Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Nie dokazuj... nie przeszkadza mi ten utwór Grechuta miał szczęście, że urodził się w odpowiednim czasie. W dzisiejszych czasach nie zrobiłby żadnej kariery...
Mr. Dark pisze:A mnie nie. Zresztą Scenariusz jest chyba bardziej rozpoznawalną piosenką.
No nie wiem naewt nie powinno się na to tu głosowac po tym jak poradziłya sobie ta piosenka na liscie przebojów zresztą na zwykły dzień tez.
Chociażby jeden z najlepszych polskich bluesów (w wykonaniu najlepszego bluesowego głosu w historii polskiej muzyki), który raczej się nie załapie, a szkoda.
kajman pisze:w zestawie jest mnóstwo piosenek, które nie radziły sobie na liście i w wielu przypadkach całkowicie słusznie. Chociażby jeden z najlepszych polskich bluesów (w wykonaniu najlepszego bluesowego głosu w historii polskiej muzyki), który raczej się nie załapie, a szkoda.
super komentarz jeden z najlepszych postów jakie widziałem jak rozumie utwór sobie nie radził i dziś sobie nie poradzi to po co on tam jest. Nie każda dobra piosenka musi byc przebojem.
daj Boże by "dzisiejsi" artyści robili Takie kariery....ON by sobie poradził spokojnie i dzisiaj, czego o dzisiejszych gwiazdach w Jego czasach na pewno bym nie napisał....
kolejny utwór, na który głosowałem. Z tych w zestawie do głosowania to najlepsza ich piosenka.
Trochę dziwna wersja mi się wydaje "I nikomu nie wolno..."
Ciekawostka: polski tekst tej piosenki napisał Rafał Bryndal, a muzyka to oczywiście Toten Hosen
Ja Sowa nisko, ale w sumie kiedy ostatnio słyszeliście to w radiu lub tv, a jak nosowska przyjdzie do programu to jej w dupe włażą, a do playlisty się nie nadaje.
Gary pisze:Najsłabszy utwór z 4 piosenek Hey w zestawie.
Trochę to dziwne, że Hey ma tylko 4 piosenki w zestawie. Znacznie mniej niż Kult, czy Myslovitz.
to nie dziwne to po prostu skandal Hey ma w trójce 16 nr 1 tyle co Republika, a [sic!], Ho dotarły do 2. natomiast Heledore Baby do 3. Wczesna Jesień czy Eksperyment do 4. już to chyba gdzieś pisałem