a dzisiaj przecież 1370 notowanie.
Notowanie bez emisji
Czy Lao Che obroni 1 miejsce?
Jakie będą dalsze losy śpiewającego Czesława?
Czy Długa droga w dół odbije się od dna?
Pewnie będzie trzeba poczekać do 22 (oby nie później

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Tak, chyba uznała to za numer 0 i -1 na Polskim Topie Wszech CzasówA u Oli Kaczkowskiej Andante Spianato i Grande Polonaise Brillante Chopina, op.22 Very Happy Very Happy Very Happy
Tak, w 1364 notowaniu o 5 oczek http://power2.uci.agh.edu.pl/~jk/lp3/ca ... 5&show=0#1zbyszu pisze:Czy Happysad z tym utworem wykonał jakiś skok w obrebie Listy Top 30?stavanger pisze:Długa droga w dół - out![]()
Patrząć np. na sprzedaż płyt Blechacza (np. ostatnie Preludia - były sporo tygodni w 20 sprzedaży, gdzieś między całkiem rozrywkowymi pozycjami!), to całkiem sporo osób w POlsce jak się okazujeMr. Dark pisze:Ja również. Że kogoś to jeszcze interesujeMiszon pisze:Jestetm pod wrażeniemksch pisze:
Ojej, to chyba moje ulubione wykonanie - Halina Czerny-Stefańska z Orkiestrą Filharmonii Narodowej pod batutą Witolda Rowickiego, z 1959![]()
Dokładnie. A poza tym Program II Polskiego Radia wciąż nadaje, więc ktoś go jeszcze słucha. Podobno osiąga nawet lepsze wyniki słuchalności niż Biska po 'reformie'.Miszon pisze:Patrząć np. na sprzedaż płyt Blechacza (np. ostatnie Preludia - były sporo tygodni w 20 sprzedaży, gdzieś między całkiem rozrywkowymi pozycjami!), to całkiem sporo osób w POlsce jak się okazujeMr. Dark pisze:Ja również. Że kogoś to jeszcze interesujeMiszon pisze: Jestetm pod wrażeniem![]()
.
8. Jednak innym też się nudzi...Mr. Dark pisze:8 3 5 MASZYNKA DO SWIERKANIA - Czeslaw Spiewa (Mystic)
11 11 16 WON'T GO HOME WITHOUT YOU - Maroon 5 (Universal)
13 21 3 NIC NIE PACHNIE JAK TY - Plateau i Renata Przemyk (EMI)
16 24 3 FEELING GOOD - Muse (Warner)
17 13 4 AKKA - Jelonek (Mystic)
18 32 1 EYES WIDE OPEN - Travis (Sony BMG)
24 17 10 NAJWAZNIEJSZY DZIEN - Muchy (Polskie Radio)
28 30 2 THE STATE OF MASSACHUSETTS - Dropkick Murphys (Kartel)
29 49 1 CZARNE KOWBOJE - Lao Che (Open Sources)
30 31 1 4 MINUTES - Madonna feat. Justin Timberlake (Warner)