No to ja wrzucę w takim razie punktację mojego konkursu, czyli jaka to melodia:
eliminacje:
1. neonka djjack - 28
2. adameria wwas - 26
3. moonshine ku3a - 26
4. Llucky kajman - 25
5. lady konwicki - 14
(ciekawostka: wg zasad, które zapewne zastosuję kolejnym razem, jeśli ponownie będzie tego typu konkurs, Llucky z kajmanem byliby na pierwszym)
dogrywka miejsc drugich: 1:0 (do przerwy 0:0

)
Półfinał:
adameria wwas - neonka djjack 30:10 - trzeba przyznać, że to etap, na którym zwycięzcom sprzyjało szczęście, bo jedyna trudniejsza piosenka, czyli The Streets, trafiła się neonce i djjackowi, a druga potencjalnie trudna (Hey), którą wylosowali adameria z wwasem, nie wiedzieć czemu mi się odpaliła sama i przez to została "spalona" (a kto wie, czy by zgadli?), a wylosowany zamiast niej Nat King Cole już taki trudny nie był
finał:
adameria wwas - 50 (i zabrakło czasu na 2 piosenki)
ostateczne punkty:
1. adameria wwas - 106
2. neonka djjack - 38
3. moonshine ku3a - 28
4. Llucky kajman - 25
5. lady konwicki - 14
Zastanowię się, jak te punkty przeliczyć na nagrody

.
Zaskakujące było to, że przygotowałem sobie listę trzech piosenek na dogrywkę w drugiej rundzie, ale nie sądziłem że do niej dojdzie. A tu owszem!

I to dobrze że były 3, a nie 1, bo jedna byłoby za mało

.
Bardziej się nastawiałem na remisy w półfinale i tam zamiast 6 piosenek miałem przygotowane aż 12 i to się przydało, bo dzięki temu był ten Nat King Cole zamiast Heya, nie musiałem na cito losować jakiegoś kawałka, wymyślać do niego zapowiedzi i wycinać 15 sekund (wtedy pewnie pierwsze 15, a z tym mogłoby być różnie). Chociaż, i tak nie wszystkie pozycje z półfinału były zagrane, więc może jednak rezerwa nie była potrzebna.