Tak!!! Bo głosujemy tylko na piosenki z zestawu ze strony Trójkikajman pisze:2. Czy powinienem pisać zły tytuł tylko dlatego, że trójka się myli? Czy gdyby do głosowania dorzucili Hairvey to Steven Zeppelinów to ja też powinienem tak pisać czy napisać prawidłowo?
Głosowanie na 1374 LP3
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
przede wszystkim chodzi o to, zeby kazdy pisal tak samo, a latwiej to utrzymac jesli bedziemy pisac tak jak jest w Trojce. (choc osobiscie wolalbym pisac tak jak jest poprawnie). wczoraj dopiero w ostatnim momencie, w sumie troche przez przypadek, zauwazylem, ze 2 piosenki ktore byly w wynikach to tak naprawde jedna.
Tylko że ja kopiuję ze swojego excela, gdzie każdą piosenkę własną krwawicą wpisuję, starając się dostosować do zasad tutaj obowiązujących. I teraz w tygodniu musiałbym każdy utwór poprawiać dwa razy, żeby na mojej liście w mychartsie był prawidłowy, a tutaj nieprawidłowy.Yacy pisze:Tak!!! Bo głosujemy tylko na piosenki z zestawu ze strony Trójkikajman pisze:2. Czy powinienem pisać zły tytuł tylko dlatego, że trójka się myli? Czy gdyby do głosowania dorzucili Hairvey to Steven Zeppelinów to ja też powinienem tak pisać czy napisać prawidłowo?
Poza tym jest to krzewienie błędów.
Widzę, że forowiczki na mnie poczekały.
Pierwsza dwojka na naszej liscie wyrobila sobie tak dużą przewage, ze walke o zwyciestwo po raz kolejny rozegrala sie tylko miedzy nimi. Brawo! A gra zostala ponownie rozstrzygnieta na korzysc "Violet Hill". Po az osmiu tygodniach nieprzerwanego trwania na brązowej pozycji, Amy Macdonald zstępuje z podium. Na szczescie w pamieci moze jej pozostac to, ze kiedys udalo sie zdobyc drugie miejsce. Dzis zostala pokonana przez cwałującą z wciąż coraz większa predkoscia drużynę Lao. Mam nadzieje, ze od nastepnego weekendu cale forum bedzie zjednoczone, by kibicowac Leo i jego druzynie. Stadiony czekają... A w srode na stadionie chorzowskim zaprezentowal sie, choc nie jako gwiazda wieczoru, zespol Machine Head. A jak u nas poradzily sobie w tym tygodniu inne maszyny? Ze zmiennym szczesciem. Maszynka do strzelania wspieła sie jeszcze o jedną łuskę, zajmujac najlepszą w swojej dotychczasowej karierze, szóstą lokatę, natomiast ta do śpiewania poradziła sobie znacznie gorzej, wypadając z trzydziestki. Fanom pozostaje nadzieja, ze moze jeszcze będzie pieknie jak dawniej.
A ponieważ Czesław Śpiewa na naszej liscie juz za darmo, a nie za punkty do podsumowan, to znaczy, ze są nowe piosenki w podstawowym zestawieniu. Takie są dwie. Ale są też nowe-stare. Takie są trzy. Wraca miedzy innymi Amy Winehouse, ale wraca tez do swego czarnego charakteru i wyspiewuje nam to za 1 punkt. To w koncu ognista dziewczyna, nie to co stateczny juz Zbigniew Holdys, ktory jednak wciaz umie zagrac tak, ze fani czują sie wspaniale sluchająć jego utworow. Ostatnio ciezko mowic o statycznosci rozważajac wyniki Muse na naszej liscie. Potrafią zdobyc najlepsze dotychczasowe miejsce na liscie, by w tydzien pozniej wrecz koncertowo spaprac swoj wynik, a po kolejnych siedmiu dniach znowu osiagnac wynik tak dobry jak nigdy wczesniej. Co wiec za tydzien - błoto czy złoto? Bo dla "Caravan Girl" raczej to drugie. Co prawda nie ma spektakularnego wyniku, ale jest wejscie do trzydziestki, co ostatnio wcale nie jest łatwe - dzisiejsze i poprzednie notowanie to 2 notowania, w ktorych wymagana była najwieksza liczba punktow, by trafic do trzydziestki! Dosc powiedziec, ze zwyciezca pierwszego naszego notowania w ogole nie zalapalby sie do trzydziestki tydzien temu!! Znakomitym wynikiem, i to juz w pierwszym tygodniu swojej przygody z naszą listą, a na dodatek bez zadnej promocji, popisal sie "Nostradamus". Miejmy nadzieje, ze fani nie zdradzą zespolu i będą go wspierac do konca jego żywota w zestawie do glosowania.
