a niechby im sie miano nalezalo. ale za samo miano nie nalezy im sie miejsce w MOIM topieneon.ka pisze:Są piosenki, które po prostu SĄ piosenkami wszechczasów. I to miano im się należy.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
tadzio3 pisze:Jakiś czas temu Adam Piśko z niewiadomych dla mnie przyczyn podał pierwszą trójkę polskiego topu jaka teraz jest w dotychczasowym głosowaniu![]()
Chciałbym tego nie usłyszeć, bo teraz już nie będzie takich emocji przy czołowych miejscach. A jestem niemal pewny, że kolejność (a juz na pewno skład) pierwszej trójki się nie zmieni...
Mi też się podoba.tadzio3 pisze:Cóż za świetny wybór
Ja od jakiegoś czasu omijam jego audycje... Niektórzy Listę/Top traktują jak zwykłą audycję z muzyką...tadzio3 pisze:Jakiś czas temu Adam Piśko z niewiadomych dla mnie przyczyn podał pierwszą trójkę polskiego topu jaka teraz jest w dotychczasowym głosowaniu![]()
Może po za mną nikt nie usłyszał z forowiczówku3a pisze:![]()
ja nie slyszalem, ale jak mozna takie cos zdradzic?!! pochwalic sie chcial, ze wie, czy co?![]()
i co z naszym Znawca topu?
Ja nie omijam, bo i tak słucham od 9 do 17 codziennie, a zwykle audycje prowadzi Baron, tym razem w zastępstwie Piśko.abd3mz pisze:Ja od jakiegoś czasu omijam jego audycje... Niektórzy Listę/Top traktują jak zwykłą audycję z muzyką...tadzio3 pisze:Jakiś czas temu Adam Piśko z niewiadomych dla mnie przyczyn podał pierwszą trójkę polskiego topu jaka teraz jest w dotychczasowym głosowaniu![]()
Dzisiaj ponad godzinę temu!Robinson pisze:A kiedy to było? Czy to był sam początek głosowania czy już kilka(naście) dni po rozpoczęciu głosowania?tadzio3 pisze:Jakiś czas temu Adam Piśko z niewiadomych dla mnie przyczyn podał pierwszą trójkę polskiego topu jaka teraz jest w dotychczasowym głosowaniu![]()
Aha, to rzeczywiście pewnie czołówka się nie zmieni.tadzio3 pisze:Dzisiaj ponad godzinę temu!Robinson pisze:A kiedy to było? Czy to był sam początek głosowania czy już kilka(naście) dni po rozpoczęciu głosowania?
No tak, ale w audycji u Barona codziennie jest taki kącik, w którym puszcza jedną piosenkę z zestawu do głosowania na polski top. Przy okazji przypomina, że można głosować itd. Piśko robił to samo, z tym że właśnie dodał, że "Na razie na prowadzeniu jest ..., na drugim ...., a na trzecim jest..... Możecie jeszcze to zmienić głosując...."Robinson pisze: PS. W zasadzie to nie wiem po co Piśce dawać dostęp do podglądu wyników na bieżąco. Przecież on ani tego nie będzie współprowadził ani nic z tym nie ma wspólnego.