Czyli pewnie utwór, który w pozostałej piątce uważam za najsłabszy.
Pierwszy Top Radia 357
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jotem3, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jotem3
Re: Pierwszy Top Radia 357
Mój typ:
1. Archive
2. LZ
3. Queen
4. DS
5. Doors
1. Archive
2. LZ
3. Queen
4. DS
5. Doors
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
To jest dobra informacja, że na piątym.
5 - Again
Niestety to tylko miejsce piąte. Do niedawna to utwór, który walczył z Lights o miejsce mojego ulubionego Archive. Ale 3 miesiące z hakiem to się zmieniło.
Niestety to tylko miejsce piąte. Do niedawna to utwór, który walczył z Lights o miejsce mojego ulubionego Archive. Ale 3 miesiące z hakiem to się zmieniło.
Przyznam, że zmroziło krew w żyłach jak powiedziała, że utwór ma 20 lat
Ostatnio zmieniony sob sty 01, 2022 9:22 pm przez Gary, łącznie zmieniany 1 raz.
Powinni w przyszłym roku dodać Bullets. W końcu to przebój 2009 roku na liście. Zgłaszałem.
Nieśmiałe "Dobry wieczór" i dużo szczęścia w Nowym Roku.
Ja dzisiaj cały dzień na nasłuchu, ale niestety poza domem i komputerem, dopiero na Finał do domu zjechałem.
Top trochę inny niż "trójkowy" - moim zdaniem trochę wygrały pierwsze literki alfabetu.
Ale pierwsza czwórka zapowiada się "standardowo"
Ja dzisiaj cały dzień na nasłuchu, ale niestety poza domem i komputerem, dopiero na Finał do domu zjechałem.
Top trochę inny niż "trójkowy" - moim zdaniem trochę wygrały pierwsze literki alfabetu.
Ale pierwsza czwórka zapowiada się "standardowo"

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
Nie no jednak fakytcznie dla mnie Again to najlepszy utwór z całej piątki, która pozostała
Doorsi to już w top 4 bywali?
Tu wszystko co najlepsze zaczyna, gdy się kończy ta część "listowa", dzięki której utwór zdobył taka popularność na LP3
- zielonakoniczynka
Spodziewałam się większych fikołków w tegorocznym zestawieniu. Ale Again ZAWSZE bardzo dobrze brzmi na topie.
Doorsi pewnie poza podium, a miejsca medalowe jak zwykle zamieszają pomiędzy sobą.
Osobiście chciałbym, aby nr 1 zostało Stairway to Heaven. Kibicuję bardzo mocno.
Osobiście chciałbym, aby nr 1 zostało Stairway to Heaven. Kibicuję bardzo mocno.

-
pamięta ktoś historię Again? skąd to się wzięło na liście i kto to wypromował?
-
po cichu, bardzo po cichu liczyłem na to, że głosowanie na 35 utworów trochę odmieni jej oblicze, ale nie za bardzozielonakoniczynka pisze: ↑sob sty 01, 2022 9:25 pm Spodziewałam się większych fikołków w tegorocznym zestawieniu. Ale Again ZAWSZE bardzo dobrze brzmi na topie.
To jest tak genialny utwór, że życzę mu pierwszego miejsca za rok. Ciekawe czy ktoś nagra lepszy przebój.
-
nie da się ukryć, że Again ma w sobie wszystko z klasycznych rockowych suit lat 70-tych, tyle tylko że w nowoczesnym opakowaniu
Mi w tym roku bardzo w głosowaniu brakowało możliwości skopiowania całego zestawu piosenek.
Zawsze głosowałem w ten sposób - ściągałem całą listę i w kolejnych "krokach" dochodziłem do dozwolonej listy utworów.
W tym roku było trudniej, a nie lubię mieć stałej listy - oczywiście są takie, na które głosuję zawsze ale około 10% utworów się zwykle wymienia.
Mogliby to przywrócić w przyszłym notowaniu.
Zawsze głosowałem w ten sposób - ściągałem całą listę i w kolejnych "krokach" dochodziłem do dozwolonej listy utworów.
W tym roku było trudniej, a nie lubię mieć stałej listy - oczywiście są takie, na które głosuję zawsze ale około 10% utworów się zwykle wymienia.
Mogliby to przywrócić w przyszłym notowaniu.