Czekam na poprawki.
51.-. HIGHER AND HIGHER - Michael McDonald 7+9=16
Jednak prawidłowy tytuł jest taki jak napisał kajman. Można sprawdzić na oficjalnej stronie.
Pierwsza dwojka na naszej liscie wyrobila sobie tak dużą przewage, ze walke o zwyciestwo po raz kolejny rozegrala sie tylko miedzy nimi. Brawo! A gra zostala ponownie rozstrzygnieta na korzysc "Violet Hill". Po az osmiu tygodniach nieprzerwanego trwania na brązowej pozycji, Amy Macdonald zstępuje z podium. Na szczescie w pamieci moze jej pozostac to, ze kiedys udalo sie zdobyc drugie miejsce. Dzis zostala pokonana przez cwałującą z wciąż coraz większa predkoscia drużynę Lao. Mam nadzieje, ze od nastepnego weekendu cale forum bedzie zjednoczone, by kibicowac Leo i jego druzynie. Stadiony czekają... A w srode na stadionie chorzowskim zaprezentowal sie, choc nie jako gwiazda wieczoru, zespol Machine Head. A jak u nas poradzily sobie w tym tygodniu inne maszyny? Ze zmiennym szczesciem. Maszynka do strzelania wspieła sie jeszcze o jedną łuskę, zajmujac najlepszą w swojej dotychczasowej karierze, szóstą lokatę, natomiast ta do śpiewania poradziła sobie znacznie gorzej, wypadając z trzydziestki. Fanom pozostaje nadzieja, ze moze jeszcze będzie pieknie jak dawniej.
A ponieważ Czesław Śpiewa na naszej liscie juz za darmo, a nie za punkty do podsumowan, to znaczy, ze są nowe piosenki w podstawowym zestawieniu. Takie są dwie. Ale są też nowe-stare. Takie są trzy. Wraca miedzy innymi Amy Winehouse, ale wraca tez do swego czarnego charakteru i wyspiewuje nam to za 1 punkt. To w koncu ognista dziewczyna, nie to co stateczny juz Zbigniew Holdys, ktory jednak wciaz umie zagrac tak, ze fani czują sie wspaniale sluchająć jego utworow. Ostatnio ciezko mowic o statycznosci rozważajac wyniki Muse na naszej liscie. Potrafią zdobyc najlepsze dotychczasowe miejsce na liscie, by w tydzien pozniej wrecz koncertowo spaprac swoj wynik, a po kolejnych siedmiu dniach znowu osiagnac wynik tak dobry jak nigdy wczesniej. Co wiec za tydzien - błoto czy złoto? Bo dla "Caravan Girl" raczej to drugie. Co prawda nie ma spektakularnego wyniku, ale jest wejscie do trzydziestki, co ostatnio wcale nie jest łatwe - dzisiejsze i poprzednie notowanie to 2 notowania, w ktorych wymagana była najwieksza liczba punktow, by trafic do trzydziestki! Dosc powiedziec, ze zwyciezca pierwszego naszego notowania w ogole nie zalapalby sie do trzydziestki tydzien temu!! Znakomitym wynikiem, i to juz w pierwszym tygodniu swojej przygody z naszą listą, a na dodatek bez zadnej promocji, popisal sie "Nostradamus". Miejmy nadzieje, ze fani nie zdradzą zespolu i będą go wspierac do konca jego żywota w zestawie do glosowania.
Czekam na poprawki.
51.-. HIGHER AND HIGHER - Michael McDonald 7+9=16
Jednak prawidłowy tytuł jest taki jak napisał kajman. Można sprawdzić na oficjalnej stronie.
brawo!
ciesze sie jednak, ze podszedłeś do tego dżentelmeńsko i dla dziewczyn zostawiłeś jeszcze jeden szczegol .
ciesze sie jednak, ze podszedłeś do tego dżentelmeńsko i dla dziewczyn zostawiłeś jeszcze jeden szczegol .
