Euro2008 na wesoło...
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Euro2008 na wesoło...
Zaczęło się, więc mam propozycję zabawy -- jakimi tytułami piosenek okasilibyście kolejne mecze na Euro-mundialu?
Wczorajszych (sobotnich) nie oglądałem, ale dzisiejszy Polska-Niemcy... tylko jednym: Ja wiedziałem że tak będzie... Grzegorza Halamy! Ale do końca wierzyłem że uda się nam wkopać choć jednego gola!
No to następny mecz -- o wyjście z grupy, a kolejny o honor!
Wczorajszych (sobotnich) nie oglądałem, ale dzisiejszy Polska-Niemcy... tylko jednym: Ja wiedziałem że tak będzie... Grzegorza Halamy! Ale do końca wierzyłem że uda się nam wkopać choć jednego gola!
No to następny mecz -- o wyjście z grupy, a kolejny o honor!
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
patrząc na obecną lp3, to o następnym meczu napiszę, powtarzając za happysad DAMY RADĘ! A jeśliby się udało pokonać też Chorwację to zaśpiewamy za - znaną w kręgach Futbolu - Marylą Rodowicz - JEST CUDNIE. Obawiam się jednak, że może się w to wtrącić Justyna Steczkowska - już z mojej prywatnej listy - i nawet już po meczu z Austrią zanucić "WRACAM O DOMU"
A o meczu Niemcy - Polska i o innych meczach z udziałem Niemców, dawno temu również na lp3 śpiewała Nena IRGENDWIE, IRGENDWO , IRGENDWANN czyli JAKKOLWIEK, GDZIEKOLWIEK, KIEDYKOLWIEK [zawsze wygrywają Niemcy] ...
A o meczu Niemcy - Polska i o innych meczach z udziałem Niemców, dawno temu również na lp3 śpiewała Nena IRGENDWIE, IRGENDWO , IRGENDWANN czyli JAKKOLWIEK, GDZIEKOLWIEK, KIEDYKOLWIEK [zawsze wygrywają Niemcy] ...
- tadzio3
- Kontakt:
Wciąż wierzę, że DAMY RADĘ i bedziemy CZARNYMI KONIAMI (a teraz nawet CZARNYMI KOWBOJAMI) rozgrywek 
Po za tym myślę, że mecz z Niemcami to była SŁABOŚĆ CHWILOWA.
Wiem, że ZNÓW WSZYSTKO POSZŁO NIE TAK, ale BYLIŚMY TAK BLISKO strzelenia bramki.
GDYBYM WIEDZIAŁ TO CO WIEM dzisiaj obstawił bym inaczej w STSach
Z Austrią to będzie NAJWAŻNIEJSZY DZIEŃ, bo porażka oznacza, że SPADAMY stąd i będzie tylko WSPOMNIENIE mistrzostw. Za to wiem, że POLSCY CHŁOPCY dadzą z siebie wszystko. PRAWY DO LEWEGO pomocnika poda i wniesiemy SZTANDAR SZCZĘŚCIA. Obyśmy za wcześnie nie mieli DALEKIEJ DROGI DO DOMU. W każdym razie WSZYSTKO SIĘ MOŻE ZDARZYĆ

Po za tym myślę, że mecz z Niemcami to była SŁABOŚĆ CHWILOWA.
Wiem, że ZNÓW WSZYSTKO POSZŁO NIE TAK, ale BYLIŚMY TAK BLISKO strzelenia bramki.
GDYBYM WIEDZIAŁ TO CO WIEM dzisiaj obstawił bym inaczej w STSach

Z Austrią to będzie NAJWAŻNIEJSZY DZIEŃ, bo porażka oznacza, że SPADAMY stąd i będzie tylko WSPOMNIENIE mistrzostw. Za to wiem, że POLSCY CHŁOPCY dadzą z siebie wszystko. PRAWY DO LEWEGO pomocnika poda i wniesiemy SZTANDAR SZCZĘŚCIA. Obyśmy za wcześnie nie mieli DALEKIEJ DROGI DO DOMU. W każdym razie WSZYSTKO SIĘ MOŻE ZDARZYĆ

Euro 2008: Nie pytaj o Polskę...
Polska - Niemcy: Again / Everybody Hurts / A Pain That I'm Used To
Wszechobecne reklamy z piłkarzami: Money for Nothing...
Gmoch: Map of the Problematique... Nie tym razem
A nawet, gdy odpadniemy, zawsze będziemy mogli powspominać ten remis na Wembley! Który to był rok? 1973
Polska - Niemcy: Again / Everybody Hurts / A Pain That I'm Used To
Wszechobecne reklamy z piłkarzami: Money for Nothing...
Gmoch: Map of the Problematique... Nie tym razem

A nawet, gdy odpadniemy, zawsze będziemy mogli powspominać ten remis na Wembley! Który to był rok? 1973

Holandia 3 : 0 Włochy
Van Basten do Donadoniego: "Na Kolana", no przepraszam, że taką żenułą posypałem, ale to świetnie pasujący tytuł.
Co do wczorajszego meczu Polska - Niemcy. "This Is The Life" Amy MacDonald...
Chłopaki w szatni zaśpiewali pewnie "Jeszcze będzie przepięknie".
Dziś mój szwagier powiedział coś genialnego. Pod koniec meczu Holandia - Włochy, Mariusz się pyta: "A Brazylia kiedy gra??". Po prostu padłem ze śmiechu.
Van Basten do Donadoniego: "Na Kolana", no przepraszam, że taką żenułą posypałem, ale to świetnie pasujący tytuł.
Co do wczorajszego meczu Polska - Niemcy. "This Is The Life" Amy MacDonald...

Dziś mój szwagier powiedział coś genialnego. Pod koniec meczu Holandia - Włochy, Mariusz się pyta: "A Brazylia kiedy gra??". Po prostu padłem ze śmiechu.