No ale już w tym miesiącu kolejny singielek (chyba ostatni już) What I Miss About You- dla mnie najlepszy utwór na płycie i jeden z najlepszych z całego dorobku Katie, licze, że takich problemów z wejsciem na listę nie będzie miał jak MP czy ITLGO...
1371 (10.05.2008)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- mateusz15
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku
Aha i Pani towarzysząca każdemu mojemu postowi spada - no szkoda, ale przyznać muszę, że zgadzam sie z dyrektorem lokalnej stacji radiowej, że utwór ten nie pasuje do radia (chociaż wcześniej myślałem inaczej) ale jakoś na płycie, z całościa utworów lepiej brzmi, jakoś tak spójlniej...
No ale już w tym miesiącu kolejny singielek (chyba ostatni już) What I Miss About You- dla mnie najlepszy utwór na płycie i jeden z najlepszych z całego dorobku Katie, licze, że takich problemów z wejsciem na listę nie będzie miał jak MP czy ITLGO...
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
A ja jeszcze wrzucę kilka ciekawostek z podsumowania lp3 po 1371 notowaniach. Powodem mojej wrzutki jest to, że kilka miesiecy temu straciłem bazę z lp3
I dopiero teraz mam kompletne podsumowanie lp3. Co prawda bez poszczególnych notowań, a tylko i wyłącznie samo podsumowanie TOP20, ale jest!
i takich kilka ciekawostek po dzisiejszym notowaniu:
* na miejscu 3060 (podwójnym) jest Pani Basia Stępniak-Wilk z Panami Andrzejem Poniedzielskim ( BOSSANOVA Z AUGUSTOWA ) i z Wojciechem Mannem ( WIOŚNIE NIE! ) !!! Oba utwory były w top20 4 razy i zdobyłt po 4 punkty!!! Oczywiście Wiośnie nie! Ma szansę poprawic ten wynki (czego serdecznie życzę), ale na dziś to wyglada własnie tak!
* Amy Macdonald własnie wskoczyła do TOP1000
Jest obecnie na miejscu nr 919!
* na miejscu 701 jest CHASING PAVEMENTS - Adele
a na miejscu 702 jest KIEDY U... KOCHANIE - Janusz Radek maja po tyle samo punktów i obie zawędrowały do 2 miejsca .
byc może to nie są jakieś epokowe wydarzenia, ale ... cieszę się że po kilku miesiacach moge to mieć na bieżąco
Na lp3.pl jeszcze jest podsumowanie po 1370 notowaniu
i takich kilka ciekawostek po dzisiejszym notowaniu:
* na miejscu 3060 (podwójnym) jest Pani Basia Stępniak-Wilk z Panami Andrzejem Poniedzielskim ( BOSSANOVA Z AUGUSTOWA ) i z Wojciechem Mannem ( WIOŚNIE NIE! ) !!! Oba utwory były w top20 4 razy i zdobyłt po 4 punkty!!! Oczywiście Wiośnie nie! Ma szansę poprawic ten wynki (czego serdecznie życzę), ale na dziś to wyglada własnie tak!
* Amy Macdonald własnie wskoczyła do TOP1000
* na miejscu 701 jest CHASING PAVEMENTS - Adele
a na miejscu 702 jest KIEDY U... KOCHANIE - Janusz Radek maja po tyle samo punktów i obie zawędrowały do 2 miejsca .
byc może to nie są jakieś epokowe wydarzenia, ale ... cieszę się że po kilku miesiacach moge to mieć na bieżąco
Na lp3.pl jeszcze jest podsumowanie po 1370 notowaniu
pieknie to zabrzmiało, Kubo!ku3a pisze:reach out and touch Dave
Ola zapaliła dwie świeczki na torcieku3a pisze:to moze cos wiecej dla tych, ktorzy nie sluchali?
pierwsza dla Dave'a (i toascik ze zdaniem z mojego maila - to było barrdzo miłe! szalenie się ucieszyłam - co widac po powyższym poście
po takim wstępie "Enjoy The Silence"!
druga świeczka dla Bono a potem "With Or Without You" U2
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Hmmm...a czy zasadą jest, ze coś co wypada z Poczekalni jest kasowane z zestawu??? Tak??? Nie ??? Gubie sie!!!kuba_m pisze:Właśnie, to mnie strasznie przygnebiło. Ale w zestawie nadal "Zmiana" jest.zbyszu pisze: "Zmiana" - Indios Bravos po 25 tyg i po serii 9 tygodniowego pobytu na miejscach 31-33 (czyli tuż tuz przed Top 30) wypadli angle z Poczekalni...i to z 33 miejsca ???![]()
![]()
![]()
![]()