Istotnie może tak być.neon.ka pisze:co prawda nie wynika to z tego wprost, ale zdaje się, że obydwojgu nam najśredniej z tych trzech odpowiada miejsce 1?

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Przed 2005 rokiem, kiedy nie mogłem sobie jeszcze ściągnąć tych utworów eurowizyjnych, też tak czasem miałem.kuba_m pisze:Norwegia też niczego sobie, ale w gruncie rzeczy po tym jak Pani o świetnym głosie muszę przyznać skończyła śpiewać zapomniałem jak to leciało...
 Może to coś rozwiąże, bo póki co to tragedia... Już pisałem na mychartsie, że Dima bez głosów sąsiedzkich skończyłby pewnie gdzieś koło 5-7 miejsca, skoro w półfinałach zajął tylko 3 miejsce
 Może to coś rozwiąże, bo póki co to tragedia... Już pisałem na mychartsie, że Dima bez głosów sąsiedzkich skończyłby pewnie gdzieś koło 5-7 miejsca, skoro w półfinałach zajął tylko 3 miejsce Wczoraj byłam w takim szoku ze zupełnie o tym zapomniałam...
 Wczoraj byłam w takim szoku ze zupełnie o tym zapomniałam...  
żywię nadzieję, ze dojdzie na poprawny adresneon.ka pisze:...chociaż nie wiem, czy nie będzie musiała w odpowiednim urzędzie zmienić nazwiska, żeby mptrójeczkę dostać, bo zdaje się, że Helen nieco uprościła właściwe.

i do tego bedzie taka piękna trókowa
 i do tego bedzie taka piękna trókowa  )
 )co po niektórzy zauważyli uśmiech niewiadomego pochodzenia, a inni interesująco radosny błysk w okuneon.ka pisze:Martyrko - jak tam klienci, zauważyli twoją radość?

, to pierwsze takie słuchane z pracy...
 , to pierwsze takie słuchane z pracy... 

to:
   to: i z tego, że Happysad jest już nowościa w top30
 i z tego, że Happysad jest już nowościa w top30  
  , ze Madonna i Czesiek awansują
 , ze Madonna i Czesiek awansują   ,  "Czarne kowboje" i "Majty" ani na milimetr sie nie przesunęły...
 ,  "Czarne kowboje" i "Majty" ani na milimetr sie nie przesunęły...