Nagrania not. 1283

Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
jaszczomp

Nagrania not. 1283

Post autor: jaszczomp »

Nagrywacie chłopaki? Koniecznie, bo to przecie historyczne wydanie - ostatnie 4-godzinne...
Awatar użytkownika
jotem3

Post autor: jotem3 »

a jakże by inaczej ;-)
oto pierwsze dwie godziny:
http://rapidshare.de/files/31641811/128 ... odzina.mp3
http://rapidshare.de/files/31643284/128 ... odzina.mp3

tylko szkoda, że net mi padł w pierwszej godzinie Offu Stelmiego. Jeśli ktoś nagrał - będę wdzięczny (a może i Teraz Polskie komuś się zaerejstrowało na komputerku ;-)
pozdrawiam
Awatar użytkownika
jotem3

ku3a

Post autor: ku3a »

a thousand thanks!
zabieram sie do sluchania Listy :-).
i w dodatku nie znam wynikow, bo specjalnie nie czytalem jeszcze Waszych postow :-).
Awatar użytkownika
Piotr
Rzecznik Administratora
Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982

Post autor: Piotr »

ku3a pisze:i w dodatku nie znam wynikow, bo specjalnie nie czytalem jeszcze Waszych postow :-).
No to ja ci tak po cichutku podpowiem, ze na pierwszym Daryl Hall i John Oates ;)
Awatar użytkownika
jaszczomp

dziękówa Jotem
Owczarka z wczoraj można zaciągnąć z: http://muzycznearchiwum.trojka.net/index.php
OFFensywa ok - sam bym chętnie posłuchał, szczególnie drugiej godziny bo zasnąłem.
A jeśli chodzi o listę to mogę Jotem delikatną uwagę? W 64 kb/s brzmi trochę jak ze studni - na drugi raz sugeruję 128. Co Ty na to?
Awatar użytkownika
jotem3

oki, nastepne nagranie zrobie w lepszej jakosci, ale wydaje mi sie ze to nie jest kwestia tego, tylko sygnalu z internetu, ale - zobaczymy ;-)
a jeśli chodzi o muzyczne archiwum trojki - nie bardzo kumam jak tam wejsc - gdzie mozna sie zarejestrowac do tego, bo w sumie wpisujac login i hasło - wyrzuca znow na to samo, wiec wydaje mi sie ze wpierw potrzebn arejestracja, tylko gdzie ? z gory dzieki za pomoc
Awatar użytkownika
jaszczomp

jotem3 pisze:a jeśli chodzi o muzyczne archiwum trojki - nie bardzo kumam jak tam wejsc - gdzie mozna sie zarejestrowac do tego, bo w sumie wpisujac login i hasło - wyrzuca znow na to samo, wiec wydaje mi sie ze wpierw potrzebn arejestracja, tylko gdzie ? z gory dzieki za pomoc
wchodzisz na www.trojka.net rejestrujesz sie na forum i potem ten login i hasło pozwoli ci wejść do archiwum
powodzenia :)
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

witam
czy może ktoś ma jednak Offensywę? mi właściwie chodzi o Graftmanna bo wcześniej nic o nim nie wiedziałem a teraz chetnie posłuchalbym raz jeszcze
ODPOWIEDZ