zeta pisze:A propos wspaniałych głupot, które wymyślalismy kiedys, czy ktos pamięta jeszcze konkurs na jedzenie czeresni lato sie zbliza możemy powtórzyć
Teraz to już sobie przypominam, ale nic dziwnego, skoro wypadły Depesze x2, no to różne dziwne pomysły przychodziły do głowy.
Ale nic nie przebiło komentarza ku3y
ku3a pisze:to bylo po prostu stuprocentowo absolutnie bezdyskusyjnie calkowicie cholernie gowniane kurna notowanie
Ok, so ich wünsche euch gute Nacht Jutro czeka mnie cały dzień z tabelką rekcyjną, a oprócz tego z całym działem z Wosu na temat prawa. Wbrew pozorom, nie tylko maturzyści mają przed majem dużo do roboty
Ostatnio zmieniony sob kwie 26, 2008 10:39 pm przez prz_rulez, łącznie zmieniany 1 raz.
prz_rulez pisze:Ale nic nie przebiło komentarza ku3y
ku3a pisze:to bylo po prostu stuprocentowo absolutnie bezdyskusyjnie calkowicie cholernie gowniane kurna notowanie
Szkoda, że mnie jeszcze wtedy nie było na forum Ale w ogóle miałem wtedy taki okres nie-Listowy... a właściwie nie-Trójkowy. Słuchałem wtedy niemal wyłącznie Dwójki...
prz_rulez pisze:Ok, so ich wunschte euch gute Nacht
Danke schön, gleichfalls
Dzięki za miły wieczór. Na dzisiejszy wieczór nie planuję pozostania przy radełku z Olą, raczej pójdę spać - zapewne znów skończy się tym, że wyłączę radio o północy...
dzięki , no niezłe. ale Kuba zbyt dużej konkurencji wcale nie miał [coś mi ciężko uwierzyć w te 22 czereśnie ].
a tak w ogóle to się działo dokładnie tego dnia, gdy ja pierwszy raz (i na razie jedyny) słuchałam na żywo Sigur Rós...! no nie przypuszczałabym, że wtedy takie konkurencyjne rzeczy miały miejsce
[a to jeszcze przy okazji - nie wiem, czy wiecie ale 20 sierpnia będą grać w Warszawie!!!!!!!!]
dzięki za wspólne słuchanie i komentowanie [u mnie głównie podczytywanie]...
neon.ka pisze: Kuba zbyt dużej konkurencji wcale nie miał [coś mi ciężko uwierzyć w te 22 czereśnie ].
bo po takim wyniku kazdy wymiękł powtórzylismy konkurs jeszcze kiedyś i wtedy okało się, że czeresnie Kuby są niewiele większe od pestki no, może trochę przesadziłam, ale moje były większe
neon.ka pisze:a tak w ogóle to się działo dokładnie tego dnia, gdy ja pierwszy raz (i na razie jedyny) słuchałam na żywo Sigur Rós...!
miałam dreszcze podczas słuchnia Saeglopur...rewelacja!
neon.ka pisze:[a to jeszcze przy okazji - nie wiem, czy wiecie ale 20 sierpnia będą grać w Warszawie!!!!!!!!]