A ja myślę, że 1096gżegoż pisze: Od konwickiego1980... jestem młodszy o zaledwie 1095 dni

Niemniej, wszystkiego najlepszego

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
A ja myślę, że 1096gżegoż pisze: Od konwickiego1980... jestem młodszy o zaledwie 1095 dni

a-ha jedynie zepsuło nieco wrażenia
 a-ha jedynie zepsuło nieco wrażenia 
Hohoho!Sundrajta pisze:Nieprawda.EVENo pisze:Dobra, już wiem, co wypadło - Ania.
Właśnie i wtedy zaczniemy się kochać inaczej...EVENo pisze:Ja to się nawet w De Mono potrafię wkręcić, więc różnie bywaSundrajta pisze:No niby poniesiesz koszta...EVENo pisze: A może kupię sobie płytę A-ha?Ale jeszcze się wkręcisz i co wtedy?

Pomimo tego cieszę się, że wciąż brzmi dla nas i z nami.
 Pomimo tego cieszę się, że wciąż brzmi dla nas i z nami.

Rysy się nie ruszają, a co dopiero polecieć by miały.4989341 pisze:jednak ania w zestawie
pablo albo rysy polecialy...
Masz rację, bo był między dniami Waszych urodzin jeden rok przestępny.jollyroger72 pisze:A ja myślę, że 1096gżegoż pisze: Od konwickiego1980... jestem młodszy o zaledwie 1095 dni
Niemniej, wszystkiego najlepszego

Dużo to już na pewno nie, ale ładnie będę się starałTomekk pisze:obyś nadal pisał tak dużo i ładnie na forum jak do tej pory

No, fajnie się z tymi trójkami ułożyłobarb42 pisze:Trójkowe urodziny zatem wypiję za zdrowie.
 I na koniec dnia jeszcze słucham Trójki
 I na koniec dnia jeszcze słucham Trójki  

To proszę pozdrów ją serdecznie ode mnie, przekaż, że na mojej liście dotarła do szóstego miejsca (no chyba, że byłoby jej przykro, że nie wyżej - to wtedy nie przekazuj) oraz że jej jak najlepiej życzę oraz liczę, że nieraz ją usłyszymy na LP3, bo ma potencjał, by powtórzyć sukces koleżanki Zaz!konwicki1980 pisze:Akurat jeśli chodzi o naszą znajomość, to można powiedzieć, że trochę się znamy z Twittera i nie tylko

konwicki1980 pisze:Dobrze wiedzieć. Zawsze myślałem, że jesteś w wieku TomaszaBrgżegoż pisze: Od konwickiego1980... jestem młodszy o zaledwie 1095 dni
 Nie wiem, dlaczego i nie wiem, czy mam się z tego cieszyć, czy wręcz przeciwnie
 Nie wiem, dlaczego i nie wiem, czy mam się z tego cieszyć, czy wręcz przeciwnie  

Mi teżmiszony pisze:Podobała mi się przeróbka A Litte Less Conversation ale to było ponad 10 lat temu

Chyba słucham jakiegoś innego reggae, albo nie mam pojęcia co to jest.adrianec pisze:ja też się przekonywałem do reggowej Ani. ale to reggae nie jest przytłaczające. a za to emocja muzyczna od Ani taka nietuzinkowa