sam przyznajesz ze drugi singiel był słabszy więc nie trudno stwierdzić, ze osoby wprowadzające utwory do zestawu mogły miec takie same odczucia co do tej piosenki jak Ty i jazbyszu pisze:AD cytat 1) Kwestia gustu...choć akurat mam podobne zdanie do Ciebie...Tzn. Disco Lien bardzo mi sie podobał. Nózki drygały

co do cytowanego punktu 2 - jest to moje jak najbardziej poważne zdanie. Uważam, ze niewiedza rodzi niechęć... Zeby wypowiadac sie na jakis temat, trzeba znac fakty a nie tylko domysły (dlaczego jest tak a nie inaczej), które moga okazac sie nietrafne...zbyszu pisze:AD cytat 2) i 3) Martyr - wręcz podejrzewam, ze sama nie wierzysz w to co piszesz...Albo przyznaj, ze są to rozwiązania nader abstrakcyjne...
co do punktu 3 cytowanego przez Ciebie - pisze to co mysle.
I powtórze może za prz_rulezem:
tego sie trzymajmy.Ktoś mnie ostatnio nauczył, żeby nie forować wyroków bez znajomości faktów
I jeszcze coś - znasz tylko swój punkt widzenia jako słuchacza a nie masz pojęcia jak to wygląda z drugiej strony "barykady"...
Zbyszu, troche dystansu... Żyjesz tylko zestawem trójkowym?
gdyby w Trójce zaczęli grac Feela, możnaby Trójke przemianowac na Zetke czy RMF FM...prz_rulez pisze:nie można usłyszeć w Trójce chociażby nowych singli Feela

gdybys był na III zlocie, dowiedzialbys sie czegos o Feelu w Trójce