zeta pisze:]prz_rulez to jest świetny tekst i świetna muzyka!!!
Układasz może swoją prywatną listę? A może chcesz zacząć?
a Pan mnie tu z tej strony
hmmm...może kiedyś...
moje preferencje muzyczne są tak ulotne jak moja pamięć, nigdzie ich nie spisuję i o ile się znam, to się tak szybko nie zmieni, chyba, że ja się zmienię
30 END OF THE WORLD - Blackfield
29 MESKA MUZYKA - Waglewski Fisz Emade
28 THE PRETENDER - Foo Fighters 27 MOJE BIESZCZADY - KSU
26 NAJWAZNIEJSZY DZIEN - Muchy
25 CLIQUOT - Beirut
24 WON'T GO HOME WITHOUT YOU - Maroon 5
23 THE STATE OF MASSACHUSETTS - Dropkick Murphys
22 DZIEWCZYNA Z NAPRZECIWKA - Koniec Swiata
21 AKKA - Jelonek
20 WIOSNIE NIE! - Basia Stepniak-Wilk i Wojciech Mann
19 LECE PONAD CHMURAMI - Hurt 18 MAJTY - Waglewski Fisz Emade
17 4 MINUTES - Madonna feat. Justin Timberlake
16 NAGLE ZAPOMNIEC WSZYSTKO - Cool Kids Of Death
15 EYES WIDE OPEN - Travis
14 FEELING GOOD - Muse
13 CZARNE KOWBOJE - Lao Che
12 KIEDY U... KOCHANIE - Janusz Radek
11 FORSAKEN - Dream Theater
zeta pisze:hmmm...może kiedyś...
moje preferencje muzyczne są tak ulotne jak moja pamięć, nigdzie ich nie spisuję i o ile się znam, to się tak szybko nie zmieni, chyba, że ja się zmienię
zeta pisze:moje preferencje muzyczne są tak ulotne jak moja pamięć, nigdzie ich nie spisuję i o ile się znam, to się tak szybko nie zmieni, chyba, że ja się zmienię
z doświadczenia mogę powiedzieć, że to się może zmienić dosyć łatwo . jeszcze jedna pani tez to może chyba powiedzieć .
Robinson pisze:
41 EVER CHANGING TIMES - Steve Lukather
No proszę, nadal się trzyma. Wychodzi na to, że całkiem nam się udała ta promocja. Może bez błysku, ale taki mało hitowy raczej numer i mało hitowy wykonawca, to naprawdę nieźle, że tak bez naszego wsparcia spokojnie się trzyma w okolicach 40-45.
A Dream Theater z płyty na płytę coraz lepsze. Od 2 płyt już naprawdę mi się coraz bardziej podobają (nawet wokal znoszę, co wcześniej odrzucało mnie totalnie, podobnie jak przeszkadzały nieco za bardzo barokowe aranże).
Robinson pisze:30 END OF THE WORLD - Blackfield
29 MESKA MUZYKA - Waglewski Fisz Emade
28 THE PRETENDER - Foo Fighters
26 NAJWAZNIEJSZY DZIEN - Muchy
25 CLIQUOT - Beirut
24 WON'T GO HOME WITHOUT YOU - Maroon 5
Może być BARDZO ciekawe następne notowanie, bo w zasadzie wszystko z powyższego jest z miejsca do wywalenia. Kwestia tylko, czy ma co wejść, bo że aż 6 rzeczy to wątpię, także pewnie coś jednak się uchowa (byle nie miejsce 24 ).