zbyszu pisze:Np np. Riverside jako jeden z nielicznych Polskich Artystów sprzedaje swoja "chłturę" równeiż w Europie i na swiecie...Ale OK - masz te swoje specyficzne wymagania... jest fajnie. jest pieknie
Po pierwsze nagrywa w dosyć specyficznym gatunku muzyki, który ma swój własny rynek i na ktorym obowiązują trochę inne prawa niż w ogólnym showbusinesie. Po drugie tym nagraniem zespół tylko odcina kupony od tego, co robił wcześniej.
zbyszu pisze: Super!!! Ja dzisiaj przekręciłem raptem 17 km, ale w planie na popołudnie był jeszcze mezc Ligi Okręgowej Tęcza - Pisa. Wygrali Nasi: (Maroon) 5:2
mi się dzisiaj udało całe 65 km nawet nie zauważyłem gdzie mi to zleciało bo takie super towarzystwo miałem, dopiero jak wróciłem i popatrzyłem na licznik to się zorientowałem
Jak słyszę Hurt, to się zastanawiam, dlaczego ten zespół powinien przestać nagrywać po Załodze G, bo takimi utworami tylko psuje sobie opinię (a może myśli o Eurowizji za rok - jest na najlepszej drodze).
kajman pisze:Jak słyszę Hurt, to się zastanawiam, dlaczego ten zespół powinien przestać nagrywać po Załodze G, bo takimi utworami tylko psuje sobie opinię (a może myśli o Eurowizji za rok - jest na najlepszej drodze).
Tyle tych kopii Załogi było, że nie ma już czego psuć
zbyszu pisze:Np np. Riverside jako jeden z nielicznych Polskich Artystów sprzedaje swoja "chłturę" równeiż w Europie i na swiecie...Ale OK - masz te swoje specyficzne wymagania... jest fajnie. jest pieknie
Po pierwsze nagrywa w dosyć specyficznym gatunku muzyki, który ma swój własny rynek i na ktorym obowiązują trochę inne prawa niż w ogólnym showbusinesie. Po drugie tym nagraniem zespół tylko odcina kupony od tego, co robił wcześniej.
Np. taki Portishead tez ma swoj specyficzny rynek Dropkick M. też
Riverside odcina teraz kupony od tego co wczesniej No tak, masz te swoje specyficzne zasady... I tak jest pieknie. Bez odbioru
Cześć wszystkim!
Co tam sie dzieje w Augustowie? Przed chwilą weszłam do domu.. ale słyszałam juz o pocztówkach dźwiękowych i o loterii która Kuba sie zajmuje
Martyr pisze:Co tam sie dzieje w Augustowie? Przed chwilą weszłam do domu.. ale słyszałam juz o pocztówkach dźwiękowych i o loterii która Kuba sie zajmuje
Martyr pisze:Co tam sie dzieje w Augustowie? Przed chwilą weszłam do domu.. ale słyszałam juz o pocztówkach dźwiękowych i o loterii która Kuba sie zajmuje
A słyszałaś adra?
nieee, a co, tez tam jest?
w okolicach jakiej piosenki był? bede szukac
Ostatnio zmieniony sob maja 17, 2008 8:47 pm przez Martyr, łącznie zmieniany 1 raz.