Obstawiamy 50 utworów, typowanie zamykamy 2 maja o 16. Jeśli nie znajdzie się żaden chętny do poprowadzenia Znawcy live, to z przyjemnością sam to zrobię

P5roszę bardzo. Przynajmniej w spokoju się pokompletuję topem.ksch pisze:Obstawiamy 50 utworów, typowanie zamykamy 2 maja o 19. Jeśli nie znajdzie się żaden chętny do poprowadzenia Znawcy live, to z przyjemnością sam to zrobię
A dlaczego o 19:00? A nie o 16:00?ksch pisze:Obstawiamy 50 utworów, typowanie zamykamy 2 maja o 19.
Nie wiem czemu, ale byłem przekonany, że Top zaczyna się o 19Robinson pisze:A dlaczego o 19:00? A nie o 16:00?ksch pisze:Obstawiamy 50 utworów, typowanie zamykamy 2 maja o 19.
Faktycznie, a myślałem że to co było w TWC bo się powtórzy w zestawie i tego wogóle nie sprawdzałem.Robinson pisze:Ten sam błąd, który był u Kuby, więc możesz jeszcze zmienić swój typ i wyrzucić z niego utwór, którego nie ma na formularzu do głosowania.dominik_fi pisze:14 Do kołyski – Dżem
Edycja: Ten sam błąd dotyczy ksch.
Jeśli chodziło Ci o "Ikara" to również nie ma.dominik_fi pisze:Faktycznie, a myślałem że to co było w TWC bo się powtórzy w zestawie i tego wogóle nie sprawdzałem.Robinson pisze:Ten sam błąd, który był u Kuby, więc możesz jeszcze zmienić swój typ i wyrzucić z niego utwór, którego nie ma na formularzu do głosowania.dominik_fi pisze:14 Do kołyski – Dżem
Edycja: Ten sam błąd dotyczy ksch.
To zmieniam na Irak - Ira