Gary pisze: ↑sob sty 01, 2022 8:51 pm
gdyby w 1992 roku ktoś powiedział, że za 30 lat w top 10 będzie NR a w top 100 nie będzie Don't cry to by się popukał w czoło
No ja akurat zdecydowanie bardziej wolałbym widzieć Donta kraja. 8 - Imagine
Świetny utwór, ale wolałbym na jego miejscu coś z dzisiejszych Beatlesów.
kajman pisze: ↑sob sty 01, 2022 8:48 pm9 - November rain
No to z Gunsów w zestawie brakuje mi ich numeru 1 u mnie czyli This i love. I to zgłosiłem, ale pewnie się nie przebije.
kajman pisze: ↑sob sty 01, 2022 8:48 pm9 - November rain
No to z Gunsów w zestawie brakuje mi ich numeru 1 u mnie czyli This i love. I to zgłosiłem, ale pewnie się nie przebije.
Gary pisze: ↑sob sty 01, 2022 8:52 pm
ja marcową ryba i uwielbiam
To może jeszcze liczbę trafimy?
11
Jednak ludzie najbardziej kochali chyba Johna....myślę, że Paul robił rzeczy dużo lepsze z Wingsami po Bitelsach, a mam wrażenie ie ze u nas poza "Live n' let die" mało znane
Gary pisze: ↑sob sty 01, 2022 8:55 pmJednak ludzie najbardziej kochali chyba Johna....myślę, że Paul robił rzeczy dużo lepsze z Wingsami po Bitelsach, a mam wrażenie ie ze u nas poza "Live n' let die" mało znane
Nie tylko z Wingsami. Potem też zdarzały mu się kapitalne rzeczy. No i Harrison też sporo świetnych rzeczy stworzył.
zielonakoniczynka pisze: ↑czw sty 01, 2015 9:09 pm
Ta piosenka jest chyba tak popularna, bo potrafimy się z nią łatwo zidentyfikować. Większość z nas ma tego kogoś, kogo nie ma z nami, kto jest naszą bratnią duszą, podobny nam, a jednocześnie zadziwiająco inny, kogoś, z kim chcielibyśmy dzielić świat - chociaż przez chwilę, chociaż jego ułamek, a nie możemy.
Przez dekadę na forum poznałam wiele wspaniałych ludzi, ale wymienię trójkę: Anowiko, Emilio, Nicoletto, brakuje mi tu Was.
7 - Wish you were here
Na tej płycie dla mnie króluje Shine, ale pozostałe trzy utwory też są kapitalne. Poza Wish zachwyca też Welcome a i Cygaro też mocno nie odstaje. Jako album to zdecydowanie dla mnie ich nr 1.
Gary pisze: ↑sob sty 01, 2022 8:55 pm
myślę, że Paul robił rzeczy dużo lepsze z Wingsami po Bitelsach, a mam wrażenie ie ze u nas poza "Live n' let die" mało znane
zielonakoniczynka pisze: ↑czw sty 01, 2015 9:09 pm
Ta piosenka jest chyba tak popularna, bo potrafimy się z nią łatwo zidentyfikować. Większość z nas ma tego kogoś, kogo nie ma z nami, kto jest naszą bratnią duszą, podobny nam, a jednocześnie zadziwiająco inny, kogoś, z kim chcielibyśmy dzielić świat - chociaż przez chwilę, chociaż jego ułamek, a nie możemy.
Przez dekadę na forum poznałam wiele wspaniałych ludzi, ale wymienię trójkę: Anowiko, Emilio, Nicoletto, brakuje mi tu Was.
jerzyko70 pisze: ↑sob sty 01, 2022 9:07 pm
To co nam pozostało do końca? Led Zeppelin, Queen, Doors, DS, Archive i Metę która teraz leci...
Ja jestem zdegustowany faktem, że dwa tym, że dwa słabe kawałki PJ były, a Crazy Mary zabrakło i wygląda na to, że nie będzie.
No tak, zapomniałem o Schodach. Jednak to im bardziej życzę zwycięstwa.