Zabawa do 1282 notowania
- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982
Zabawa do 1282 notowania
Proponuje niniejszym rozpoczac cykliczna zabawe w nazwijmy to "Muzyczny totolotek czyli 5 z 30"
Nalezy wytypowac co tez znajdzie sie w najblizszym 1282 notowaniu na pieciu losowo wybranych pozycjach. Tak wiec puscie wodze swojej fantazji i typujcie co tez takiego uslyszymy w piatek 25 sierpnia 2006 miedzy 20:00 a 22:00 na miejscach:
3, 13, 19, 25, 27
Jesli, na ktoryms z tych miejsc waszym zdaniem pojawi sie nowy utwor w podstawowym zestawie to najzwyczajniej w swiecie wpiszcie "Nowosc" i to juz wystarczy.
Na prawidlowe strzaly-odpowiedzi czekamy do piatku, do godziny 20:00.
I na koniec jeszcze mala informacja: Na zwyciezce czeka nagroda. Jeszcze nie wiem jaka bo to sie dopiero okaze, ale czeka.

Nalezy wytypowac co tez znajdzie sie w najblizszym 1282 notowaniu na pieciu losowo wybranych pozycjach. Tak wiec puscie wodze swojej fantazji i typujcie co tez takiego uslyszymy w piatek 25 sierpnia 2006 miedzy 20:00 a 22:00 na miejscach:
3, 13, 19, 25, 27
Jesli, na ktoryms z tych miejsc waszym zdaniem pojawi sie nowy utwor w podstawowym zestawie to najzwyczajniej w swiecie wpiszcie "Nowosc" i to juz wystarczy.
Na prawidlowe strzaly-odpowiedzi czekamy do piatku, do godziny 20:00.
I na koniec jeszcze mala informacja: Na zwyciezce czeka nagroda. Jeszcze nie wiem jaka bo to sie dopiero okaze, ale czeka.
- 
				prz_rulez
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Cóż, w 888 notowaniu mi się nie udało, ale może teraz wywołam pozytywne wyniki
27 CALL ME WHEN YOU'RE SOBER - Evanescence (widać, że nie zależy mi na nagrodzie...)
25 MIĘDZY NAMI - Button Hackers
19 IT'S ONLY PAIN - Katie Melua - że wejdzie to wiadomo na 99.99999999999999%, pytanie tylko: na które?
13 ŚWIATOPODGLĄD - Robert Kasprzycki
03 INFRA-RED - Placebo (oby)

27 CALL ME WHEN YOU'RE SOBER - Evanescence (widać, że nie zależy mi na nagrodzie...)
25 MIĘDZY NAMI - Button Hackers
19 IT'S ONLY PAIN - Katie Melua - że wejdzie to wiadomo na 99.99999999999999%, pytanie tylko: na które?
13 ŚWIATOPODGLĄD - Robert Kasprzycki
03 INFRA-RED - Placebo (oby)
- 
				Tomekk
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003
MOJE
3.Depeche Mode - John The Revelator
13.Maria Sadowska - Kiedy Nie Ma Miłości
19.Mafia - Życie Takie Jest
25.Evanescence - Call Me When You're Sober (mój hit roku 

27.Button Hackers - Między Nami

NIECH SIĘ STANIE!!!

13.Maria Sadowska - Kiedy Nie Ma Miłości
19.Mafia - Życie Takie Jest
25.Evanescence - Call Me When You're Sober (mój hit roku

27.Button Hackers - Między Nami
NIECH SIĘ STANIE!!!
- 
				prz_rulez
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Witaj w klubie tych, którym nie zależy na nagrodzie. Zgadzam się z dołem, ale Depesze już mieli swoją chwilę chwały, a Marysia Sadowska zdecydowanie do Top10, należy jej sie. Jak mowilem, Placebo nalezy sie numer jeden za maraton swietnych singli poczawszy od The Bitter End (nie licze "Because I Want You")[/quote]25.Evanescence - Call Me When You're Sober (mój hit roku)
- 
				Tomekk
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003
TO
ale mi zależy na nagrodzie!!!!!!!!!!!!!

a Evanescence i tak wejdzie do trzydziechy z ominięciem poczekalni to jest pewne 

Marysia wątpie że zajdzie wyżej niż 13 miejsce 

Depeche juz pare razy spadali i powracali (z 24 na 3 i na odwrót)
więc wszystko możliwe

a Evanescence i tak wejdzie do trzydziechy z ominięciem poczekalni to jest pewne

Marysia wątpie że zajdzie wyżej niż 13 miejsce

Depeche juz pare razy spadali i powracali (z 24 na 3 i na odwrót)
więc wszystko możliwe
prz_rulez pisze:
3. Bylabym - Hey - jak dla mnie ta piosenka juz sie troche wypalila, wciaz milo sie jej slucha, ale czy dojdzie na 3 miejsce i czy juz teraz? no ale zobaczymy, moze to ty dostaniesz NAGRODĘ
jesli to nagroda rzeczowa..... no to przesylka bedzie cokolwiek kosztowna, haha.
drobne 10 000 km, rzut beretem na wschod!

