9 nowości jest po części dlatego, że jest aż 5 podwójnych miejc, czego też dawno nie było.
Travis lepszy od Closera, ale słabszy od Selfisha.
Natomiast Ania kontynuuje fatalnę passę rozpoczętą Czekam.
No ten Ronson z Winnymhousem jest lepsza, ale też bez rewelacji.
mrsap pisze:"Young Folks" mogłoby wejść na listę...
9 nowości w poczekalni!!! Kiedy tak ostatnio się zdarzyło???
Wyglada mi na to, ze nowa formula speolnia nasze zyczenia o wiekszej rotacji poczekalnianej. Tylko czekac az rownie zmiennie bedzie na styku 30-tka- poczekalnia i w samej 30-tce
Uu... wiadomość faktycznie super! Jak za starych czasów chyba z 15 lat nie było.
Po słabiutkich nowościach teraz pełna rekompensata. Przepiękne nagranie Stareg Dobrego Małżeństwa jest jak łyk świeżego powietrza w zadymionym mieście.
marsvolta pisze:foo fighters 16 w dol koszmar ta piosenka to moze nie jest ich najlepszym singlem ale na liscie jest tyle przecietnych utworow, że przy nich pretendr to brylant
ostatnie single foo fighters w ogóle mi się nie podbają. ostatnim fajnym był... all my life
a zaraz po nim byl genialny utwor Times Like These a potem jeszcze lepszy Low dla mnie te single byly super choc przysnam że najlepsze foo fighrts to everlong , monkey wrench, my hero czy lern to fly
Ostatnio zmieniony sob lis 03, 2007 8:50 pm przez marsvolta, łącznie zmieniany 1 raz.
marsvolta pisze:foo fighters 16 w dol koszmar ta piosenka to moze nie jest ich najlepszym singlem ale na liscie jest tyle przecietnych utworow, że przy nich pretendr to brylant
ostatnie single foo fighters w ogóle mi się nie podbają. ostatnim fajnym był... all my life
a zaraz po nim byl genialny utwor Times Like These a potem jeszcze lepszy Low dla mnie te single byly super choc przysnam że najlepsze foo fighrts to everlong , monkey wrench, my hero czy lern to fly
Wszystkie, które wymieniłeś bardzo lubię. Z ostatniej płyty wyszedł też jeden świetny singiel - "No Way Back". Ten aktualny nawiązuje do najlepszych dokonań FF, choć oczywiście takiemu "Times Like These", "Everlong" czy "Learn To Fly" nic nie jest w stanie dorównać, bo to już klasyki.