1337 (14.09.2007)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- Gravitation
- Kontakt:
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
E-maila nie wysyłąłem, poza tradycyjnym/alternatywnym głosowaniem na lp3@polskieradio.pl (m.inn. Hard-Fi, nowy Editors, Happysad, J. Grunwald itp_. Ale prosze: już tyle mi sie spełniło!!!!ku3a pisze:Uwaga!
Pomysl na dzis. Tydzien temu Zbyszu zaproponowal, aby stworzyc liste piosenek ktore moznaby dodac do zestawu. Nie wiem czy w rezultacie ktos wyslal jakiegos maila do Balonika. Stworzmy taka liste dzisiaj. Wypisujcie jakie piosenki (najlepiej single) chcielibyscie zobaczyc w zestawie do glosowania, a ja to zbiore do kupy i za tydzien wrecze liste Balonikowi.
AN END HAS A START - Editors (Isound) - cudownie - wreszcie bez poślizgu
INDIAN SUMMER - Manic Street Preachers - ho ho, nawet bardzo szybka reakcja
MAMMOTH - Interpol (EMI) - jw. z Editors
SPOTKAJMY SIE POD KONIEC SIERPNIA - Komety - nie słyszałem, ale moze być tylko dobre
SUBURBAN KNIGHTS - Hard-Fi (Warner) - yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
THE ANGRY MOB - Kaiser Chiefs (Universal) - jak nic poslizg 5-6 tygodniowy. Cóż, jest różowo, ale nie różowiutko
WHEN UNDER ETHER - PJ Harvey (Universal) - oklaskyyy
WHO'S GOT A MATCH? - Biffy Clyro (Warner) - wsłuchuję sie w to nagranie
YOU DON'T KNOW WHAT LOVE IS - The White Stripes - Ominięte "Rag And Bone" - i słysznie
PS? A gdzie nowy Jerzy Grunwald? Uzaelżnia. Dzis był w PRIII
Podpisuję Liste obecności
Do nasłuchania
- tadzio3
- Kontakt:
Teraz po "żałobie" po Marku, po dookoła listy i dobrym prowadzeniu Balonika powinno być ponownie dobrze.jszmiles pisze:oras troche statystyk z ilosci glosow.
od 2 tygodni liczba glosow systematycznie rosnie.
przedtem bylo straszne źle. teraz jest mniej wiecej w polowie to notowan z MArkiem.
Wiec jest ok...
oras Ku3a, chyba wiesz ze kampania nie zadzialala...
- Gravitation
- Kontakt:
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Włąśnie o to chodzi!!! Niech choćby Balonik wrzuci 3 z tej 20...Czy nie będzie warto??? Pozatym, mają to byc propozucje:kajman pisze:Ja chyba nie zaproponuję, bo tego byłoby od razu z 20 piosenek.
a) aktulane
b) single (ostanio wydane z ostatniej płyty) (gdzie Bjork???)
c) polskie single, czyli utwory proponowanie do grania w radio (gdzie J. Grunwald???)
d) wynalazki okołoTrójkowe
Do nasłuchania
- Gravitation
- Kontakt:
a co z innymi? Sprobujemy cos dodac?zbyszu pisze:E-maila nie wysyłąłem, poza tradycyjnym/alternatywnym głosowaniem na lp3@polskieradio.pl (m.inn. Hard-Fi, nowy Editors, Happysad, J. Grunwald itp_. Ale prosze: już tyle mi sie spełniło!!!!
-
JaceK
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Robimy co możemy! Promocja Listy przez Forum — może to niewielki odsetek oddanych głosów, ale zawsze coś! Może tak systematycznie napędzać sobie aktywnych słuchaczy?!?jszmiles pisze:oras troche statystyk z ilosci glosow.
od 2 tygodni liczba glosow systematycznie rosnie.
przedtem bylo straszne źle. teraz jest mniej wiecej w polowie to notowan z MArkiem.
(...)