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
A ja myślę, że 1096gżegoż pisze: Od konwickiego1980... jestem młodszy o zaledwie 1095 dni
Hohoho!Sundrajta pisze:Nieprawda.EVENo pisze:Dobra, już wiem, co wypadło - Ania.![]()
Właśnie i wtedy zaczniemy się kochać inaczej...EVENo pisze:Ja to się nawet w De Mono potrafię wkręcić, więc różnie bywaSundrajta pisze:No niby poniesiesz koszta...EVENo pisze: A może kupię sobie płytę A-ha?Ale jeszcze się wkręcisz i co wtedy?
![]()
Rysy się nie ruszają, a co dopiero polecieć by miały.4989341 pisze:jednak ania w zestawie
pablo albo rysy polecialy...
Masz rację, bo był między dniami Waszych urodzin jeden rok przestępny.jollyroger72 pisze:A ja myślę, że 1096gżegoż pisze: Od konwickiego1980... jestem młodszy o zaledwie 1095 dni![]()
Niemniej, wszystkiego najlepszego
Dużo to już na pewno nie, ale ładnie będę się starałTomekk pisze:obyś nadal pisał tak dużo i ładnie na forum jak do tej pory
No, fajnie się z tymi trójkami ułożyłobarb42 pisze:Trójkowe urodziny zatem wypiję za zdrowie.
To proszę pozdrów ją serdecznie ode mnie, przekaż, że na mojej liście dotarła do szóstego miejsca (no chyba, że byłoby jej przykro, że nie wyżej - to wtedy nie przekazuj) oraz że jej jak najlepiej życzę oraz liczę, że nieraz ją usłyszymy na LP3, bo ma potencjał, by powtórzyć sukces koleżanki Zaz!konwicki1980 pisze:Akurat jeśli chodzi o naszą znajomość, to można powiedzieć, że trochę się znamy z Twittera i nie tylko
konwicki1980 pisze:Dobrze wiedzieć. Zawsze myślałem, że jesteś w wieku TomaszaBrgżegoż pisze: Od konwickiego1980... jestem młodszy o zaledwie 1095 dni
Mi teżmiszony pisze:Podobała mi się przeróbka A Litte Less Conversation ale to było ponad 10 lat temu
Chyba słucham jakiegoś innego reggae, albo nie mam pojęcia co to jest.adrianec pisze:ja też się przekonywałem do reggowej Ani. ale to reggae nie jest przytłaczające. a za to emocja muzyczna od Ani taka nietuzinkowa