abd3mz pisze:Na parkiecie może nie, ale chyba nie byłeś na koncercie Lao.
Potwierdzam, na koncercie LAO nogi są poza kontrolą, a właściwie sprężynki w nogach, o których czasami zapominam, a które w takich momentach ujawniają się ze szczególna siłą
No cóż, na liście jak to na liście raz lepiej, raz gorzej... Czarni Kowboje w dół , a teraz jeszcze HPW ...
zeta pisze:Potwierdzam, na koncercie LAO nogi są poza kontrolą, a właściwie sprężynki w nogach, o których czasami zapominam, a które w takich momentach ujawniają się ze szczególna siłą
A Ty zeto skąd jesteś bo tego nie widzę, a chyba nie wiem?
witam ponownie. zazdroszczę swobodnego i frywolnego siedzenia na forum. ja się póki co zastanawiam, jak dostać 5 z odpowiedzi nie czytając książek
może ktoś ma pomysł? na pelne przesluchanie audiobooków niestety czasu zabraknie...
prz_rulez pisze:witam ponownie. zazdroszczę swobodnego i frywolnego siedzenia na forum. ja się póki co zastanawiam, jak dostać 5 z odpowiedzi nie czytając książek
może ktoś ma pomysł? na pelne przesluchanie audiobooków niestety czasu zabraknie...
prz_rulez pisze:ja się póki co zastanawiam, jak dostać 5 z odpowiedzi nie czytając książek
Licz na farta. Ja kiedyś dostałem 6 z wypracowania z "Makbeta", nie przeczytawszy książki
prz_rulez pisze:witam ponownie. zazdroszczę swobodnego i frywolnego siedzenia na forum. ja się póki co zastanawiam, jak dostać 5 z odpowiedzi nie czytając książek
jesli masz na myśli jez. polski, to zostają Ci jeszcze streszczenia lektur...
Z "Nad Niemnem" i "Potopu", z tym że Potop nie przerobiony do końca, więc większa szansa na N.N.
U, to noł czens. TO pierwsze tylko fragmenty czytałem (bo to bło w programie), a to drugie tylko I tom przeczytałem, więcej nie zmogłem. Ale film świetny!