[/quote]prz_rulez pisze:Witaj w klubie tych, którym nie zależy na nagrodzie. Zgadzam się z dołem, ale Depesze już mieli swoją chwilę chwały, a Marysia Sadowska zdecydowanie do Top10, należy jej sie. Jak mowilem, Placebo nalezy sie numer jeden za maraton swietnych singli poczawszy od The Bitter End (nie licze "Because I Want You")25.Evanescence - Call Me When You're Sober (mój hit roku)
Zgadzam się w 100%. "kiedy nie ma miłości" to dla mnie nr 1. Na prawdę rewelacyjne nagranie. Mam nadzieję, że pójdzie do góry. A zespołowi Placebo też należy się 1 miesjce. Ja uwielbiam ten zespół od czasów 'Every you, every me" i "Without you I'm nothing".
- 
				JaceK
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Wspominałem cóś o nagrodach? Tak... że nie przewidujemy! Trójka teoretycznie się zgodziła na zasponsorowanie kilku gadżetów, ale w takiej formie, by odbierać je z portiernii na Myśliwieckiej. Jeśli reflektujesz?1981 pisze:(...)jesli to nagroda rzeczowa..... no to przesylka bedzie cokolwiek kosztowna, haha.drobne 10 000 km, rzut beretem na wschod!
A na poważnie — chwilowo nie mamy raczej możliwości pośredniczyć w przekazywaniu gadżetów Trójkowych jako nagród w jakimkolwiek naszym konkursie. Ale zapowiadane zmiany w Trójce wchodzą już od września... może i na tym odcinku coś się zmieni?
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
to kto wygrał Czy KU3A oraz 1981 jednocześnie ? bo odgadli po jednym tytule. KU3A miejsce 3 a 1981 miejsce 13 ??? Czy KU3A był lepszy bo odgadł utwór z wyższego miejsca ???
Czy ktoś jest w stanie policzyć jakie jest prawdopodobieństwo odgadnięcia 5 z 30 (załóżmy, że 30). Jakoś wszystkie wzory matematyczne dawno mi się zatarły w głowie i nie pamiętam czy to są kombinacje, wariacje, permutacje bez powtórzeń ???

Czy ktoś jest w stanie policzyć jakie jest prawdopodobieństwo odgadnięcia 5 z 30 (załóżmy, że 30). Jakoś wszystkie wzory matematyczne dawno mi się zatarły w głowie i nie pamiętam czy to są kombinacje, wariacje, permutacje bez powtórzeń ???
Re: Zabawa do 1282 notowania
hura! zagladam tu w sobote rano (w Polsce glucha nocPiotr pisze: I na koniec jeszcze mala informacja: Na zwyciezce czeka nagroda. Jeszcze nie wiem jaka bo to sie dopiero okaze, ale czeka.
 )... moze za tydzien uda sie wytypowac wiecej.
)... moze za tydzien uda sie wytypowac wiecej.tym razem 1,5 - Mira na 13., i pomylona pozycja Keane

wiec jakie sa kryteria zwyciestwa i kto wygral?
- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982
No coz. Trafinie 1 pozycji na 5 to troche malo. Nawet amnestia Giertycha tego nie obejmuje. Patrzac po Waszych typach i tym co bylo w rzeczywistosci moge powiedziec, ze byliscie blisko. Trafialiscie tuz obok. Jednak wytypowanie 3 z 5 gwarantuje nagrode. Zwyciezca moze sie czuc kazdy kto chociaz 1 pozycje ustrzelil.

slaba promocja w radiuu... ale wierze, wierze ze tne utwor bedzie szybko na szczycie i posiedzi z 10 tygodni! A tak!
 slaba promocja w radiuu... ale wierze, wierze ze tne utwor bedzie szybko na szczycie i posiedzi z 10 tygodni! A tak!