Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Martyr pisze:przed chwilą cos z płyty Gusła (experci niech napiszą co to dokładnie )
Wiedźma.
ku3a pisze:pewnie bedzie za darmo, a zmieszczą sie pewnie wszyscy chetni, bo do Ogrodka zmiesci sie z 1500 osob.
Zastanowię się. Gdybym jeszcze wiedział gdzie jest Myśliwiecka.
Recenzja koncertu: [powinno być przynajmniej 4 razy więcej]
Koncert był krótki , ale w całości na antenie.
Nie było na nim neon.ki i ku3y.
Więcej napiszę na mycharts. Za tydzień.
abd3mz pisze: Zastanowię się. Gdybym jeszcze wiedział gdzie jest Myśliwiecka.
Odbierzemy Cię
Piszę dość powoli, ale to dlatego, że życie dało mi przed chwilą lekcję, którą pewnie na jakiś czas zapamiętam: nigdy nie sięgać energicznie po szklankę, jeśli nie jest się w 100% pewnym, że jest ona pusta
to chyba nie o mnie?
(jak zobaczyłam "Martyr napisał" i pod spodem "Wiedźma" to... )
O Tobie :
Wiedźma – w przedchrześcijanskich słowiańskich społecznościach kobieta posiadająca wiedzę, związaną z ziołolecznictwem, medycyną, przyrodą. Osoba szanowana przez społeczeństwo, zwracano się do niej po rady.
Dzięki!!! A zapytam do którego momentu nagrywałeś? Pewnie do samego końca. A masz/mógłbyś wyciąć wizytę Lao w Minimaxie?
EDIT: Już widzę. Lao Che ma pecha, że teraz Minimax.
Ostatnio zmieniony ndz maja 11, 2008 10:17 pm przez abd3mz, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiedźma – w przedchrześcijanskich słowiańskich społecznościach kobieta posiadająca wiedzę, związaną z ziołolecznictwem, medycyną, przyrodą. Osoba szanowana przez społeczeństwo, zwracano się do niej po rady.
tego o sobie jeszcze nie wiedziałam ... ... ze niektórzy uważają mnie za wiedźmę
abd3mz pisze:Yhy. Ten tydzień będzie należał do jednego zespołu...
Martyr pisze:tego o sobie jeszcze nie wiedziałam ... ... ze niektórzy uważają mnie za wiedźmę
Odkąd się dowiedział, że wiedźma to "ta, która wie" to jedno z moich ulubionych słów. Jednak nie używam go zbyt często, bo ryzyko że będę źle zrozumiany jest zbyt duży.
Martyr pisze:nietrudno zgadnąć
Może, ale nie domyślasz się skali.
prz_rulez pisze:Buuu, nie było Klucznika i Zrzutów
Nie słyszałem/czytałem żeby od wydania Gospel grali Klucznika na koncertach, a Zrzuty najczęściej pojawiają się na bis.
Ja pitolę, albo jestem ślepy albo głupi, ale już 7 razy źle wpisałem ten kod w Rapidshare (po prostu nie widzę tych kotów czy co? , raz mnie wywaliło, bo za długi czas minął). Czy można gdzieś indziej wizytę zespołu w minimaxie wrzucić (bo koncert słuchałem, minimaxu tylko początek).