mozliwe. tak jak pisalem, mi chodzi o to, zeby kazdy pisal tak samo, bo inaczej ja mam wiecej pracy, a dodatkowo moze sie zdarzyc, ze zapomne o tym przypadku i wyjdzie, ze Michael ma na liscie tyle samo piosenek co Amy.abd3mz pisze:51.-. HIGHER AND HIGHER - Michael McDonald 7+9=16
to co wyłapałam - na czerwono, moje komentarze - na niebiesko
pewnie cos jeszcze zostało, to teraz moze neon.kaabd3mz pisze:Pierwsza dwojka na naszej liscie wyrobila sobie tak dużą przewage, ze walke o zwyciestwo po raz kolejny rozegrala sie tylko miedzy nimi. Brawo! A gra zostala ponownie rozstrzygnieta na korzysc "Violet Hill". Po az osmiu tygodniach nieprzerwanego trwania na brązowej pozycji, Amy Macdonald zstępuje z podium. Na szczescie w pamieci moze jej pozostac to, ze kiedys udalo sie zdobyc drugie miejsce. Dzis zostala pokonana przez cwałującą z wciąż coraz większa predkoscia drużynę Lao. Mam nadzieje, ze od nastepnego weekendu cale forum bedzie zjednoczone, by kibicowac Leo i jego druzynie. /ładne powiązanie wykorzystujące podobieństwo nazw, a potem stadiony , oczywiste dwa nawiązania nielistowe/ Stadiony czekają... A w srode na stadionie chorzowskim zaprezentowal sie, choc nie jako gwiazda wieczoru, zespol Machine Head. A jak u nas poradzily sobie w tym tygodniu inne maszyny? Ze zmiennym szczesciem. Maszynka do strzelania wspieła sie jeszcze o jedną łuskę, zajmujac najlepszą w swojej dotychczasowej karierze, szóstą lokatę, natomiast ta do śpiewania poradziła sobie znacznie gorzej, wypadając z trzydziestki. Fanom pozostaje nadzieja, ze moze jeszcze będzie pieknie jak dawniej.
A ponieważ Czesław Śpiewa na naszej liscie juz za darmo, a nie za punkty do podsumowan, to znaczy, ze są nowe piosenki w podstawowym zestawieniu. Takie są dwie. Ale są też nowe-stare. Takie są trzy. Wraca miedzy innymi Amy Winehouse, ale wraca tez do swego czarnego charakteru i wyspiewuje nam to za 1 punkt. To w koncu ognista dziewczyna, nie to co stateczny juz Zbigniew Holdys, ktory jednak wciaz umie zagrac tak, ze fani czują sie wspaniale sluchająć jego utworow. Ostatnio ciezko mowic o statycznosci rozważajac wyniki Muse na naszej liscie. /podobieństwo brzmienia wyrazów - stateczy i statyczny/ Potrafią zdobyc najlepsze dotychczasowe miejsce na liscie, by w tydzien pozniej wrecz koncertowo spaprac swoj wynik, a po kolejnych siedmiu dniach znowu osiagnac wynik tak dobry jak nigdy wczesniej. Co wiec za tydzien - błoto czy złoto? Bo dla "Caravan Girl" raczej to drugie. Co prawda nie ma spektakularnego wyniku, ale jest wejscie do trzydziestki, co ostatnio wcale nie jest łatwe - dzisiejsze i poprzednie notowanie to 2 notowania, w ktorych wymagana była najwieksza liczba punktow, by trafic do trzydziestki! Dosc powiedziec, ze zwyciezca pierwszego naszego notowania w ogole nie zalapalby sie do trzydziestki tydzien temu!! Znakomitym wynikiem, i to juz w pierwszym tygodniu swojej przygody z naszą listą, a na dodatek bez zadnej promocji, popisal sie "Nostradamus". Miejmy nadzieje, ze fani nie zdradzą zespolu i będą go wspierac do konca jego żywota w zestawie do glosowania./ostatniego nie jestem pewna, to tak na czuja /
podkreslone powinno jeszcze byc "czują sie wspaniale" w nawiazaniu do nastepujacego pozniej Muse.Martyr pisze:stateczny juz Zbigniew Holdys, ktory jednak wciaz umie zagrac tak, ze fani czują sie wspaniale sluchająć jego utworow. Ostatnio ciezko mowic o statycznosci rozważajac wyniki Muse na naszej liscie.
nieceloweMartyr pisze:Znakomitym wynikiem, i to juz w pierwszym tygodniu swojej przygody z naszą listą, a na dodatek bez zadnej promocji, popisal sie "Nostradamus".
Martyr pisze:Miejmy nadzieje, ze fani nie zdradzą zespolu i będą go wspierac do konca jego żywota w zestawie do glosowania./ostatniego nie jestem pewna, to tak na czuja /
tu dobrze, w połączeniu ze zdradą tworzy całość, choc wlasciwie rownie dobrze, mozna to traktowac jako 2 zupelnie oddzielne. w sumie nie wazne ile jest, wazne że prawidlowo odnalezione.
ano tak, zdaje sie ze zapomnialam podkreślic bo chyba wiedzialamku3a pisze:podkreslone powinno jeszcze byc "czują sie wspaniale" w nawiazaniu do nastepujacego pozniej Muse.
no to fajnie Ci sie udaloku3a pisze:nieceloweMartyr pisze:Znakomitym wynikiem, i to juz w pierwszym tygodniu swojej przygody z naszą listą, a na dodatek bez zadnej promocji, popisal sie "Nostradamus".