Bardzo fajnie, może powtórzy sukces Ordinary day
 Bardzo fajnie, może powtórzy sukces Ordinary day 
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
E-maila nie wysyłąłem, poza tradycyjnym/alternatywnym głosowaniem na lp3@polskieradio.pl (m.inn. Hard-Fi, nowy Editors, Happysad, J. Grunwald itp_. Ale prosze: już tyle mi sie spełniło!!!!ku3a pisze:Uwaga!
Pomysl na dzis. Tydzien temu Zbyszu zaproponowal, aby stworzyc liste piosenek ktore moznaby dodac do zestawu. Nie wiem czy w rezultacie ktos wyslal jakiegos maila do Balonika. Stworzmy taka liste dzisiaj. Wypisujcie jakie piosenki (najlepiej single) chcielibyscie zobaczyc w zestawie do glosowania, a ja to zbiore do kupy i za tydzien wrecze liste Balonikowi.
Teraz po "żałobie" po Marku, po dookoła listy i dobrym prowadzeniu Balonika powinno być ponownie dobrze.jszmiles pisze:oras troche statystyk z ilosci glosow.
od 2 tygodni liczba glosow systematycznie rosnie.
przedtem bylo straszne źle. teraz jest mniej wiecej w polowie to notowan z MArkiem.
Wiec jest ok...
oras Ku3a, chyba wiesz ze kampania nie zadzialala...
Włąśnie o to chodzi!!! Niech choćby Balonik wrzuci 3 z tej 20...Czy nie będzie warto??? Pozatym, mają to byc propozucje:kajman pisze:Ja chyba nie zaproponuję, bo tego byłoby od razu z 20 piosenek.
a co z innymi? Sprobujemy cos dodac?zbyszu pisze:E-maila nie wysyłąłem, poza tradycyjnym/alternatywnym głosowaniem na lp3@polskieradio.pl (m.inn. Hard-Fi, nowy Editors, Happysad, J. Grunwald itp_. Ale prosze: już tyle mi sie spełniło!!!!
Robimy co możemy! Promocja Listy przez Forum — może to niewielki odsetek oddanych głosów, ale zawsze coś! Może tak systematycznie napędzać sobie aktywnych słuchaczy?!?jszmiles pisze:oras troche statystyk z ilosci glosow.
od 2 tygodni liczba glosow systematycznie rosnie.
przedtem bylo straszne źle. teraz jest mniej wiecej w polowie to notowan z MArkiem.
(...)