Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Tak, dzwoniłem kilka razy do trójki w sobotę i niedzielę, zostałem poinformowany,że sprawa w tokuneon.ka pisze:a może by tak trochę innego języka używać?darek_mis pisze:To jest nienormalne,żeby przez tyle czasu, po tylu informacjach o problemie nadal nie można było się zalogować i zagłosować.Przecież to TRÓJKA a nie strona Wypizdowa Dolnego!!![]()
![]()
[BTW: tam są dyżury informatyków w weekend?]
Trzeba może napisac jakąś oficjalną petycje w tej sprawieMartyr pisze:dokładnie tą sentencję miałam w myślach /i zostawiłam ją między wierszamiRobinson pisze:Mielibyśmy pewność, że wtedy wszystko byłoby dograne na 100%, a uwagi słuchaczy i Balonika na temat błędów byłyby uwzględniane.Martyr pisze:powinni dać etacik Kubie![]()
/
powiem tylko, że zdecydowanie nie przekonuje mnie Twoje rozumowanie. [myślę, że jest oczywiste o co mi chodziło].darek_mis pisze:Tak, dzwoniłem kilka razy do trójki w sobotę i niedzielę, zostałem poinformowany,że sprawa w toku(dosłownie)Tak jak widać nadal
Stąd skojarzenie z Wypizdowem.Jak Ciebie to razi, to sorki